Beauty BeautyBucketList Nieuw/New Ods & Ends WojisOnBeauty.com

Opgemaakt & IN or OUT – best wel veel

Het is best wel veel deze keer, ik heb de opgemaakt post elke keer weer een weekje uitgesteld en nu moest het echt gebeuren, het is veel te lang geleden. Ga lekker zitten, het zijn er nogal wat, maar ik probeer het heel erg snel en kort te doen ;-). Er zitten weer wat favorieten bij en een hele rij aan samples, daar gaan we met de IN or OUT, spannend.

IMG_1679

Ik zei toch al dat het heel veel is deze keer, ik kreeg het bijna niet allemaal op de foto. Laten we meteen beginnen met de eerste batch, dan valt de hele rij heel erg mee. Het moet in een enkele zin of maximaal twee gebeuren, let’s do this!

IMG_1680

Take The Day Off make-up remover van Clinique – met tranen in mijn ogen heb ik het laatste beetje opgemaakt. Ja tranen, omdat het toch zo ontzettend fijn is en heel erg prettig make-up verwijderd. Super dikke vette IN, sterker nog, een echte favoriet.

Veganese Haarconditioner van Lush – deze heb ik met heel veel plezier gebruikt, zeer zuinig en werkt heel prettig in mijn haar. Zeker een dikke IN, ik ga Veganese zeker nog eens kopen.

Cleansing Clay van hannah® het intensief reinigende detoxmasker – hier heb ik zo van genoten, ik heb zelfs wat zuinig aan gedaan tegen het einde, omdat ik het zo jammer vond dat de Cleansing Clay bijna op was. Super aanrader, heel erg mild en toch zeer effectief.

Sweetie Pie Jelly van Lush – giechelen onder de douche, elke keer weer is het genieten. Het is een glibberige rakker, maar hij ruikt zo lekker en mijn huid voelt super zacht. Als je kindjes hebt die niet willen douche, is dit wel een aanrader, wedden dat ze met plezier onder de douche stappen. Dikke IN, staat al een nieuwe in de badkamer.

Guhl Vochtbalans Tarwekiem-olie spray – dit soort producten zijn wij thuis dol op, vooral de kids gebruik dit graag. Deze werkt heel goed en ruikt super lekker, mijn dochter heeft er zelfs twee opgemaakt. Ook een verdiende IN.

Kiko Pure Clean Instant make-up wipes – deze kwam ik onlangs weer tegen, was bijna leeg, maar de doekjes waren nog vochtig. Werkt heel prettig en ik zal deze als ik ze tegenkom zeker nog eens kopen, de doekjes zijn zeer zacht, IN dus.

Treaclemoon Bath and Shower Gel Those Lemonade Days –  hij is nu echt helemaal op, de kids hebben het laatste beetje nog verdund met water om er nog een paar dagen extra plezier van te hebben. Deze blijft zeker in ons assortiment en is een persoonlijke favoriet van mij, IN vooral in combinatie met de Coconut Island.

Shiseido IBUKI Gentle Cleanser – ik ben een grote fan van de Shiseido foaming cleansers en ook deze is heel erg fijn. Super mild voor de huid en geeft een heel school en fris gevoel. Ik heb deze met heel veel plezier gebruikt en zou ook deze cleanser zeker nog eens kopen. Weer een IN, saai hoor.

Paula’s Choice Resist Retinol Skin-Smoothing Body Treatment – overduidelijk een fan van Paula’s Choice, ik kan niet anders zeggen dan dat de producten die ik heb gebruikt super zijn. Dit was een super fijn product, wat ik heel graag heb gebruik, het heeft mijn huid zeker mooier gemaakt na zoveel kilo’s afvallen. Deze komt er zeker nog een keer en is dan ook een favoriet, dikke IN.

IMG_1682

Rituals Laughing Buddha Fortune Oil – ze gaan hard omdat ze zo IN zijn bij ons thuis, vooral bij mij. Love my Fortune Oil.

