Beauty BeautyBucketList Nieuw/New

Shiseido IBUKI Gentle Cleanser

Zoals je misschien al weet ben ik een enorme fan van Shiseido. Shiseido maakt niet alleen heerlijke producten ze zijn ook gewoon mooi en goed.  Zelf gebruik ik ze dan ook al jaren heel graag en met veel plezier. Als ik mij niet vergis vanaf mijn 16 of 17 al en dat is echt heel lang geleden. En mijn absolute favoriete product van Shiseido moet zijn de Pureness Deap Cleansing Foam. De Pureness serie is voor de jeugdige gemengde tot vette huid en natuurlijk kan je het gewoon gebruiken, dat doe ik ook, maar je moet als je wat ouder wordt toch op zoek naar alternatieven om de effecten van ouder worden niet te versnellen. En toen ik las dat IBUKI serie uit zou komen, kwam de Gentle Cleanser meteen op mijn lijstje, want ik ben gek op de foam van Shiseido.

IMG_8892

Nice, clean and wholesome, zoals we gewend zijn van Shiseido, erg duidelijk en heel netjes allemaal. De tubes zijn geweldig, je kan echt het laatste beetje uit je tube halen, love that.

IMG_8893

En ik begint meteen met het eerste puntje, het is eigenlijk geen foam, het is meer een cream cleanser, ondanks dat het wel wat schuimt Het voelt ook heel anders aan op de huid, het voelt als een rijke volle romige crème. De geur is zo goed als gelijk aan die van de Pureness Deap Cleansing Foam, iets romiger en wat poederig, erg prettig en mild. De IBUKI Gentle Cleanser is heel mild in gebruik, reinigt heel prettig en laat een stroef [aka. schoon] doch romig effect achter en een hele zachte huid. Een doeltreffende en prettige cleanser, maar of hij de Pureness van zijn eerste plaats verstoot? Dat weet ik nog niet zeker, ik denk dat ik eerste de tube helemaal op ga maken en dan horen jullie weer van mij.

IMG_8916

Dit is ruim genoeg voor het gezicht en de hals, echt waar!

IMG_8914

Ibuki is een huidverzorgingslijn speciaal ontwikkeld voor huidtypes van 25 tot 35 jaar die nieuw leven blaast in de onvoorspelbare huid.  IBUKI huidverzorging biedt je huid een consequente aanpak om de droge huid te HYDRATEREN, en te zorgen voor een PERFECTE huidtextuur door talg, uitslag, een ruwe huid en zichtbare tekenen van vermoeidheid te bestrijden, en schade veroorzaakt door ruwe omgevingsfactoren waar uw huid elke dag wordt aan blootgesteld, te VOORKOMEN. 

Een uiterst zachte reiniger die snel een rijk schuim vormt en onzuiverheden en schadelijke overtollige talg verwijdert zonder de essentiële hydratatie van de huid te verstoren. De huid voelt fris en zijdezacht aan. 

Gebruik: Neem kleine hoeveelheden reiniger en water, en vorm een rijk schuim. Reinig met zachte cirkelvormige bewegingen. Goed afspoelen.

– bron: Shiseido.nl –

IMG_8896

Je betaald ongeveer € 37,- voor 125 ml. je zou zeggen niet zo goedkoop, maar geloof mij, de foam van Shiseido goes a very long way. Het is zo geconcentreerd, dat je er echt maar heel weinig van nodig hebt. Een full size tube doe ik ongeveer een jaar mee, dat is echt bang for the buck en ik heb er vanaf de eerste tube nooit spijt van gehad. Het wordt nog moeilijk kiezen voor mij als mijn geliefde foam op is, neem ik de Pureness of de IBUKI. Voor nu ben ik zeer content met mijn IBUKI Cleanser, ik houd jullie op de hoogte.

Heb jij al iets gebruikt van de IBUKI serie en ben jij ook fan van een cleansing foam?

さようなら Sayonara,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top