BeautyBucketList Food is Good Fun LifeStyle Nieuw/New WojisOnBeauty.com

SeeBuyTry: FoodWeLoveBox van Food We Love

Zo af en toe behoeft het leven “shaking up a little” en zo ook het eten en drinken, maar dat ik aan het up-shaken was, was denk ik wel al duidelijk. Ik houd van goed en lekker eten, kwalitatieve producten en heel veel verse ingrediënten. En omdat eten wat meer op de voorgrond is getreden de laatste tijd (dit was nodig, ik was voor mijn gevoel enorm inspiratieloos en de ontdekkingszin was ver te zoeken wat eten betreft), deel ik mijn hernieuwende liefde voor good food en mijn nieuwste bevindingen graag met jullie allemaal.

Regelmatig maak ik wat tijd vrij voor het zoeken van nieuwe recepten, mooie ingrediënten en natuurlijk leuke food blogs & goodies. Zo lees ik regelmatig wat bij De Groene Meisjes en neus ik rond bij Culy, twee blogs van super leuke food loving dames, waar ik vaak leuke en nieuwe ideeën opdoe en gewoon lekker kan lezen en chillen. Via deze blogs kwam ik een mooi en leuk concept tegen, de Food We Love Box, een soort beuatybox maar dan met en over eten, dus niet nog een HelloFreshBox! En gister kwam mijn eerste Food We Love Box binnen, net op tijd mag ik wel zeggen, ik wilde ‘m je zo graag laten zien en delen wat er allemaal in zit Kijk je mee, vertel ik er meteen iets meer over?

IMG_3137

De filosofie: “Wij vinden dat eten beter smaakt als je het verhaal erachter kent. Met de FoodWeLove box laten we je iedere maand kennis maken met bijzondere recepten, producten en de mensen die ze maken. De inhoud blijft geheim tot het moment van verzending, in de derde week van de maand.”

Duidelijke taal, dus je moet wel geduld hebben en als het zover is, krijg je een box vol producten met mooie recepten en het verhaal achter de heerlijkheden.  Post NL bezorgd de box thuis als je wilt, je kan de box natuurijk ook cadeau geven, wedden dat een foody er blij mee is. Ook kan je de box laten afleveren bij een afhaalpunt, misschien voor sommigen van ons veel gemakkelijker, de AH bijvoorbeeld. De box kost maandelijks €24,95, mocht je het eerst eens willen proberen, dan kan je deze ook eenmalig bestellen voor €27,50, dan sluit je uiteraard geen abonnement af.  Het mooie is dat je de box maandelijks kan opzeggen, wel vóór de eerste van de maand, anders zit je er nog een maandje aan vast, wat overigens geen straf is toch?

Nog meer over eten en het delen hiervan: “Maak de recepten en ontdek op onze website de verhalen achter de producten en de mensen die ze maken. In de box zitten altijd receptkaarten waarmee je bijzondere gerechten maakt.”

Je mag dus alles delen, sterker nog, de recepten zijn gewoon te lezen op de website, de verhalen van de producten en de mensen achter de producten ook. Sharing is caring en in dit geval is food echt heel erg good.

IMG_3139

Original Spicemix Chorizo Caliente – Wild Vleesch, een primeur. Deze spicemix kan worden gebruikt voor het maken van worsten en natuurlijk saucijzenbroodjes, maar ook in soep. Er zit een leuk recept ook bij voor saucijzenbroodjes, ik ben benieuwd. Ik heb zo een vermoeden dat dit ook lekker is met gehakt of kip, maar misschien moet ik wel gewoon eens kijken of ik worst kan maken.

IMG_3140

Liquorice A – Lakrids. Johan uit Denemarken was gek op drop en blijkbaar ook op chocolade, vandaar de drop met een chocoladelaagje. Wat is niet lekker met een dun laagje (mag ook dik zijn) chocolade, zelfs drop, wedden?!

IMG_3141

Sriracha – Sriracha.nl. Smaakmakers in overvloed, zo ook deze saus, zeer bekend in Amerika. Deze gaat over de Tuna Melt, ik ben benieuwd naar het recept, want ik ben dol op Tuna Melt, lang niet gemaakt ook… super hoor, nu al hot.

IMG_3142

Dutch Cold – Cold Brew. Een echte primeur! En nee het is geen lekker biertje voor bij de hete saus, het is koffie, koud gebrouwen koffie. Deze drink je dus lekker koud, hop in de koelkast en meteen de volgende dag proeven. Leuk dit, ik drink al jaren koude koffie, ik dronk eerder koude koffie dan hete… maar dat terzijde.

IMG_3144

Asperge Edik – Ediks. Ediks is al duizenden jaren oud, het drankje werd volgens de overlevering met een spons aan Jezus aangeboden, toen hij aan het kruis hing. Maar het is een azijnsoort, dat je het even weet, voordat je de fles aan de mond zet. Het zou de gemiddelde balsamico doen verbleken. Ik ben een grote fan van balsamico, sterker nog, van alle azijn, ik ben dol op azijn, altijd al geweest en niet alleen voor het schoonmaakwerk. Hier ben ik dan ook het meest nieuwsgierig naar, azijn die balsamico doet verbleken, dat wil ik niet missen.

IMG_3145

Jack’s Tonijn – Fish Tales. Volledig duurzaam en transparant vismerk, misschien ken je het al van de korte filmpjes op Instagram, waar hele korte recepten worden gedeeld. Fish Tales filmpjes zijn legendarisch staat hier, dus allemaal kijken. Deze tonijn heb ik denk ik nodig voor het Tuna Melt recept, ik heb er nu al trek ik.

IMG_3146

Marshmallows – Baru. Deze jongens kwamen vandaag en gister al veel voorbij op de verschillende social media, de box abonnees zijn er dol op begreep ik al. Mijn mini’s zijn gek op marshmallow, ik ben benieuwd of ze deze ook zo lekker vinden. Dit zijn nog eens geen gewone maar Salted Caramel of Red Berry marshmallows. Het water loopt mij in de mond, salted karamel, red berry… I want you.

IMG_3138

De recepten zijn leuk, ze staan op mooie kaartjes, kort en bondig, ik denk dat iedereen daar wel uit kan komen. Meteen maar mee aan de slag dit weekend, ik zal jullie natuurlijk via mijn WojisOnBeauty Facebook pagina, Twitter & Instagram op de hoogte houden, vooral over hoe alles smaakt.

Is het geen enig concept, bijzondere ingrediënten die je anders niet zo snel zou kunnen proeven, waar je misschien het bestaan niet eens weet. Ik ben al aan het zoeken geweest naar nog meer recepten om mijn nieuwe food loves op los te laten, inspiratie in een doosje.

“We love to share good food, www.foodwelove.nl

Welke van deze producten spreekt jou het meest aan en zou jij wel een receptje van willen zien?

Food is good,

Wojis

2 thoughts on “SeeBuyTry: FoodWeLoveBox van Food We Love

  1. Ziet er heerlijk uit zeg! Zoals de kruidenmix en de saus: zitten daar smaakversterkers in? Of zijn het allemaal echt “goede” producten?

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top