Beauty Beauty Favorites Ods & Ends

Birthday haul part deux | Rituals Origins & Estée Lauder

Inmiddels heb ik een deel van mijn birthday cadeaubonnen opgesoupeerd. Ik ben echt heel goed geslaagd en ben heel blij met mijn nieuwe beauties. Ik ben voor de rest nog bezig met definitief maken wat ik verder nog wil. Het is lastig hoor en ik was natuurlijk alweer vier keer afgeweken van mijn definitieve verlanglijst. Something old, something new, something totally expensive and something blue. Ik laat het jullie zien!

IMG_6476

Natuurlijk heb ik de Zero Oil Toner van Origins nog een keer gekocht, nu met de pomp erbij. Ondanks dat ik het eigenlijk belachelijk vind dat ik de pomp los moet kopen en het vrij prijzig is, heb ik ‘m toch meegenomen. Zonder pomp is de toner gewoon zoveel minder zuinig en voor de € 22,- de fles, wil je wel doseren zeg maar.

Dan heb ik nog een pot Good Luck Scrub van Rituals gekocht, deze miste nog bij de verzameling oranje die ik op mijn feestje al heb gekregen. Twee flesjes van de heerlijke Fortune Oil en Touch of Happiness, heerlijke body cream uit de Laughing Buddha Collectie en de Sweet Sunrise Scented Candle uit dezelfde lijn. Ik ben zo enorm verwend jongens, het is schandalig!

Verder een hele oude foundation [ik heb een nieuwe fles hoor, het is gewoon een oudje], die ik als twintiger wel vaker heb gebruikt naast mijn grote liefde de Shiseido Pureness Matifying Compact Foundation. Het is de fantastische Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place-Makeup. Een fluid foundation met SPF 10, een matte finish en een iconische reputatie. Ik moest deze gewoon nog een keer hebben, deze oude geweldenaar doet niet af aan alle nieuwe foundations op de markt en is nog steeds een must have. Daar komt nog een MAC pompje bij, want deze foundation heeft na al die jaren nog steeds geen pom op de fles. Ik laat je nog even zien waarom deze foundation zo geweldig is en waarom voor mij nog steeds een must have.

IMG_6462

Deze heb ik snel genomen in de auto onderweg naar de Douglas, check de ontsteking. Die zou ik in de gaten houden als referentie, doe ik ook altijd. Hier draag ik trouwens alleen de hannah® Clearity Cream. Geen primer, geen mascara, helemaal niks dus, bare ass faced off to the Douglas.

IMG_6464

Hier heb ik dan alleen de Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place-Makeup op. Dames, altijd aan laten brengen en goed kijken of het goed is voordat je de verkapping open maakt. Ik kocht de Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place-Makeup in de kleur 2C3 Fresco, past perfect bij mijn huidskeur. Weet je dat ik gewoon niet eens meer weet wat mijn oud kleur is, ik weet alleen zeker dat het niet deze is. De laatste keer dat ik de Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place-Makeup heb gekocht is denk ik 1999, het zo zomaar 1998 kunnen zijn, maar dat weet ik niet meer precies.

IMG_6470

Eenmaal thuis gekomen heb ik nog even wat onder de ogen gesmeerd, mijn wimpers gekruld, wat mascara aangebracht, beetje blush en een lipstick opgedaan. Helaas werkte het licht niet zo mee, maar hij is echt zo mooi. Ik zal snel aan de slag gaan met de Double Wear Stay-In-Place-Makeup, dan kan ik je laten zien hoe fantastisch deze foundation is.

Nou, als dat geen verwennerij is dan weet ik het niet meer. Er is als we speak nog meer moois onderweg naar mij, dus houd de site in de gaten, mijn verjaardag is nog lang niet voorbij. Natuurlijk nog een lipstick en ik heb nog een leuke set van iets besteld, welke geweldig zou staan onder de kerstboom of in de schoen van een beauty addict!

Grijp jij net als ik graag terug naar oude liefdes, of ben jij een hipster en gebruik je alleen het nieuwste van het nieuwste?

Xo,

Wojis

 

3 thoughts on “Birthday haul part deux | Rituals Origins & Estée Lauder

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top