Beauty Beauty Favorites BeautyBucketList Fun Looks

SeeBuyTry: theBalm | theBalm theManizer Sisters Mary-Lou, Cindy-Lou & Betty-Lou [aka “the luminizers” palette]

The sisters are here, the Manizer sisters are here! Mary-Lou, Cindy-Lou and Betty-Lou the three theBalm beauties. Ze zijn gearriveerd en ik ben meteen gaan kijken welke van de drie ik full size zou willen kopen. Hoe ik mij de afgelopen dagen heb voorgesteld deze prachtige poeders te gebruiken, van welke ik dacht dat ze de aller mooiste zou zijn, wat ik van de verpakking zou vinden. Alles werd in één keer duidelijk, bij het openen van mijn ASOS bestelling. Ik laat je mijn “the luminizers” palette zien ?. 

IMG_7097

Ik stel ze eerst maar eens één voor één voor aan jullie. Van links naar recht heb je dus helemaal links Mary-Lou Manizer® aka “The Luminizer” Highlighter, Shadow & Shimmer. Dan in het midden krijgen we Cindy-Lou Manizer® aka “The Con-tour Artist” Highlighter, Shadow & Shimmer. En als laatste helemaal rechts Betty-Lou Manizer® aka “The Bronzing Bandit” voor Bronzer & Shadow. For girls on the run, three triple-milled multi-tasking highlighter, shimmers and shadows.

IMG_7085

De verpakking is super leuk, je krijgt weliswaar een karntonnen doosje met de drie Lou’s erin, maar het is wel heel erg gaaf! Er zit ook een identieke sleave omheen, ook van karton, met dezelfde bedrukking voor en achter. Erg leuk verpakt hoor, zeer saucy. Alles staat er ook in twee talen op, Engels en Frans. En toch is het niet overvol of onoverzichtelijk. In de sleave staat ook wat, maar ik vind het zonde om deze los te halen en te kijken, dus dat moet ik nog even onderzoeken. Echt een hele leuke verpakking, ik want more van theBalm alleen daarom.

IMG_7098

Made in the USA en dat zie je aan alles, met een dikke knipoog. Maar wat krijg je dan eigenlijk in dit leuke palette? Je krijgt drie heelrijk poeders van theBalm, het is eigenlijk bedoeld als set voor dames on the go. Een highlight trio welke je kunt gebruiken om te shapen, blushen, bronzen, schaduw-en en highlighten. Je kunt natuurlijk heel safe doen en de mono kiezen die het beste bij jou past. Dan krijg je meer product, 8,5 gram tegenover een 3 gram per kleur in het palette. Maar je kunt ook eens uit de box denken en gaan experimenteren met deze heerlijke poeders. Neem ze gewoon alle drie…

IMG_7090

Mary-Lou, een honingkleurige highlighter, welke je ook heel mooi kunt gebruiken op de  ogen. Echt een warme champagne honing effect highlighter, erg geschikt voor een wat natuurlijk en warm effect. Cindy-Lou is al wat spannender, deze peachy blush kleur is iets minder shimmer, maar doet niet onder aan Cindy-Lou als je het mij vraagt. Leent zich heel goed om wat diepte aan te brengen in het geheel en is prachtig als blush. En Betty-Lou, voor de wat lichtere huidjes een prachtige shimmery bronzer, maar kan ook [mits gemodereerd gebruikt] prima als blush. Door de zeer fijne schimmer-deeltjes zijn dit allemaal prachtige highlightende poeders, het is aan jou hoe je ze gebruikt.

IMG_7111

Zo op de vingers lijken ze erg droog talk-ig en poederig, maar dat zijn ze helemaal niet. De textuur is goed, wat mij betreft niet te zacht, maar ook niet te hard [I hate that]. Ze laten zich mooi verwerken met de vingers, maar ook zeker met de kwast. Je hoeft niet delicaat te werk te gaan, er komt niet teveel poeder mee en de pigmentatie is heel mooi op te bouwen. Je kunt zien hoe fijn het glanzende poeder is in deze highlighters. Je kunt hier zoveel kanten mee op, ik ben helemaal verbaasd.

