Beauty BeautyBox/GoodieBox/HelloFreshBox

Trevor Sorbie Beautiful Brunette Cool Coffee Shampoo

Trevor Sorbie Beautiful Brunette Cool Coffee Shampoo is speciaal ontwikkeld voor het wassen van bruin haar. Omdat deze shampoo kleurversterkers bevat, versterkt het natuurlijke en kunstmatige haarkleur en is met name geschikt voor dof haar. Deze tube/fles zat in mijn John Beerens pakket en ik heb deze de afgelopen weken getest.

IMG_9855

Zoals je kan lezen is deze shampoo geschikt voor alle haartypen, maar is eigenlijk vooral bedoeld voor bruin dof haar, welke na gebruik heerlijke gaat glanzen. Het koffie gedeelte heb ik nog iet weten te ontdekken, het ruikt helemaal niet naar koffie, het enige wat doet denken aan koffie is de kleur.

IMG_9852

Het is een prachtige fles/tube, heel mooi, praktisch en handzaam, geen commentaar op de verpakking van mijn kant. Maar even nog wat details over deze shampoo, voordat ik vertel wat ik heb ervaren.

Trevor Sorbie Beautiful Brunette Cool Coffee Shampoo laat bruin haar stralen als nooit tevoren. De kleurversterkende shampoo is special ontwikkeld voor bruin haar en verheldert de kleur van natuurlijk en gekleurd bruin haar al vanaf de eerste keer wassen. De shampoo is geschikt voor alle haartypen, maar wordt in het bijzonder aanbevolen bij dof haar. Trevor Sorbie Beautiful Brunette Cool Coffee is geschikt voor licht- tot middenbruin haar.

Ik heb op het moment best wel donker haar en ik heb geen enkel negatief effect ondervonden op mijn donker gekleurde haren. Het werkt heel goed op de kleur, het houdt het levendig en fris. Wellicht is nog donkerder naar zwart echt niet geschikt, dan is wellicht een anders soort shampoo beter.

In het kort de eigenschappen van de Trevor Sorbie  Beautiful Brunette Cool Coffee Shampoo:

  • Heat protection
  • UV-filters
  • Kleurversterkers
  • Laat het haar stralen
  • Vrij van siliconen

Gebruik: Verdeel Trevor Sorbie Beautiful Brunette Cool Coffee Shampoo gelijkmatig over nat haar. Masseer de shampoo in met de vingertoppen zodat deze gaat schuimen en de kleurversterkers worden geactiveerd. Spoel uit met warm water. 

Het is heel zuinig in gebruik, mijn haren zijn wel wat stroef, dat komt denk ik door de Sodium Laureth Sulfate, maar een beetje conditioner doet wonderen. Ik heb overigens helemaal geen last gehad van de SLS, geen jeuk of droge hoofdhuid, maar als je er erg gevoelig voor bent sla deze shampoo dan gewoon over.

IMG_9858

De shampoo ruikt ook heerlijk, maar verwacht geen koffie, dat ruik ik helemaal niet, wel jammer. Het schuimt lekker dik en voelt heel zacht aan ook op mijn hoofdhuid, prima shampoo. Mijn haar is meer gaan glanzen door het gebruik van deze shampoo, maar ik kan ook niet zeggen dat mijn haren dof waren voor het gebruik. De kleur van mijn haren is zeker niet vervaagd door BBCC Shampoo, ik denk zelfs dat deze shampoo de kleur wat ondersteunt. Er zitten wat extra beschermende factoren in deze shampoo, maar sla niet je gewone routine over, je haren dienen goed beschermd te zijn bij het föhnen en stylen van je haren. Wat de UV-filters betreft, net als op het toetje, alle beetjes zijn mooi meegenomen zeg ik altijd.

IMG_9856

Het is echt een prachtige shampoo, niet dat het iets uitmaakt in het gebruik, maar het geeft je wel een super fijne shampoo ervaring. Het is mooi, ruikt prettig en wast heel erg goed en mild, wat wil je nog meer. Mijn kids vinden het niet lekker ruiken trouwens, het is echt een volwassen geur.

DSCN1678

Voor deze tube/fles van 250 ml. betaal je € 9,35 en deze is, net als de bijpassende conditioner, te bestellen bij www.johnbeerens.com. Als je fan bent van shampoo’s die gemaakt zijn voor je haarkleur, give it a try, je zult er geen spijt van hebben. Ik ga lekker door met gebruiken, deze beauty bevalt mij prima.

Welke shampoo gebruik jij op het moment?

Groetjes,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top