Beauty BeautyBucketList WojisOnBeauty.com

Just in | Bobbi Brown Shimmer Brick ✔

Eindelijk! Mijn laatste trip naar Amsterdam verliep totaal niet zoals ik voor ogen had. Op het laatste moment was er geen vrij te maken om naar de Bijenkorf te gaan en dus wéér geen Shimmer Brick. Zo kom je natuurlijk nooit tot een kleurkeuze, laat staan een Shimmer Brick, wat een gedoe. En als ik ergens niet van houd is het gedoe. Op mijn eigen – wijze [je kunt dit lezen zoals je wilt] Wojis manier dan maar… welke vind ik het mooist? Pink Quartz it is! Het is de kleur die mij toch het meest aanspreek en de fijne shimmer in combinatie met het poezelige roze vind ik heel mooi. Hier wordt mijn beauty-hartje heel warm van. Mijn eerste Bobbi Brown product, mijn eerste Shimmer Brick… Pink Quartz, dazlle me! 

IMG_5554

Om te beginnen bij het begin, de prachtige zwarte verpakking met witte letters. Dit straalt krachtig en doeltreffendheid uit in mijn ogen. Geen poespas of glamour, het is wat het is en het doet wat het doet. De Shimmer Brick zelf zit in een zwart vrij dik lomp vierkant en zeer hoekig doosje. Het ziet er heel mooi uit, maar als ik het vasthoud valt het mij toch tegen, ik had meer verfijning verwacht. Dat wil niet zeggen dat het cheap en gammel is, maar het voelt ook niet zo aan als ik had verwacht.

IMG_5557

Dan de eerste indruk na het openen van het doosje, het plastic stootkussentje ligt direct op mijn dure prachtige Shimmer Brick. Dat is mijn eerste gedachte en die laat mij niet meer los. Het ligt er gewoon op, wat ellendig. Nu vind ik het ook nog een oerlelijk ding en ik betwijfel of het überhaupt meerwaarde heeft. Doe gewoon een transparant stukje plastic over het poeder, of misschien een puff? Dit is cheap piepschuim of zo en het ligt gewoon direct op mijn liefje. Ook kan je goed zien dat er een stukje poeder uitsteekt, dit komt van de wat ruw afgewerkte randjes van de brick zelf. Er waren nog meer stukjes, echt gewoon brokjes product. Dit viel mij op na de eerste schok van het piepschuim. Ik had perfectie verwacht, perfecte afwerking en strakke aflopende randjes.

IMG_5558

Het kan zijn dat dit komt door de pan die gebruikt wordt of door het doosje zelf, of misschien is het gewoon de textuur van het product, maar mij valt het op. Dit hoort niet bij een product waar je de hoofdprijs voor betaald. Links van het doosje zie je een gleuf, de pan zit er een beetje scheef in, ook erg jammer. Dit las ik bij Natasja van BeautySpots een paar weken geleden, wat een pech dacht ik nog. Ik schuif het maar af op het handgemaakte gedeelte…. ja ja, dat staat achter op het doosje, handmade in Italy. Of mijn Shimmer Brick is vervaardigd door dezelfde half blinde hoogbejaarde man met trillende handen als die van Natasja, zou ook kunnen natuurlijk.

IMG_5562

Maar dan de Brick en de kleuren. De kleuren zijn prachtig, een beetje avondgloed roze. Het is niet te zoet en niet te warm, het is gewoon perfect. Je kunt wel zien waarom het Shimmer Brick heet, het shimmert zonder teveel aanwezig te zijn. Je hoort vaker over het separaat gebruiken van de kleuren, maar dat zie ik niet zo snel gebeuren, ze zitten te dicht op elkaar. Ik denk dat ik hooguit wat meer donker [beetje ala bronzer] kan halen uit de bovenste laag en dan de highlight meer uit de onderste laat. Maar toch denk ik dat ik mijn Pink Quartz gewoon lekker door elkaar ga gebruiken. Kijk nou toch wat een engeltje dit poedertje is.

IMG_5563

Hier heb ik met mijn vingers de kleuren door elkaar geblend en het is zo al prachtig. De look en de review volgen zo snel mogelijk. Al met al ben ik zeer blij dat de kleur en de textuur super mooi zijn en niet tegenvallen. De liefde voor mijn Shimmer Brick heeft een moeilijke start als je bedenkt dat deze € 48,- kost. Ik heb uiteindelijk mijn Pink Quartz besteld bij de Bijenkorf. Ik Shimmer Brick voorlopig nog wel even, think Pink Quartz.

Wat is jouw mening over dure cosmetica, is het altijd weggegooid geld, worden wij allemaal genept?

Xo,

Wojis

3 thoughts on “Just in | Bobbi Brown Shimmer Brick ✔

  1. Ik vond het inderdaad ook best teleurstellend dat de Shimmer Brick niet helemaal perfect was, bij mij zit hij gewoon hartstikke scheef in het doosje. Pink Quartz is ook wel een Beauty zeg, ik ben benieuwd naar de looks die je hiermee gaat maken <3

    1. Ja erg jammer, had ik ook echt niet verwacht. Heb er ook bij de Bij nooit zo naar gekeken eerlijk gezegd. Maar, het product is mooi, vind het nu nog wel heel duur, eens kijken of mijn mening nog veranderd.

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top