Beauty BeautyBucketList

Review: Take The Day Off Makeup Remover For Lids, Lashes & Lips

Take The Day Off Makeup Remover For Lids, Lashes & Lips van Clinique is een make-up remover en gezichtsreiniger all in one. Deze is geschikt voor je ogen, wimpers en lippen, dus ook voor de rest van je toet. En wie denkt dat het ingewikkeld is, vettig of totaal niet gaat werken [zou je wel denken, omdat het allemaal verschillende disciplines zijn], moet echt even doorlezen.

IMG_9632

Om te beginnen de fles, dit is zo mooi, misschien komt het door de kleur van de vloeistof, maar Take The Day Off heeft een aantrekkingskracht op mij, puur al door het uiterlijk. Maar wat in deze mooie fles zit is vloeibaar goud, onder de make-up reinigers wat mij betreft. Take The Day Off is te koop in een fles van 125 ml. en kost € 20,80, niet weinig, maar zeker elke cent waard.

IMG_9636

Het lijkt een mix tussen water en olie, zo gedraagt het zich ook, maar dat is het niet helemaal. Het heeft wel een soort vettige aanwezigheid, zonder dat het heel erg vettig aanvoelt, of een vettige laag achterlaat. Het fijne is dat het wel werkt en voelt als een oliemix, het verwijderd alle make-up zonder problemen en zonder veel moeite, voelt zeer prettig en mild aan, ruikt neutraal en prikt helemaal niet. Dat is één van de meest geweldige kenmerken van Take The Day Off, onder geen enkele omstandigheid op geen enkel plekje op mijn gezicht prikt dit spul. Dit is dan ook het enige goedje wat naast mijn (oog)make-up remover/reiniger genoemd mag worden als ‘de beste’. Geen pukkels, geen uitlag, geen irritatie, geen droge of plakkerige huid, gewoon echt een heel fijn product, wat ik zeker vaker ga kopen en gebruiken naast mijn eigen oliemix.

IMG_9634

Het is ook nog eens heel snel en heel erg gemakkelijk, dat vind ik zelf altijd wel wat bonuspunten waard. Let op, dit is wat je moet doen:

  • Goed schudden voor gebruik.
  • Doordrenk de wattenschijf met remover.
  • Reinig één oogomtrek per keer. Aanbrengen op oogomtrek, druk een paar seconden zachtjes aan en veeg dan af met neerwaartse bewegingen.
  • Herhaal dit met een nieuwe wattenschijf indien nodig.
  • Gebruik een nieuw doordrenkt doekje of wattenschijfje voor het verwijderen van lippenstift.
  • Afspoelen met koud water.

Volledig zeepvrije make-up remover in twee-fasen, die moeilijk verwijderbare oog- en lippenmake-up snel wegneemt. Lost langhoudende make-up op, zelfs waterproof mascara. Irriteert of prikt niet. Door oogartsen getest. Geschikt voor contactlens-dragers. Alle Huidtypes.

– bron: www.clinique.nl –

Ook heb ik het voor de test gebruikt zonder te spoelen met water, ik gebruik mijn eigen Aloë Vera lotion om de restjes te verwijderen en dat gaat ook heel goed. Ik kan je Take The Day Off van harte aanraden, erg fijn en zeer goed. Mocht je de kans krijgen een sample te pakken te krijgen, grijp die kans en ervaar zelf hoe goed het werkt.

Heb jij Take The Day Off al eens gebruikt en wat is jouw favoriete reiniger ooit?

Zie je later,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top