Beauty BeautyBucketList Looks Nieuw/New

Nieuw[ish]: Clinique Pop™ Lip Colour & Primer | Cola Pop

Vandaag eindelijk de Clinique Pop™ Lip Colour & Primer in Cola Pop op WojisOnBeauty. Ik Pop van het enthousiasme eerlijk gezegd. Ja ik verklapt het gewoon, deze lipstick is amazing! Ik wist het wel, deze beauty kon niet anders zijn weergaloos. Deze lipstick heeft al mijn verwachtingen overtroffen en heeft zelfs bijna al mijn lipstick-wensen waargemaakt. Eerlijk is eerlijk, ik heb alleen maar Cola Pop getest, ik heb nog geen andere kleuren. Maar ik ga er van uit dat ze allemaal fenomenaal zijn. 

Jullie hadden ‘m stiekem al gezien natuurijk, ik was zo overrompeld door de mooie kleur Cola PoP dat ik ‘m ‘s morgens meteen heb opgedaan. Zat nog in mijn badjas aan de keukentafel, aan het na-ebben en schillen na het ontbijt, te bedenken wat ik eens zou doen na het douche. Snel op en dan naar boven… besloot ik op de valreep, want deze kleur is zo mooi. En toen ik de kleur op mijn kussers zag stond ik stil in mijn sporen en moest meteen een foto maken voor WojisTaGram en delen.

IMG_6641

Het is een prachtige Cola-bruine kleur, bruin met een rode ondertoon, precies zoals Coca-Cola is als je door je glaasje cola kijkt. Een perfecte bruine kleur als je het mij vraagt. Het zal wellicht voor veel van jullie “te donker” zijn, maar ik vind Cola Pop heel erg mooi en ik draag graag donkeren kleuren, ik draag eigenlijk gewoon altijd wat ik mooi vind. Hoe dan ook, het is een mooie bruine lipstick en een mooie bruine lipstick is altijd goed om in je verzameling te hebben zeg ik.

IMG_6524

Clinique Pop™ Lip Colour & Primer is een lippenstift in opaque kleuren en een verzorgende primer in één. Er zijn onlangs acht nieuwe kleuren toegevoegd aan het assortiment, dat maakt maar liefst vierentwintig kleuren om uit te kiezen. Deze lipstick hydrateerd de kussers de hele dag, zo zijn ze verzorgd en mooi tegelijk.

IMG_6529

De langhoudende finish is fluweelzacht en de kleur vervaagt nauwelijks. Clinique Pop bevat sheaboter en murumuruboter welke samen zorgen dat de vochtbalans van de lippen op peil blijft en je lippen dus verzorgd en gehydrateerd aanvoelen. Ook blijft de kleur door deze twee schatten levendig en helder. Omdat de kleuren opaque zijn zien de lippen er egaal gekleurd en dus automatisch wat voller uit.

IMG_6533

Het is dus een lipstick en primer tegelijk, maar verwacht niet dat je hetzelfde effect hebt als een zeer droge matte of longlasting lipstick. Omdat de pigmentatie zeer goed is en de textuur wat dikker, blijft de Clinique Pop™ Lip Colour & Primer goed zitten. Als je voorzichtig eet en drinkt kan je er zeker wel een uur of vier mee doen zonder bij te werken. Uiteindelijk wil je wel weer wat product aanbrengen, gewoon omdat het mooier is. Het hangt dus enigszins af van jouw eet- en drinkgewoontes.

Clinique Pop™ Lip Colour & Primer in Cola Pop blijft bij mij goed zitten, maar kan soms een beetje uitlopen. Het hangt af van de primer en foundation die ik heb gebruikt op mijn gezicht. Dit is op te lossen door er een lippotlood onder gebruik. Dat lipstick uitloopt heb je helaas als je wat ouder bent sneller, omdat er lijntjes en kraaienpootjes zijn waar de lipstick in kan gaan zitten. Hoe het met de andere kleuren is weet ik niet, daar moet ik dan maar snel achterkomen!

Ik heb mijn Cola Pop besteld bij de Douglas online webshop. Zelf heb ik ze nog niet in de winkel gespot, maar online zijn ze prima op voorraad, ook bij Clinique. De Clinique Pop™ Lip Colour & Primer kosten € 22,- per stuk en er zijn inmiddels vierentwintig kleuren om uit te kiezen.

Welke kies jij?

Xo,

Wojis

3 thoughts on “Nieuw[ish]: Clinique Pop™ Lip Colour & Primer | Cola Pop

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top