Beauty LifeStyle Looks

Snelle dagelijkse look, maar oh zo zomers, fris en fijn

De dagen worden langer, de zon schijnt weer wat vaker en ik heb het druk. Dan merk ik dat ik al minder tijd neem voor mijn make-up en dan worden de looks sneller, frisser, luchtiger en zonniger. Ik houd van mooi weer, de lente en de zomer, alles is mooier, kleding is luchtiger en de mensen zonniger. Het was wellicht al wel duidelijk dat ik dol ben op de Bourjois Paris Color Boost Waterproof SPF Bare Lip Sensation, wat mij betreft een perfect zomers product, deze gebruik ik dan ook bijna dagelijks in mijn snelle up en go make-up. 

IMG_3016

Kijk eens aan, of ik helemaal niks op heb, behalve een klein beetje gloss of lipstick, een bijna bare look, geen blush of bronzer nodig. Het is helemaal niet dekken, de vlekjes en verkleuringen van de zon zijn zichtbaar, maar daar houd ik wel van in de zomer. Daar gaan we, nu opletten geblazen, het gaat heel snel en ik noem mijn beauties maar één keer op!

IMG_3011

Uit het Naded3 palette heb ik de kleuren Limit en Nooner gebruikt, deze zijn heel subtiel op mijn huid en passen heel goed bij elkaar. Met de NARS Albatros heb ik ge-highlight, ook onder de wenkbrauw. Een klein beetje boven de wenkbrauw, op de neus, heel weinig op de kin en lekker veel op de jukbeenderen tot aan de haarrand. Het geeft een zonnig effect, zonder dat je meteen heel erg glanst of shimmert. De Albatros doet het heel mooi met de Clinique Sheer City Block, super fijne combinatie. De RealTechniques Base Shadow Brush is er eentje die ik veel gebruik omdat deze heel compact is en op een of andere manier de Naked3 kleuren zonder shimmer heel mooi aanbrengt. En wat betreft mijn Sumptuous Extreme mascara, die heb ik zo goed als elke dag gebruikt sinds ik die heb gekocht en dat zal ik ook doen tot het laatste beetje opgemaakt is.

IMG_3014

Dan mijn liefjes, de Color Boost potloden van Bourjous, het zijn echt heerlijke producten en de kleuren zijn fantastisch. Fuchia Libre is dan wel mijn favoriet, maat toch wel fijn om meerdere kleuren te hebben, dan kan ik kiezen. Er komt nog een stukje over de Color Boost Lip Sensation, dus houdt de site in de gaten. En geef mij nog even een seintje als er een tweede product gratis actie is van Bourjois, ik wil ze allemaal. 

Dat zijn dus alle producten die ik gebruik, als basis gewoon een oog- en dagcreme. Als het heel mooi weer is en ik ga de deur uit, stop ik de Sheer City Blok gewoon in mijn tas en smeer ik die nog eens op de toet. Uiteraard splash ik wat body spray of parfum op, maar als het echt warm is dan gebruik ik het liefst de Pacifica Solid Parfume – Tuscan Blood Orangeeasy does it! 

Het kost mij in totaal nog geen vijf minuten, hoe lang doe jij over je meest zomerse make-up look?

Liefs,

Wojis

2 thoughts on “Snelle dagelijkse look, maar oh zo zomers, fris en fijn

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top