Beauty BeautyBucketList

Snow Fairy Douchegel van Lush, zo lekker als roze zuurstokken

Je kent ze vast nog wel van toen je klein was, roze zuurstokken zo zoet en zoooo lekker. En dat is waar Snow Fairy mij aan doet denken, roze zuurstokken, maar dan in douchegel. Snow Fairy Douchegel van Lush is een limited edition en is er alleen in de wintermaanden, maar wees er snel bij, deze gaat altijd erg hard en is snel uitverkocht. Ik nam ‘m mee uit Amsterdam, daar stonden er nog genoeg. Niet echt overtuigd van de heerlijkheid van deze douchegel [snuffelde in de winkel en vond het erg zoet], koos ik de kleinste verpakking van 100 ml., vooruit de kids zullen er vast van smullen.

IMG_9561

Zoals je kan zien is de kleur van zowel de verpakking als van de douchegel super zuurstok roze en dat is de geur ook echt! Als je niet houdt van snoepjeszoet, skip ‘m dan maar, want het is echt alsof je met een schaal roze snoepjes staat te douchen. En weet je, in eerste instantie vond ik het niet echt heel prettig, gewoon too weird a smell, meer voor de kids. Maar na de tweede keer ging ik de geur waarderen en de derde keer was het echt een verblijdende belevenis. Zelf gebruik ik mijn Snow Fairy graag ‘s morgens, erg lekker en ik moet altijd denken aan de track Happy van Pharrell Williams. Zo intens als de geur is tijdens het douchen, zo mild is deze na het douchen, erg fijn.

Naast de geur is het ook een fijne douchegel, het heeft een soort olie/gelly gehalte en is heerlijk zacht op de huid en het schuim lijkt wel slagroom. Mijn huidje vind het wel fijn om nog wat op te smeren na het douchen, maar als ik zo zuinig zou kunnen zijn dat er van de zomer nog Snow Fairy over is, zou smeren niet eens nodig zijn.

Ingrediёnten niet op dieren getest: 

Water (Aqua), Natriumlaurylethersulfaat (Sodium Laureth Sulfate), Natrium Cocoamphoacetate (Sodium Cocoamphoacetate), Lauryl betaïne (Lauryl Betaine), Parfum (Perfume), Propyleen glycol (Propylene Glycol), Musk, synthetische (Synthetic Musk), Melkzuur (Lactic Acid), Titaniumdioxide (Titanium Dioxide), Calcium Sodium Borosilicate, Tin-oxide (Tin Oxide), Polyester-3, Methyl ionone (Methyl Ionone), Benzyl benzoaat (Benzyl Benzoate), Kleurstof 45410 (Colour 45410), Kleurstof 45380 (Colour 45380), Methylparabeen

– bron: www.lush.nl –

IMG_9562

Ondanks mijn eerste wat terughoudende reactie heeft Snow Fairy mij zeer prettig verrast en is zeker een welkome gast in onze badkamer.

Ben jij al bekend met de geur van Snow Fairy en vindt jij het lekker of helemaal niet?

And we lived happily ever after,

Wojis

3 thoughts on “Snow Fairy Douchegel van Lush, zo lekker als roze zuurstokken

  1. Heerlijk is deze! Heb hem zelf ook in een grotere verpakking. De badkamer ruikt nog heerlijk lang na wanneer ik deze douchegel gebuikt heb.

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top