Beauty Looks Nieuw/New

Nieuw van Oriflame | Giordani Gold Perfecting Make Up Base, Age Defying Foundation & Sheer Powder

Oriflame Sweden breidt haar prestigieuze Giordani Gold lijn wederom uit. Er zijn prachtige oogschaduw quads bijgekomen, een prachtige mascara, fantastisch mooi gloss en een aantal prachtige producten voor de basis. En dat is waar ik ga beginnen, de basis. Een huis bouw je ook niet van dak naar fundament. Vandaag laat ik jullie de volgende producten zien; Perfecting Make Up Base, een primer die zorgt voor een mooie egale basis. Age Defying Foundation, een vloeibare foundation die zorgt voor een stralende tint. En als laatste nog een Sheer Powder, een met mineralen verrijkte compact poeder met lichte tot medium dekking. Let’s start ladies.

IMG_6898

Laten we beginnen bij de basis, daarvoor hebben wij nodig een primer, een foundation en/of een mooi poeder. Allen gemaakt voor een stalende teint en een verzorgde huid. Het kan ook echt, verzorgende makeup. Een primer die verfraait en ook nog verzorgt, het beste van twee werelden. Een foundation die je doet stralen en ondertussen jouw huid beschermd tegen alle radicalen van buitenaf.

IMG_6865

SPF bescherming is belangrijk en elke beetje is mooi meegenomen, zo heeft het Sheer Powder een SPF van 15. Stralen, matteren, verzorgen en beschermen. Giordano Gold is een luxe cosmetica-lijn die met behulp van alleen de zuiverste ingrediënten jouw dagelijkse make-upritueel elke dag weer van verfijnde luxe voorziet.

IMG_6869

Giordani Gold Perfecting Make Up Base: Deze zijdezachte primer met orchideeënextract zorgt voor een egale, stralende huid, waardoor foundation mooier is na het aanbrengen en langer houdt. De huid ziet er gelijkmatiger uit, poriën worden verkleind en fijne lijntjes worden verzacht.”

IMG_6870

De primer heeft een verfraaiend effect, door de parelmoer deeltjes in de emulsie. Je kunt het bijna niet zien, maar het zit er wel, zo fijn is de structuur van deze primer. Bij het aanbrengen zie je niets anders dan een stralend laagje over de huid. De huid voelt zachter en doet egaler aan. En door de prachtige shimmer krijg je een beetje een opgelichte teint. Erg subtiel, geen glitterbal of olie-effect, het effect waarvan men denkt dat je en dagje op het strand hebt doorgebracht.

IMG_6871

De primer verander de kleur van je huid niet, deze is geheel transparant, met uitzondering van een zeer mooie subtiele glow. Naast de mooie glow smeert de primer formidabel uit en je hebt echt maar een klein beetje nodig. Ook voelt de Perfecting Make Up Base heel erg licht en luchtig aan en geeft geen enkele irritatie. Ik zorg er wel voor dat ik de primer goed verdeel en inwerk in de huid, gewoon met mijn vingers. Daarbij vergeet ik ook de haarlijn, oren, kin en hals niet. Daardoor is de glow universeel en heb je geen scheidingslijnen op het gelaat. Over de verpakking heb ik geen klachten, het is een prachtige flacon, handzaam en zeer zuinig. Mooi, zwaar en van glas, dus dat ik wel opletten. De dop is stevig en zit goed vast over de pom. Ook de pomp is heel degelijk en doseert perfect.

IMG_6890

Mocht je net als ik een wat vettige kop hebben, of een wat glimmende T-zone, laat ook eens jouw dagverzorging weg en gebruik alleen een serum met daar overheen de Perfecting Make Up Base. Het geeft echt een heel mooi effect en zorgt voor nog net iets meer houdbaarheid. Zelf vind ik dat heel fijn, alleen niet op hele koude dagen, dan moeten de wangen en voorhoofd echt wat meer verzorging. We gaan verder er is nog veel meer te vertellen.

