Beauty Beauty Favorites BeautyBucketList

Nieuw binnen van KIKO @WojisOnBeauty | Ultra Glossy Stylo & Unlimited Stylo Rouge

Heb ik het nodig? Ehm… nee! Heb ik het toch gedaan? Ehm… ja! Ik heb wéér een kleine toevoeging aan mijn collectie KIKO Rouge-jes gekocht. Eigenlijk wil ik heel graag naar de winkel in Amstelveen, maar ik hield het niet meer! Het idee dat mijn absolute go to lipstick van 2015 [nummer 13 in Cocoa] straks verdwijnt uit het assortiment deed mij bij de gratis verzenden actie meteen toeslaan. Cocoa staat al maanden op al mijn devices in de virtuele winkelmand. 

IMG_5918

Omdat ik de glazen nagelvijl van KIKO wel prettig vind heb ik er nog eentje gekocht, voor in mijn tas. Deze kost maar € 2,50 en is fijn genoeg naar mijn smaak. Er zit een plastic etui omheen, die is wat minder, maar de vijl zelf is heel fijn. Ook kocht ik een backup van mijn Unlimited Stylo long-lasting lipstick in Cocoa. Ik heb mij maanden en maanden in kunnen houden, maar toen ik zag dat mijn Cocoa al over de helft op is, raakte ik lichtelijk in paniek. Deze moet ik hebben, al is het nog maar één keer. Ook kocht ik het oudere zusje zusje van Cocoa, Natural Beige [nummer 14]. Deze had ik in Portugal geswacht op mijn hand en toch weer terug gelegd, want het is niet mijn kleur. Achteraf een prachtige kleur, heel erg zeventien en totaal anders dan alles wat ik al heb. De Unlimited Stylo Rouge zijn € 6,90 per stuk. En als toetje kocht ik nog een Ultra Glossy Stylo, deze keer de Apple Blossoms [nummer 813]. De Ultra Glossy Stylo Rouge kosten € 4,90 per stuk. Allemaal geen schokkende prijzen toch?!

IMG_5920

De Apple Blossoms had ik in de winkel over het hoofd gezien, anders had ik deze zeker gekocht, dit is echt een Wojis kleur. Ik vind het effect van de Ultra Glossy Stylo Rouge zo mooi, ik wil ze eindelijk allemaal graag hebben. Ik ben natuurlijk al bekend met het effect van de de Ultra Glossy Stylo, vandaar dat ik er zo een fan van ben.

IMG_5921

Innemend mooi, dat is hoe ik deze kleur wil omschrijven. De Apple Blossoms doet mij denken aan een opaque lipstick die ik ooit had van Revlon. Transparant of dekkend maakt niet uit, deze kleur is gewoon zo romantisch mooi.

IMG_5922

Natural Beige is een seventies kleurtje, een Charlie’s Angels kleurtje. Hoe kan ik het anders omschrijven, beetje saai misschien. Eerder mooi bescheiden bruin beige, eentje die je zo af en toe pakt om een look compleet te maken of om net een beetje chique aan je make-up toe te voegen. Een klassieke schoonheid die het aankomende seizoen zeker niet kan missen in jouw toilettas[je].

IMG_5924

Zelf ben ik heel benieuwd naar de looks die ik met deze kleur ga maken, hij zit al een tijdje in mijn hoofd en ik weet nu al dat wij wel goeie vrienden zullen zijn. Deze gaat natuurlijk subliem smaken met de UD Naked Basics oogschaduw. Let’s Boogie dear Natural Beige!

Welke kleur zou jij kiezen voor aankomende winter, Natural Beige of Apple Blossoms?

Xo,

Wojis

One thought on “Nieuw binnen van KIKO @WojisOnBeauty | Ultra Glossy Stylo & Unlimited Stylo Rouge

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top