Beauty Nieuw/New

SeeBuyTry: Clarins Paris Joli Rouge Brillant in Sweet Plum, the Briljant Perfect Shine Sheer Lipstick

Clarins is nooit mijn merk geweest, het is voornamelijk dat de make-up mijn niet aansprak en ook een deel van de verzorging die ik heb geprobeerd vond ik niet zo fijn. De afgelopen jaren heeft Clarins naar mijn idee grote stappen gemaakt met de make-up lijn. Ook de limited seizoenscollecties zijn mooier en meer bijzonder. Wel vind ik het heel glad en glimmer-ig als je snapt wat ik bedoel en dat moet wel een beetje je smaak zijn. Voor het eerst kocht ik een lipstick van Clarins, de Joli Rouge Briljant Perfect Shine Sheer Lipstick in Sweet Plum.

IMG_5291

Plum en Sweet, twee woorden die mijn aandacht trekken als het om lipstick gaat. Red is er ook zo eentje, altijd goed als je het mij vraagt. Plum is wel een beetje de go to kleur, als ik lipgloss en lipstick sta te kijken. Mijn oog valt eerst op roodtinten en dan op plum-tinten, de rest is bijzaak, zelfs roze! En zie de kissers hoe mooi, deze kleur heb ik op gevoel gekocht, beetje uit gegaan van de naam natuurlijk en zie het briljante resultaat.

IMG_5223

Mijn eerste Clarins lipstick, dus ook mijn eerste Joli Rouge Brillant Transparence. Nummer 18 Sweet Plum is wel een veilige kleur, heel neutraal eigenlijk. Of ligt dat ook aan mij, dat ik zoveel houd van dit soort pruim-kleurige lipstick. Straks zie je de zachte pruimige kleur heel goed op mijn hand en op mijn kissers is Sweet Plum echt intenser qua kleur.

IMG_5224

Duidelijk! Ook deze Lipstick komt in een rood doosje, zoals wij gewend zijn van Clarins prodcuten.

IMG_5226

Zelf vind ik het wel heel fijn als een product een nummer en een naam heeft, alsof het zo hoort te zijn. Ook vind ik dat deze niet alleen op het doosje, maar ook duidelijk op het product moeten staan. Gek genoeg onthoud ik de nummers vaak beter dan de namen, dat zal mij met deze lipstick denk ik niet zo heel snel gebeuren.

IMG_5228

Zie je hier hoe duidelijk de ‘Brillant Shine’ aanwezig is in deze lipstick, heel duidelijk toch. Het zijn echt geen glitters, don’t worry, het is heel subtiel en geeft een ontzetten verfrissend en glanzend effect. Ook zie je hier heel goed dat het echt een pruim-kleurtje is.

IMG_5232

Verder zit de lipstick in een zeer degelijke huls, zelfs enorm degelijk en vrij zwaar te noemen. De huls is ovaal, spiegelend en ziet er heel mooi uit. Ik vind het ook passen bij de naam van het product, Perfect Shine. De overal dop maak het met één hand terugplaatsen van de dop wat moeilijker, mocht dit uitmaken.

IMG_5242

Zoals je hier op mijn hand kunt zien is het echt een transparant product, ik zou dit bijna een balsem noemen. Maar geloof mij, deze lipstick is toch echt heel erg gepigmenteerd. Een zeer glanzende, transparante, briljante lipstick. De smaak is licht fruitig, gelukkig heel erg subtiel, ik ervaar deze als prettig. Ruiken doe ik ‘m alleen bij het aanbrengen en de Joli Rouge ruikt erg lekker. Verder is het een hele voedende fijne lipstick, die een beetje een waterige-sorbetijs-achtige finish heeft. Ook ben ik wel tevreden over de hold, hij blijft aardig zitten, prima eigenlijk. Het is geen lang houdbare lipstick, dus als je niet houdt van een aantal keer opnieuw aanbrengen dan zou ik deze overslaan. Ik vind het mooie en fijne lipstick en ik ben heel intens gelukkig met de kleur.

IMG_5295

De Clarins Joli Rouge Brillant in Sweet Plum [nummer 18] heeft er wel een beetje voor gezorgd dat ik meer wil proberen van Clarins dan alleen de verzorgende Lip Perfectors. Ik wil meer van dit soort fijne make-up producten, wat een geweldige aankoop. Even de details, je koopt deze lipstick voor rond de € 23,-, dit is zonder korting en je krijgt er 3,5 g prachtige lipstick voor. Ik bestelde die van mij bij de Bijenkorf met 30% korting, misschien zit er nog een mooie kleur voor jou bij?

Plum of no Plum?

Kiss,

Wojis

4 thoughts on “SeeBuyTry: Clarins Paris Joli Rouge Brillant in Sweet Plum, the Briljant Perfect Shine Sheer Lipstick

    1. Het zou mijn eerste keus ook nooit geweest zijn, maar de kleur is onweerstaanbaar. Toch vind ik het ‘sheer’ gehalte wel meevallen. De lipstick dekt wel goed, je merkt het met de houdbaarheid, deze is gewoon minder. Wat ik niet zo gek vind voor een glanzen en sheer product. Al met al een mooi effect en een mooie kleur.

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top