Beauty Beauty Favorites WojisOnBeauty.com

Mijn favorieten van 2015 | Just MakeUp what else?

Eindelijk mijn favorieten van 2015! Wij waren enige tijd internet-loos, vandaar dat ik nu pas weer online ben, maar dan heb je ook wel wat. Ik heb gekozen voor make-up producten, alleen maar make-up producten. En dan voornamelijk de  make-up waar ik heel erg naar uit heb gekeken, veel plezier van heb gehad en welke totaal of nog meer voldeden aan mijn verwachten. De beauties die ik niet had willen missen en waar ik nog steeds heel blij mee ben. Mijn geliefden onder alle liefjes van 2015.

IMG_7451

Het was nog evengoed lastig ook, ik heb ook niet vooraf bepaald hoeveel het er “mochten” zijn. Ik ben heel kritisch geweest en ik zal je vertellen waarom de keuze op deze mooie schatten is gevallen.

IMG_7453

Zoals wel vaker begin ik vandaag ook met de basis, hier wil ik je voorstellen aan mijn grote liefdes van 2015. Dior Backstage Pore Minimizer is een primer die fantastisch werkt en mijn huid een frisse uitstraling geeft zonder too much glow. De Pore Minimizer zorgt voor een egalere en mooiere ondergrond voor mijn foundation, verminderd mijn poriën en zorgt voor een natuurlijke frisse teint. Waardoor ik absoluut verliefd ben op deze primer is de samenwerking met al mijn poeders, foundations, bronzers, blushes en highlighters. De Giordani Gold Perfecting Make Up Base van Oriflame is ook een favoriet, dit omdat ik deze heel vaak gebruik als ik iets meer straal wil in mijn look. Deze base geeft een heerlijke fijne, doch natuurlijke shine, zelfs op mijn snoet. Ook zorgt de Gold Perfecting Base voor minder zichtbare poriën, wat ook heel fijn is. En ik hoef mij niet zo’n zorgen te maken over mijn ouderdomsvlekken, deze worden door het weerkaatsende effect meteen minder zichtbaar. En na de base komt het fundament en dat is voor mij Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place-Makeup. Een foundation die heel goed blijft zitten en een magische finish heeft. Daarnaast is de kleur spot on en is de dekking voor mij perfect. Een oudje, eentje die ik al heel lang niet meer heb gebruikt, maar waar ik dubbel en dwars blij mee ben. Helemaal perfect met een pompje van MAC, mijn Double Wear is true love.

IMG_7454

De zo geliefde highlighters die mij niet doen glimmen als een baggerkop besmeurd met olijfolie. Hier zijn de parels van 2015 en met recht parels, zo mooi highlighten deze drie [eigenlijk 13] poeders. Ik begin met de nieuwste, dat wil zeggen mijn nieuwste, het is een product wat al even bestaat. De heBalm theManizer Sisters Mary-Lou, Cindy-Lou & Betty-Lou [aka “the luminizers” palette] natuurlijk! Nu moet ik je zeggen dat deze poeders in de favorieten staan, omdat ik ze heb gekocht in een set. Als ik ze los had, of enkel eentje, dan had ik het niet gedaan. Waarom? Nou, omdat ik denk dat er zeker wel andere poeders zijn die veel mooier zijn, maar omdat ik het palette heb, pak ik deze heel vaak. De kracht van het palette is dat ik alle drie de kleuren gebruik. Snel, gemakkelijk en mooi. Na een beetje een moeilijke start, eerder een teleurstellende start toch de lijst gehaald, mijn Bobbi Brown Shimmer Brick. Pink Quartz maakt alle kleine irritaties meer dan goed, zeker na veelvuldig gebruik. Het poeder is zo fijn, het werkt zo mooi en de kleur Pink Quartz is perfect. Ook heb ik hier enorm naar uitgekeken en toen ik eenmaal op volle kracht was met haar, was het ook wel dikke liefde. Dan een vreemd poedertje, eentje waar ik echt aan moest wennen, waar ik echt even moest zoeken wat onze synergie is. Het Guerlain Les Tendres Météorites Compact Poeder gebruik ik niet meer om mee te poederen, ook niet om mee af te poederen, ik gebruik het om mijn gezicht en look mee te verfraaien en die werking is prachtig op mijn koppie. Deze trouwe vriend gebruik ik heel graag en ik weet dat het effect prachtig en subtiel is elke keer weer.

IMG_7455

Dan nog het prachtige Blush It On Contour Palette van Paula’s Choice. Een palette wat zes natuurlijke kleuren bevat om mee te contouren, maar ook om de wangen mee te blushen. De vier prachtige kleuren blush lenen zich voor alle gelegenheden, dit vooral omdat deze fijne poeders zich goed laten mengen. Een matte neutrale bronzer en een zeer gemakkelijke highlighter, welke bijna iedereen staat en dus daarom vaak wordt gebruikt. Het is er zo eentje waar je snel naar grijpt, ook voor on the go, je hebt alles bij de hand en het werkt goed samen met andere producten. Groot pluspunt van deze poeders vind ik dat ze zich mooi laten verwerken met de vingers.

