Beauty BeautyBucketList

Veganese Haarconditioner van Lush

Veganese haarconditioner van Lush, een conditioner op basis van zeewier met de geur van citroen, die mijn haren verzorgd, zacht maakt en helemaal niet verzwaard. Wat ook een ontzettend plus punt is, behalve dat deze kleine lieverd zacht is voor huid & haar, hij ruikt echt ongelofelijk lekker fris. De geur van citrus fris met een overdosis lavendel, heel erg fijn fris zonder dat het een hele zware geur wordt. Het is een hele andere geur dan die van Happy Happy Joy Joy en blijft niet zo heftig hangen, maar de conditioner is net zo fijn.

IMG_9564

Hier wat details over Veganese… oh en laat je niet misleiden door de naam, het ruikt  en voelt helemaal niet als mayonaise.

‘Veganese verzacht je haar met zeewier, een fantastisch ingredient. Verder zorgen citroen, lavendel en rozemarijn fantastisch veel glans. Hier zit geen lanoline in, dus het is geschikt voor veganisten! Deze conditioner is geschikt voor alle haartypes, maar speciaal ontwikkeld voor mensen met fijn haar. Het is een lichte conditioner, dus hij verzwaart je haar niet.’

Ingrediёnten (We kopen onze ingrediёnten van leveranciers die niet op dieren testen): Lavendelbloemen infusie (Lavandula angustifolia), Rozemarijn infusie (Rosmarinus officinalis), Agar agar gel (Gelidium cartilagineum), Cetearyl alcohol (Cetearyl Alcohol), Propyleen glycol (Propylene Glycol), Cetearyl alcohol & sodium lauryl sulfaat (Cetearyl Alcohol & Sodium Lauryl Sulfate), Cetrimonium bromide (Cetrimonium Bromide), Citroen essentiële olie (Citrus limonum), Benzoë gom (Styrax tonkinensis pierre), Citroensap, vers, biologisch (Citrus limonum), *Citral (*Citral), *Limonene (*Limonene), Parfum (Perfume), Methylparabeen.

– bron: www.lush.nl –

IMG_9567

Het werkt als elke andere conditioner, gewoon je haren wassen, Veganese insmeren en laten intrekken. Ik zelf laat het ongeveer een minuut of twee zitten en spoel het dan uit, je voelt meteen hoe zacht en glad je haren zijn. Het werkt echt tegen klitten, mijn haren zijn super gemakkelijk te kammen, voelen zacht en glazen prachtig.

IMG_9566

Er zijn verschillende hoeveelheden te koop online en bij de Lush shops, ik heb de kleinste fles, 100 ml. en die kost € 7,10. Er zijn flessen van 250 ml. die kosten € 13,70 en die van 500 ml. kosten € 21,85. Niet niks qua prijs, maar weet je, deze heerlijkheid is het echt waard. Ik vind Veganese een hele fijne conditioner en zo’n flesje gaat echt heel lang mee en vergeet de geur niet, ook erg belangrijk. Wat mij betreft ook een goede vriend voor in de badkamer.

Vind je Happy Happy Joy Joy ook zo fijn, maar wil je wel eens een andere geur, neem dan eens een flesje Veganese mee.

Ben jij ook een Lush fan en wat is jouw favoriete product?

Toodles,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top