Beauty Looks Nieuw/New

Nieuw: Paula’s Choice Brow-Defining Cream Duo | Review

Vandaag review ik een geheel nieuw product van Paula’s Choice. Het gaat om de Brow-Defining Cream Duo, een crème wenkbrauw product, of eigenlijk twee. Voor dé perfecte wenkbrauwen in een oogwenk, twee kleuren, een borstel-en-kwast-tool en een geweldige spiegel. Omdat het gaat om een crème, kan je zelf de perfecte kleur mengen voor jouw wenkbrauwen, hoe slim is dat? Ik vertel je er meer over, ik ben heel enthousiast.

IMG_5647

Wenkbrauwen zijn heel bepalend voor je gezicht, je make-up, voor je gehele uitstraling. Je wilt eyebrows to match the mood and look. Veel vrouwen verven de wenkbrauwen al, of laten deze tatoeëren, alleen al om wat meer definitie in het gezicht te krijgen. Ik denk dat heel veel vrouwen een potlood, mascara of een poeder gebruiken op de wenkbrauwen, om wat meer karakter te krijgen in het gezicht.

IMG_5653

Om te beginnen wil ik het hebben over het kleine zwarte doosje, de tools en de kleuren. Het lijkt wellicht vreemd qua kleuren op de foto en het kwastje is wellicht wat petit, maar! De kleuren liggen veel minder ver uit elkaar dan je zou denken, ze complimenteren elkaar voortreffelijk. De kwast en de borstel zijn ook echt heel fijn, je kan er prima mee werken, neem je tijd, het is wat klein, maar de tools zijn fantastisch. Het doosje is rechthoekig, de deksel klapt helemaal open en daar zit een mooi spiegeltje over de hele lengte van de deksel. Omdat de deksel helemaal open kan, kan je goed in de spiegel kijken en omdat het over de lengte in het doosje zit heb je overzicht en grip. Er is over nagedacht en het werkt echt heel prettig, meer dan dit heb je niet nodig.

IMG_5654

Dan de crème, Brow-Defining Cream Duo bevat twee crèmes. Zo kunnen blonde tot donkerbruine wenkbrauwen een vol en natuurlijk uitstraling krijgen. De twee kleuren zijn ontwikkeld om los van elkaar of gemengd te worden gebruikt, zo kan jij voor elke look of gelegenheid de perfecte wenkbrauw creëren. De gemakkelijk aan te brengen formule met bijbehorende applicator-tool maakt geen vegen, vlekt niet en klontert niet. Dit door de  langhoudende formule. Je hebt tijd genoeg om alles mooi te maken, te blenden naar smaak of helemaal weer weg te halen en opnieuw te beginnen. Als de crème eenmaal is opgedroogd, zit je wenkbrauw gewoon.

IMG_5659

Even nog naar de applicator, je krijgt een kwast en een borstel, het is wat klein, maar het werkt heel erg goed, ik was verbaasd. Je kan natuurlijk je eigen kwasten gebruiken, maar het hoeft niet, met deze tool kan je echt helemaal uit de voeten. Het is zelf wel heel fijn dat het een kleine tool is, je kan heel gemakkelijk alle kanten op je wenkbrauw invullen en kammen.

IMG_5663

Het is misschien even een paar keer zoeken naar de perfect combinatie met de kleuren en hoe je voor jouw de mooiste wenkbrauw opvult. Ik gebruik beide kleuren, soms solo en soms samen, hangt van de look af en natuurlijk van de kleur van mijn make-up. Als je kijkt op mijn hand hierover, die je dat de kleuren niet eens zo heel ver van elkaar liggen, ze complimenteren elkaar perfect. Zo kan je prachtige wenkbrauwen maken, ik vind dat dames met een zwarte wenkbrauw hiermee prima uit de voeten kunnen. Zelf heb ik ook zwarte wenkbrauwen en ik vind de kleuren geweldig, zelfs de wat lichtere [zie links op mijn hand] kleur is perfect bruikbaar solo.

IMG_1973

De kleuren zijn echt heel zacht, de textuur is super fijn om mee te werken en de poederige matte finish is heel natuurlijk. Paula’s Choice Brow-Defining Cream Duo laat zich prima combineren met een wenkbrauwpotlood, maar het hoeft echt niet, alles wat je nodig hebt zit in de prachtige zwarte doosje. Allen dit duo en een mooie mascara op de wimpers en je bent al op de helft van een perfecte look. Ik heb het duo nu drie weken in gebruik, elke dag, al is het maar om de voorkant van mijn wenkbrauwen op te vullen. Dat vind ik zelf heel mooi, het geeft een zacht, doch helemaal afgemaakt effect aan een look. Je kunt de foto’s hier bekijken en zelfs zien hoe natuurlijk het is.

 La Festa della Donna look en de look met mijn nieuwe jasje.

Jurkjes&RokjesMaart looks & natuurlijk voor de Beauty Trade beurs.

Die lipstick die mij heel lelijke staat look uit de Sharing is Caring.

En hier kan je een hele volle wenkbrauw zien met de twee kleuren samen van het Brow-Defining Cream Duo. Ondanks dat ik het mijn wenkbrauw helemaal heb opgevuld is het niet nep, hard of glanzend of zo. De crème heeft een hele mooie finish, een kind kan de was doen.

IMG_1680

Zelf houd ik niet zo van helle strakke onnatuurlijke wenkbrauwen bij mijzelf, het staat niet gewoon niet. Een zwarte bril met een wat dikker montuur laat dat gewoon niet toe, ook mascara gebruiken of gel op  mijn wenkbrauwen is lelijk in mijn geval. Het zachte en poederige effect van Brow-Defining Cream Duo is perfect, ik kan zelf bepalen hoe licht of hoe donker ik wil gaan. Ook is het doseren van de lijn of de streepjes heel goed te doen met het prachtige kleine kwastje. Jongens ik heb niks aan te merken op dit product!

IMG_5661

Dit compacte zwarte doosje met deze prachtige Brow-Defining Cream Duo crème is geheel geurloos, blijft lang zitten, vlekt, veegt en korrelt niet. De spiegel is praktisch en de applicator met de twee tools is ook gewoon goed. De crème werkt heel fijn en geeft geen enkel ongemak, blijft echt goed zitten en is lang genoeg super te bewerken en te blenden. Dit geniale doosje kan je bestelen in de webshop van Paula’s Choice, het doosje met 1, 5 ml product kost € 24, 90 en is nog voorradig. Er zijn verschillende professionele schoonheidssalons die Paula’s Choice producten gebruiken, daar deze Cream Duo ook verkrijgbaar.

Wat mij betreft een super tip! Ik hoor het je denken, ik moet er ook eentje, of niet?

Liefs,

Wojis

– Deze review bevat product[en] die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd naar WojisOnBeauty. –

2 thoughts on “Nieuw: Paula’s Choice Brow-Defining Cream Duo | Review

 1. Ziet er mooi uit
  Ik kan nog wel een fijn produkt gebruiken
  Heb nu essence maar zoek wat anders
  En wil deze weleens proberen
  Fijne zaterdag

  1. Dat had ik dus ook, ik wilde al heel lang nog iets anders, maar wat. En toen ik de kans kreeg deze te testen heb ik het meteen gedaan. Ik zag het bij de eerste keer gebruiken al, dit is top! Dank je wel, jij ook fijne zaterdag X.

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top