Beauty Looks Nieuw/New

Just in; Guerlain Les Tendres Météorites Compact Poeder

Hebbes! De Météorites Compact light-revealing powder, the Météorites, radiance into a compact powder. De Météorites zijn legendarische parels, welke de huid optimaal verhelderen, gladder en zachter maken en een corrigerende werking hebben. Instant beauty in a compact en voor elk huidtype een passende kleur. Ik kocht de 2 in Clair, geschikt voor de wat lichtere huidjes. Een prachtig product om te zien, met de bekende Guerlain geur van viooltjes. Is ze niet gewoon prachtig?

IMG_5216

Het is een prachtige compact, ik kan niks anders zeggen dan schitterend. Ondanks dat de verpakking van kunststof is, blijft het een extreem luxueus product. Ik hoop dat de verpakking mooi blijft, het is verzilverd met het een of het ander, zou zomaar kunnen gaan bladderen, al verwacht ik dit van Guerlain niet. De spiegel is heel mooi en verzwaard de compact niet extreem. Er zit geen puf of kwastje bij, dus als je deze echt als compact gaat gebruiken, heb je wel iets nodig. Ik zou zelf mijn retractable kabuki van Sigma meenemen.

IMG_5189

Guerlains Les Tendres Météorites Compact Poeder komt in een prachtig lichtroze doosje, waarop je aan de bolletjes al kunt zien welke kleur poeder het is. Er zijn naast nummer 2/Clair nog twee tineten beschikbaar; nummer 3/Medium en nummer 4/Doré. Ik heb gekozen voor Clair, omdat ik een vrij lichte houd heb. Ik denk ook dat je een beetje af moet gaan op je eigen smaak in deze.

IMG_5194

Op het doosje staan de ingrediënten vermeld, het is een hele waslijst zie je dat. Dus mocht je last hebben van allergieën, lees het even goed door, je gaat het wel over je hele gezicht gebruiken. Wat ik dan weer heel jammer vindt, is dat ze op de website van van Guerlain niks vermelden over de ingrediënten. Zelf heb ik helemaal geen irritatie ondervonden, geen vervelend gevoel of uitdrogend effect.

IMG_5196

Zoals veel luxe merken stopt Guerlain zijn producten in een “fluwelen” hoesje, het is natuurlijk geen echt fluweel, maar wel heel mooi. Het zwarte slaapzakje zorgt ervoor dat jouw compact nog langer mooi blijft, ik ben dan ook zo’n addict die na gebruik het product keurig in het hoesje doet.

IMG_5206

Ondanks dat deze compact gemaakt is van kunststof is het een hele mooie poederdoos. Het prachtige design is niet ten kosten gegaan van gebruiksgemak, dat is wel heel fijn, een compact is ervoor gemaakt mee te nemen. De sluiting is super goed, ik heb verder niks op of aan te merken, geweldig doosje.

IMG_5207

FIY de 2 Clair/Light, 10 g. kost € 53,90, de losse parels in dezelfde kleur komen in een doosje van 25 g. en kosten ook € 53,90. En toch koos ik de compact, dit omdat ik nogal eens een kluns ben en ik zeker wel mijn compact mee wil nemen. Mocht jij willen gaan voor de meest economische verpakking neem dan de losse parels. Zeker als je het poeder alleen maar thuis gaat gebruiken.

IMG_5213

Nog even een foto van dit matte verhelderende poeder, het is eigenlijk een soort toverpoeder, waar je wel de hoofdprijs voor betaald. Het poeder breng je het mooist aan met een ronde volle soepele powder of blush kwast. Misschien dat je even moet kijken met welke kwast je het mooiste resultaat krijgt. Ik gebruik de twee kwasten die ik ook gebruik voor mijn setting powder. De Slanted Kabuki van The Body Shop en de The Teal Techniques Powder kwast. Zo komt het minimale setting effect van dit poeder ook naar voren. Het is niet bedoeld als setting powder, maar het helpt zeker wel. Als je jouw look de hele dag wilt behouden, gebruik dan eerst een setting powder en breng daarna het Météorites poeder aan.

IMG_1279

Hier onder een foto zonder de Guerlain Les Tendres Météorites Compact Poeder, ik heb mijn Chanel Perfection Lumiere foundation gebruikt.

IMG_1277

Op de onderstaande foto heb ik het Guerlain Les Tendres Météorites Compact Poeder over mijn foundation gedaan met een grote blush kwast. Een keer over de rechterkant en langs het voorhoofd en neus naar benden en dezelfde actie een keer links.

IMG_1281

Ik hoop dat je het een beetje kunt zien, het is geen mega glow, het is geen highlight en het is geen shimmer. De finish is eigenlijk heel natuurlijk, eentje waarvan je huid meteen mooier is en er gezonder uitziet. Het voelt zijdezacht op het gezicht en dat effect heeft het ook, zijdezacht. Het enige wat ik je kan zeggen is dat je het zelf moet ervaren. Je hoeft niet eens make-up te dragen om het effect in actie te zien, het Météorites poeder doet zijn werk ook op de make-up-loze huid.

IMG_1284

De parels zijn geperst tot een prachtig mozaïek van licht-verbeterende en corrigerende tinten poeder. Samen creëren ze een subtiel en natuurlijk corrigerend effect, door de juiste hoeveelheid licht van de huid te laten weerkaatsen. De meteorieten bestaan uit corrigerende matte tinten, verfrissende roze en licht mauve. De huid ziet er zacht, glad, delicaat en prachtig natuurlijk uit. Ik vind het subtiele effect heel mooi, het voelt heel fijn aan op de huid en het geeft een mooie finishing touch aan mijn make-up.

Ik ben heel benieuwd wat de andere kleuren voor mij kunnen doen, die ga ik ook nog wel eens testen, ik vind Les Tendres Météorites Compact Poeder van Guerlain echt heel mooi.

Liefs,

Wojis

12 thoughts on “Just in; Guerlain Les Tendres Météorites Compact Poeder

    1. Het is heel moeilijk om te laten zien, maar het is net als Chanel Les Beiges, het is heel subtiel, maar zo ontzettend mooi. Ik ben zo blij dat ik deze heb gekocht, ik vind het zo mooi. The icing on the cake :-).

      1. Op foto kun je het effect niet laten zien. Ik heb vier (!) soorten pareltjes en de één geeft net wat meer effect dan de ander, maar het doet echt wel wat. Dit compact ziet er ook prachtig uit!

          1. Ik had een duo blush, maar gebruikte deze zo weinig dat ik hem heb verkocht. Ik heb nu de laatste blush in parelvorm, uit de lentecollectie. Die is zo fijn en mooi!

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top