Beauty BeautyBucketList Fun Nieuw/New Video/Movie/VLOG's

Sweetie Pie Jelly van Lush, is giechelen onder de douche kijk maar…

De Jellies van Lush zijn een soort flubberige, drillerige, pudding-achtige zeepjes, die je onder de douche kunt gebruiken. Wij hebben ze gebruikt en ik kan je vertellen dat ik in tijden niet zo’n plezier heb gehad onder de douche [get your mind out of the grutter]! Mijn Sweetie Pie glibbert en glijdt uit mijn handen, langs mijn lijf en tussen mijn voeten, het lijkt wel een soort Rugbybal ingesmeerd met groene zeep. Het is erg lastig om mij ermee te wassen, want ik kan de Sweetie niet lang in bedwang houden, maar het is zo ontzettend leuk en grappig. Het is lachten en giechelen onder de douche, ontzettend ontspannen en ook nog eens ontzettend zacht voor de huid en de neus.

IMG_0338

Sweetie Pie Jelly van Lush, is giechelen en ontspannen onder de douche… als je het niet gelooft moet je maar eens kijken. Maar nog beter dan dan kijken is zelf even bestellen of kopen en onder de douche duiken met één van de heerlijke Lush Jellies.

Ik kan ook heel moeilijk beschrijven hoe fijn de geur is van Sweetie Pie, ook de geur van Whoos is bijzonder, ontzettend lekker en heel echt. Wat je misschien ook niet verwacht, maar wat echt zo is, mijn huid droogt er niet van uit, mijn huid voelt super zacht en ingesmeerd aan. Je kan dus kiezen tussen twee smaakjes, Sweetie Pie met zwarte bessen en bergamot en dan heb je nog Whoosh, lekker fris qua geur met een dikke scheut citrus.

IMG_0333

Wat mij betreft zijn de Jellies van Lush één van de meest vernieuwende producten die ik in een hele lange tijd heb gebruikt. En wat mij betreft zijn de Jellies een Must Have als je bij Lush bent of besteld, in ieder geval eentje. En wat mij betreft maken ze meer smaken van deze heerlijke en leuke douche sensatie! Als je geen ochtend mens bent is dit echt een uitkomst, het maakt douchen ontzettend leuk en het is puur genieten met een vleugje heerlijkheid van Lush.

Jelly jij al met Whoosh of Sweety Pie en welke smaak vindt jij het lekkerst?

X-je,

Wojis

4 thoughts on “Sweetie Pie Jelly van Lush, is giechelen onder de douche kijk maar…

  1. Hihihi, alleen door het geluid van het filmpje moest ik al lachen. Ik ben niet zo’n fan van de jellies, maar dat komt omdat ik er niet mee overweg kan. De Limited Edition Jellies koop ik wel als ze een lekkere geur hebben, maar dan gebruik ik ze alleen om mijn handen mee te wassen.

    1. Ja begrijpelijk, ze zijn zeer onhandelbaar, maar zo ontzettend leuk en lekker. Misschien is invriezen voor jou de oplossing, ga ik ook nog doen, al denk ik niet dat het dan nog zo veel fun is :-).

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top