IMG_6874

Giordani Gold Age Defying Foundation: Een absolute icoon in een nieuw jasje! Oriflame’s Age Defying Foundation is een fluweelzachte, vloeibare foundation die de teint egaliseert voor een zichtbaar jongere uitstraling. Dankzij witte truffelextract met antioxidant eigenschappen creëert de foundation een heldere, stralende teint met een mooie, zachte finish. Aminozuren en mineralen helpen de huid in evenwicht houden zodat zij mooier wordt door het gebruik van de foundation. SPF 8 beschermt tegen schadelijke UV-stralen. Verkrijgbaar in vijf natuurlijke tinten: Porcelain, Light Ivory, Light Rose, Rose Beige en Natural Beige.”

IMG_6884

Zelf heb ik de kleuren Light Rose en Natural Beige getest, Light Rose is voor nu gewoon te  roze, misschien over een maand twee zo, als ik echt helemaal bleek ben. Natural Beige is perfect qua kleur en smelt helemaal weg tegen mijn eigen huidsleur. Ik heb de twee kleuren naast elkaar gesmeerd, zodat je het verschil goed kunt zien.

IMG_6876

De geur van de Age Defying Foundation is moeilijk te plaatsen, maar het doet mij denken aan schone was met een vleugje komkommer, firs en groen. Niet dat de geur het belangrijkste is, want deze verdwijnt vrij snel na het aanbrengen. Het gaat om de textuur en de finish en ik kan je vertellen dat beiden heel goed zijn. De textuur van deze foundation is vrij vol, maar toch ook weer heel luchtig. Het voelt meer aan als een dagverzorging, waardoor de foundation heel gemakkelijk aan te brengen is. Dit gaat super met de vingertoppen, maar een mooie compacte kabuki doe het ook goed. Hoe deze het doet met een BeautyBlender houden jullie nog tegoed, ik heb mijn nieuwe nog steeds niet binnen. De flacon is dezelfde als die van de Perfecting Make Up Base, helemaal goed dus.

IMG_6877

Check voor de goede order de bare faced Wojis om goed te kunnen vergelijken met alleen de Age Defying Foundation en het uiteindelijke resultaat. Even geduld hebben tot je alle foto’s gezien hebt en laat je verbazen wat er komt nog meer.

IMG_6496

Deze foto is met Giordani Gold Perfecting Make Up Base en de Age Defying Foundation in de kleur Natural Beige. Perfecting is het, het geeft en heel natuurlijk effect, mat en toch heeft een gezonde glow. Ik zie nog amper mijn ouderdomsvlekken, zelfs de enigszins ontstoken pukkel helemaal neutraal van kleur. Ondanks dat deze foundation niet geheel dekt is het meer dan genoeg, ik heb een klein beetje extra gebruikt rond de neus en over mijn pukkel. De foundation heeft een subtiele glow van zichzelf, welke zorgt voor een fris en uitgerust effect. De primer heeft een egaliserend effect, waardoor alle oneffenheden en kleurverschillen minder opvallen. Toen ik de basis klaar had dacht ik even dat het teveel glow was, hoe ga ik hiermee wegkomen, gaat dit lukken. Maar toen kwam de kleur erbij and behold the amazing effect.

IMG_6513

Beetje concealer onder de ogen, mascara, blush en lipstick en dit is het resultaat. De zon kwam net even door en de glow is natuurlijk, fris en heel erg mooi. Ik heb zelfs niet gepoederd, ik vind het heel mooi. En ik kan je vertellen, zo kwam ik ook weer thuis na een hele dag de deur uit. De primer is mooi, maar doet zijn werk ook heel erg goed. De foundation is verfrissend en verfraaiend, maar ook aan het einde van de dag. Ik ben heel blij met het resultaat tjomme jomme.