Snow Fairy Douchegel van Lush – het was even wennen, omdat er niks is wat ruikt en voelt als Snow Fairy, ik ga deze zeker kopen uit de kerstcollectie. Ik ga er van uit dat Snow Fairy nog een keer terug komt in de kerstcollectie, het moet want het is IN. Roze zuurstokken douchegel met een beetje glitter en een super zachte finish op de huid.

Clinique superdefense SPF 20, daily defense moisturizer for combination oily to oily skin types [3,4] – tranen met tuiten echt waar, deze is gewoon niet meer te koop en het is de beste moisturizer ever voor mijn huid. Ik heb nog geen vervanger weten te vinden en hij was zo IN en tegelijk dus gewoon OUT helaas.

The Bosy Shop Chocomania Body Butter – het was een klein potje, waar zo af en toe mijn handen en voeten mee verwende. De geur van chocolade overweldigd de neus en de mega voedende butter verwent je lijf. Nu is deze op en ik wacht tot de Chocomania weer terug is, wat mij betreft een IN, ondanks de geur, dat is even wennen.

Trevor Sorbie Beautiful Brunette Cool Coffee Shampoo – zeer fijne shampoo met een heerlijke geur en zeer voedend effect. Het effect op mijn haren bevalt mij heel goed, zeker een IN. Zachte doch style-bare haren met een super fijne glans, wie wil dat niet.

Catrice Candy Shock Lip Peeling – deze is niet op, deze is bedorven ergens along the way. Ik moet eerlijk bekennen dat mijn eigen gemaakte scrub en die van Lush fijner en lekkerder zijn en deze dus te lang is blijven liggen. Zou om die reden niet zo snel meer kopen een OUT.

IMG_1683

En dan een hele batch aan mini’s, er waren er nog wel meer, maar ik heb toch her en der weer eens wat weggegooid. Zo zijn er ook wat zeepjes op gegaan en natuurlijk liters aan eigen brouwsels. Maar van wat ik heb bewaard geef ik wel even een korte review.

Estee Lauder Perfectionist [CP+] – een lifting serum welke ik best wel heb gebruik, helaas is deze achter in de la verdwenen en inmiddels een beetje bedorven ben ik bang. Ik weet niet of ik deze zou kopen, het heeft geen onvergetelijke indruk achtergelaten, ik zeg OUT.

Hannah Active Mask – een sample die ik kreeg een tijd geleden en ik heb deze niet opgemaakt. Er zit voor ongeveer twee keer in en tijdens de eerste keer was ik al genezen. Ik weet dat het heel actief werk en dat je het kan voelen, maar mijn hele gezicht stond in de fik. Na het spoelen met koud water heeft mij gelaat nog 3 uur na gegloeid, OUT wat mij betreft, iets te gevoelig ben ik.

Advanced Night Repair Eye – zoals altijd een IN en favoriet, ik kwam nog een potje tegen, die heb ik lekker helemaal opgemaakt.

Clinique Repairwear uplifting firming cream & Repairwear laser focus wrinkle correcting eye cream – vooral de wrinkle correcting eye cream vond ik fijn, een IN waard en eentje die op mijn wensenlijstje komt te staan. De firming cream was rijk en vol, voelde niet al te prettig, zeker niet met warm weer, voor mij een OUT.

Lush Whoosh – het is toch wel duidelijk dat ik een fan ben van de Jellies van Lush, Whoosh the sample was snel op en nu hebben we de grote IN de badkamer.

Clinique Repairwear Laser Focus Serum – heerlijk serum en omdat ik toch een sample had liggen, hop in de tas. Ik vind het lekker om zo af en toe wat onder de ogen te stippelen, als ik moe ben of na een lange dag nog ergens heen ga. Het frist mij op en het werkt snel en goed, IN de tas.

Ik heb het kort gehouden deze keer, mocht je vragen hebben over deze producten dan hoor ik het graag in de comments.

Ciao,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top