Beauty BeautyBucketList Nieuw/New WojisOnBeauty.com

Treaclemoon Bath and Shower Gel in Iced Strawberry Dream, My Coconut Island & Those Lemonade Days

Eindelijk mijn review van de Treaclemoon Bath and Shower Gel in Iced Strawberry Dream, My Coconut Island & Those Lemonade Days. Eindelijk, omdat ik het zo lekker vind en ik vind dat iedereen eens moet gaan ruiken… althans iedereen die dol is op fijne douche- en bad producten die vol, heerlijk en puur geuren net als Jelly Beans. En zoals met Jelly Beans kan je met de Treaclemoon producten mixen en mengen tot je jouw eigen favoriete smaak hebt gevonden. Niet dat het per se de bedoeling is, maar ik vind dat gewoon heel erg lekker, maakt de douche- of badervaring nog leuker ;-).

“Treacle Moon is simply “yummy’itious”……what else can we say….. ‘ooohhhh that’s lovely’ kind of fragrances, gorgeous formulations that make your skin feel really good and a design that sits with pride in your bathroom.”

Ok voor alle duidelijkheid, er zijn zeven verschillende smaakjes in het assortiment; That Vanilla Moment, The Raspberry Kiss, One Ginger Morning, My Coconut Island, Those Lemonade Days, Her Mango Thoughts & Iced Strawberry Dream en dan heb je nog de special edition in Warm Cinnamon Nights. Naast de douche- en bad gel zijn er ook body lotions, body butters, scrubs en hand wash [niet alle producten zijn in alle geuren verkrijgbaar].

Iced Strawberry Dream, deze geur deed mij meteen denken aan aardbeienijs, uit die bakken met vanille-ijs samen. Echt puur die geur, niet milkshake en niet de geur van  snoep wat naar aardbei smaakt. Het enige wat nog meer zo ruikt zijn aardbei Jelly Bean.

IMG_9800 IMG_9802 IMG_9804DSCN1679

My Coconut Island, is gewoon de kokos Jelly Bean en is te vergelijken met de heerlijke geur van de Perfectly Pure Pure Coconut Oil. Dit is tot nu toe mijn favoriete kokos geurende douche en bad product by far! Ben jij ook een kokos fan, probeer deze dan echt, je zult er geen spijt van hebben.

IMG_9809 IMG_9812 IMG_9813 DSCN1682

Those Lemonade Days, is absoluut de citroen Jelly Bean, oh en als je die niet kent, het ruikt naar Napoleon’s Citroen Ballen, maar gelukkig haal je hier je verhemelte en tong niet aan open.

IMG_0035 IMG_0038 IMG_0039 DSCN1684

Deze beauties voelen heerlijk op de huid, super zacht en voedend en drogen mijn huid niet uit. Sterker nog, de kindjes kunnen er ook heel goed tegen en ze vinden het heerlijk. De gel voelt aan als een soort jelly en heeft een zeer zachte textuur. Wij hebben gestemd thuis, de heren zijn dol op de aardbei en de dames op de kokos. Kids en ik zijn gek op de citroen, maar mengen zijn we nog lang niet klaar mee. Echt, tickle me pink! Meng ze lekker en ervaar de exotische mix van deze geweldige producten. Ik vind kokos en citroen erg lekker, nothing better then te smell of My Coconut Lemonade in the morning ;-).

En al dit is te koop bij de grotere Albert Heijn filialen en Albert.nl, het assortiment bij ons was niet volledig helaas. En als je trek hebt in Warm Cinnamon Nights, snel zijn, ik heb er helaas geen eentje voor mijzelf kunnen bemachtigen, maar ik had de laatste drie wel te pakken om cadeau te geven met de kerst [count your blessings receiving ends]. De flacons bevatten 500 ml. product en kosten € 4,95 geen geld dus voor een halve liter aan betoverende heerlijkheid. Wij gaan ze allemaal sparen en ik ga ook eens kijken of ik andere producten te pakken kan krijgen om te testen, ik heb nu al zin in een scrubje en de handzeep.

Als je producten koop van Treaclemoon steun je ook een goed doel, het is Khandel, een organisatie die werkt aan het verbeteren van kwetsbare en achtergestelde families in Khandel en de dorpen om Khandel heen, in Rajasthan India.

“Khandel is a registered charity that works tirelessly to improve the lives of the vulnerable and disadvantaged families in Khandel and the villages surrounding it, located in the desert state of Rajasthan, India.”

En wat ook heel goed is, de producten nog nooit en worden nog steeds niet op dieren getest, sterker nog, er zitten geen dierlijke producten in verwerkt. Top!

“We DO NOT and HAVE NEVER tested ANY of our products on animals. Our formulations DO NOT contain ANY animal derived ingredients and are suitable for vegetarians.”

Alles is open en transparant, daar houd ik heel erg van, alle informatie staat gewoon op de site.

“Treacle Moon is a brand owned by a happy and fun company called Blue Orange. The team is quite small but the experience in beauty is very big indeed …”

Een Klein team wat erin is geslaagd een geweldige lijn producten op de markt te zetten, wij zijn fan hier thuis, ben jij de volgende?

– bron: www.treaclemoon.nl –

Ben je al onderweg naar je dichtstbijzijnde AH XL en welke ga je als eerste kopen?

Toodles,

Wojis

3 thoughts on “Treaclemoon Bath and Shower Gel in Iced Strawberry Dream, My Coconut Island & Those Lemonade Days

  1. Ik heb ze zien staan bij de AH (mijn oog viel natuurlijk op het leuke design). Mocht van mezelf niet meenemen, puur op basis van het mooie uiterlijk. Maar nu ik jouw blog heb gelezen, vind ik dat voldoende argumentatie om ‘m de volgende keer in m’n mandje te gooien. Coconut here I come!

    1. Ja doen! Coconut is echt zo fijn, allemaal ruiken ze heerlijk. En het design is gewoon mooi (hahaha) meegenomen, oog wil ook wat. Ben zeer benieuwd welke cocktail jij gaat maken 🙂

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top