IMG_7456

Dan gaan we door met wenkbrauwen, wimpers en de zone onder de ogen. Ik wil beginnen met een product wat aan meer dan al mijn verwachtingen heeft voldaan en waar ik graag op terugval. Het is natuurlijk het Paula’s Choice Brow-Defining Cream Duo palette. Als het zit, dan blijft het ook zitten en daarom is dit een absolute partner voor altijd. Een zeer verassend nieuw vriendje is de MAC Zoom Fast Black Lash Mascara. Deze kwam ik ergens tegen, een sample en die ben ik gaan gebruiken, wat een fijne mascara is dit voor de onderste wimpers. Geen klonten, geen dikke plak en absoluut geen nep effect. Deze heb ik de afgelopen weken constant gebruikt en ik wil gewoon een full size. En een heel zacht en fijn schatje is de 142 Concealer Buffer van Zoeva. Wat een mega liefje is dit, werkt zo mooie en mengt echt alles prachtig in mijn huid. Mijn oogopslag is gewoon meer dan mooi met deze buffer. Ook heb ik dit super kwastje gebruikt om highlighter aan te brengen en in te buffen… heel erg mooi! Ik ben zeer onder de indruk, zo onder de indruk zelfs dat ik overweeg om er nog eentje te kopen.

IMG_7457

De zoektocht, het kopen en het ontvangen waren een feest. Het gebruiken, nog eens gebruiken en weer gebruiken was een feest. Dit duo kan voor mij niet meer stuk en het komt puur door de kleur, mijn Rouge Dior in 999 en Vernis in Rouge 999. Het is niet de beste nagellak, het is geen voordelige lipstick… maar ze zijn het waard. Deze combinatie past zo goed bij mij, dat ik tot de dag van vandaag vlinders in mijn buik krijg als ik ze gebruik. Love ❤️.

IMG_7459

Nog een miniatuur waar ik heel erg over te spreken ben, meer dan ik had verwacht en misschien wel meer omdat het een miniatuur is. De Provence Pivoine Flora Eau de Toilette van L’Occitane, het kleine flesje met de inhoud van een mega weiland met bloemen. Deze staat nog steeds op mijn bureau, bij al mijn make-up en ik snuffel er zo graag aan. Een geur die mijn schnaze gestolen heeft. Dan natuurijk een lipstick van KIKO, de Ultra Glossy Stylo in Apple Blossoms… haha dat had je niet gedacht, of wel?! Deze lipstick is gewoon goed en deze kleur is gewoon perfect. De prijs is belachelijk laag, de lipstick is belachelijk goed, de kleur is magisch en ik had het helemaal niet verwacht.

IMG_7460

M∙A∙C Cosmetics Von Teese Lipstick by Dita Von Teese moest op mijn lijst. Een lipstick die lang voordat ze kwam werd geprezen, uiteraard hoge verwachtingen van mijn kant, alleen al door de dame die eraan heeft “meegewerkt”. Buiten het feit dat de kleur fenomenaal is, is de verpakking super mooi. Een product voor de verzameling die het totaal waard is.

IMG_7462

Als laatste nog drie schatten welke ik zonder te twijfelen nog een keer zou kopen, drie popjes waar ik graag een backup van zou willen hebben. Het zijn uiteraard lipsticks en alle drie heel erg verschillend. Als eerste een “must have” rood van M∙A∙C, Ruby Woo. Een lipstick die ik heel veel heb gebruikt en waar ik nog steeds heel blij mee ben. Ik ben geen fan van het zeer droge en matte werk, maar deze kleur is adembenemend. Dan natuurlijk mijn Clinique Pop™ Lip Colour & Primer in Cola Pop. Het is voornamelijk de kleur, die vind ik echt heel mooi, maar ook zeker de lipstick zelf. Het valt qua primer&lipstick combinatie wat tegen, maar ik vind het als lipstick zo fijn, dat ik dat helemaal niet erg vind. Oh en die kleur, ik ben er nog steeds verliefd op… pop… pop… pop… En dan nog de pruim op de taart, de Clarins Paris Joli Rouge Brillant in Sweet Plum. De Briljant Perfect Shine Sheer Lipstick is super fijn, al moet je wel heel vaak opnieuw aanbrengen. Gewoon een zeer prettige, voedende lipstick met een ontzettend mooie shimmer. Deze lipstick heb ik zo vaak op, het is echt een go to, waar ik menig look op baseer.

Puur uit liefde voor make-up waren dit mijn mijn favorieten uit het hart voor 2015.

Xo,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top