IMG_7117

Zelf ben ik lekker aan het proberen en aan het poederen geweest, het effect is heel mooi, zelfs op mijn wangen. Met een goeie primer [die de poriën een beetje verdoezeld] kan ik Cindy-Lou en Betty-Lou prima op de wangen verwerken. Zo is ook de onderstaande look gemaakt. Het is een mengelmoes van de drie kleuren, niks anders dan de “the luminizers” hier. In eerste instantie was ik wat voorzichtig, maar al snel kreeg ik de smaak te pakken.

IMG_7154

Zoals je goed kunt zien is Mary-Lou echt een beetje champagne, ik vind het wel heel mooi, maar het is niet helemaal neutraal [beetje yellow]. Het zou kunnen zijn dat het te gelig is voor je huid. Dan is Mary-Lou toegankelijker denk ik, ik vind dit echt een hele mooie kleur, check de appeltjes. En Betty-Lou, ik houd nu al van haar, wat is ze mooi.

IMG_7141

Het leuke van theBalm “the luminizers” is dat je ze voor het gehele gezicht in kunt zetten, jij  bent de regisseur. Dan is een combo palette natuurlijk helemaal te gek! Op dit moment ben ik nog aan het proberen en gebruiken, ik zou nog niet een absolute favoriet kunnen kiezen. Welk poeder is gewoon een must have, of zo uniek dat ik die nog los erbij wil. Wel kan ik zeggen dat ik onder de indruk ban van deze dames. De poeders zijn mooi, de textuur is zeer fijn en de verwerking heel prettig. Blenden gaat soepel en werkt goed samen met vloeibare producten en andere producten op poeder basis. En dat voor een redelijke prijs, niet goedkoop, maar zeer redelijk, ondanks dat de verpakking van karton is.

Dan moet ik het toch noemen, het minpuntje, het karton. Voor een product voor dames on the go is karton toch niet de beste optie. Ook als is het enig om te zien en vast te houden, het zal natuurlijk niet heel lang goed blijven. Vandaar dat ik denk dat je de sleave [de oeverpakking] niet moet weggooien, maar gewoon moet blijven gebruiken. Ik heb zo het vermoeden dat het poeder langer mee zal gaan dan het karton. With that taken care of… de prijs, het palette ligt qua prijs rond de € 28,-. Zoals ik al schreef kocht ik mijn liefjes via ASOS voor € 21,53 inclusief verzendkosten, maar je kunt dit mooie palette ook bestellen via BoozyShopThe MakeupSpot of gewoon bij de Douglas [daar was deze wel weer uitverkocht].

Je zult theBalm theManizer Sisters Mary-Lou, Cindy-Lou & Betty-Lou zeer vaak voorbij zien komen hier, ik vind ze zo mooi.

Mary-Lou, Cindy-Lou & Betty-Lou?

Xo,

Wojis

3 thoughts on “SeeBuyTry: theBalm | theBalm theManizer Sisters Mary-Lou, Cindy-Lou & Betty-Lou [aka “the luminizers” palette]

  1. Gaaf palette! Ik heb Mary en Cindy los en gebruik ze met veel plezier! Dat palette met alle zusjes erin had ik ook gekocht als ik de losse twee zusjes al niet had.

    1. Ik ben heel blij met mijn palette, maar ik denk nog steeds dat ik Cindy los nog bij ga bestellen, ik vind haar echt heel mooi. Mary-Lou is ook heel mooi, maar ik vind mijn NARS Albatross nog steeds nog fijner en nog mooier wat de lichte champagne-kleurige highlighters betref. Cindy is uniek, een eigenzinnig kleurtje waar ik heel veel plezier van heb.

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top