IMG_6904

Giordani Gold Sheer Powder: Deze met mineralen verrijkte compacte poeder biedt een lichte tot medium dekking, voor een verfijnde lichtgewicht finish die de huid een stralende, jeugdige gloed geeft. De samenstelling bevat 90% minerale poeders en antioxidanten om de huid te beschermen tegen vroegtijdige veroudering. De SPF 15 beschermt de huid tegen schadelijke UV-stralen. Verkrijgbaar in de tinten Translucent, Light en Natural.”

IMG_6906

En dan is het de beurt aan het Sheer Powder, een poeder wat op zichzelf gebruikt kan worden, maar ook over een foundation heen. Ik zal je vandaag het effect laten zien van het poeder op zichzelf. Je kunt natuurlijk elke poedervormig product aanbrengen over foundation, zeker poeder wat niet heel erg dekkend is. Maar ik dwaal af, laten we kijken naar de kleur, je ziet het al. Het is een beetje campagne, het doet erg wit en talkpoeder-ig aan op mijn vingers. Dat beloofd niet heel veel goeds en dat voor de “kleur” Translucent. Maar wacht eens even, wat gebeurd hier?!

IMG_6907

Eenmaal uitgesmeerd zie ik eigenlijk niets meer, nou moe, doet het dan helemaal niks? Nou dit is jammer zeg dacht ik nog, hop in de tas als blotting powder en testen dan maar. Maar toen ik mijn snoet had gepoederd [zonder foundation, met alleen een klein beetje primer] kwam de grote verassing! Tadatada!

IMG_6544

Zeg nou zelf, is dat niet magisch, ik heb hier wederom alleen wat concealer onder mijn ogen, mascara, blush en een lipstick op. Het Sheer Powder heeft een beetje een poederige finish, maar daar houd ik wel van en geeft net een wat witte waas, maar ook dat is helemaal niet vervelend. Ik kan alleen maar dromen over hoe mooi de andere twee kleuren zijn, je kunt nog kiezen uit Light en Natural. Oké, de Sheer Powder dekt niet alle vlekken en plekken, maar het geeft een heel mooi effect, ik vind dit meer dan prima voor een dagelijkse look. Sterker nog, ik vind dit eigenlijk ook wel prima voor een feestelijke look. De Giordani Gold Perfecting Make Up Base en Sheer Powder doen wat mij betreft perfect perfecting werk.

Wel heb ik twee puntjes die ik liever anders had gezien, de eerste is de puff die erbij zit. Deze is erg slap en te puff gewoon, ik had liever een knap sponsje gezien of een kwastje desnoods. Het tweede puntje is de deksel van de Sheer Powder, deze klapt niet helemaal ver genoeg naar achter, waardoor je het spiegeltje wat erin zit bijna niet kunt gebruiken. Erg jammer, maar misschien bij de volgende ronde. Oh ja en voor ik het vergeet, het poeder is geheel geurloos.

Nog even de prijzen en verkoopinformatie voor je op een rij en voor de rest van de mooie producten uit de Giordani Gold lijn moet je nog heel even geduld hebben. Ik zal alle looks maken met de Giordani Gold Perfecting Make Up Base, Age Defying Foundation en de Sheer Powder.

  • Oriflame Giordani Gold Perfecting Make Up Base € 25,00/30 ml.
  • Oriflame Giordani Gold Age Defying Foundation SPF8 € 29,00/30 ml.
  • Oriflame Giordani Gold Sheer Powder SPF15 € 29,00/9 g.

Je kunt deze prachtige Oriflame producten bestellen in de Oriflame Webshop en via één van de verkoopadviseuses.

Xo,

Wojis

DEZE REVIEW BEVAT PRODUCTEN DIE IK VAN EEN MERK OF BEDRIJF HEB ONTVANGEN

3 thoughts on “Nieuw van Oriflame | Giordani Gold Perfecting Make Up Base, Age Defying Foundation & Sheer Powder

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top