Beauty BeautyBucketList Nieuw/New Video/Movie/VLOG's

PreView: M∙A∙C Cosmetics | Von Teese Lipstick by Dita Von Teese [WojisOnBeautyShort]

M∙A∙C Cosmetics presents Von Teese Lipstick a vivid red lipstick by Dita Von Teese. Vandaag laat ik je een preview zien van deze heerlijke rode kleur, zodat je vast kunt genieten van de intensiteit en levendigheid en snel kunt beslissen of je deze beauty nog wilt bestellen. Jullie weten vast ook al dat deze lipstick is uitgebracht naar aanleiding van het nieuwe boek van Dita; ‘Your Beauty Mark’ en dat deze lipstick alleen via de MAC webshop te koop is. Ik laat je vast zien hoe mooi ze is, Von Teese op WojisOnBeauty.

Ik hoef niet heel veel moeite te doen om Von Teese goed over te laten komen, ik heb speciaal gewacht tot er een beetje een zonnetje scheen om de foto’s te maken. De footage voor de short was een last moment beslissing [einde dag], dus dat is iets minder van kwaliteit.

IMG_7187

Is ze niet prachtig, de verpakking, de huls en de lipstick zelf. Ik vind de naam ook geweldig leuk, Von Teese. De aankomende dagen zal ik kijken of ik Von Teese kan vergelijken met ander rode M∙A∙C lipsticks die ik heb. En natuurlijk zal ik ook Von Teese in actie laten zien, ik kan niet wachten om deze red darling op te doen en er een look mee te maken. Ik weet niet of ik dezelfde look na ga maken als op het doosje, eens kijken wat er uit mijn vingers komt nadat ze op mijn kussers zit.

IMG_7196

Wat een prachtig exemplaar rode lipstick van M∙A∙C is dit, ik ben echt verliefd op deze kleur.

Ben jij al Von Teese?

Xo,

Wojis

7 thoughts on “PreView: M∙A∙C Cosmetics | Von Teese Lipstick by Dita Von Teese [WojisOnBeautyShort]

  1. Omg wat leuk gedaan haha! Hoe verzin je het?! Door jou wil ik deze lipstick nu ook! Alleen al voor de heb,omdat ik rood niet goed durf te dragen zelf.

    1. Ze is prachtig en gratis verzending tot 31 december. Rood is altijd mooi hoor Faat, je moet alleen even wennen aan jezelf met rode ?

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top