Beauty BeautyBucketList Nieuw/New

Update: Repairwear Laser Focus Serum van Clinique – Smooths, Restores, Corrects

In januari schreef ik al hoe fijn ik de Repairwear Laser Focus Serum van Clinique vind, een zeer prettig serum met een aantal voordelen, maar maakt dit serum ook alles waar? Ik ging door met mijn dagelijkse routine en ik heb nog wel wat te melden over Smooths, Restores, Corrects. Ik gebruik het meestal twee keer per dag, als ik olie gebruik als nachtverzoriging, dan sla ik Repairwear Serum over. Dat hoeft uiteraard niet, maar dat vind ik prettig, want als ik olie gebruik dan ook alleen olie na het reinigen.  

Na weken dagelijks gebruik merkte ik dat de pigmentvlekken rond mijn ogen en op mijn kin vager werden, super dacht ik, het werkt! Maar inmiddels ben ik er wel achter dat het Repairwear Laser Focus Serum niet preventief werkt tegen pigmentvlekken. Ik heb dan zo goed als geen vlekken meer rond de ogen en bijna niks op mijn kin, maar wel een nieuwe vlek op mijn voorhoofd. Je ziet maar hoe belangrijk SPF is en hoe goed je de huid moet  beschermen tegen de zon. Ook al smeer ik altijd SPF en ben ik heel voorzichtig met in de zon zitten, ik heb er toch een nieuwe vlek bij. Dus ik blijf voorlopig mijn Repairwear dagelijks gebruiken, het werkt echt heel goed tegen mijn ouderdomsvlekken.

IMG_9606

Zoals ik al eerder schreef heb ik geen rimpels, je fronsrimpels in mijn voorhoofd, maar die poets je echt niet meer weg met een smeerseltje, daar heeft Repairwear ook echt geen verbetering gebracht, Botox is what I need baby. Maar de structuur van mijn huid en de stevigheid zijn echt verbeterd door het gebruik van dit serum. Ik heb er echt wel baat bij gehad en ik ga deze tot de laatste druppel opmaken.

IMG_9610

Sprankelende zijdezachte huidtextuur, ja dat is precies wat ik krijg van dit serum, ik kan niet anders zeggen. Ik heb er ook de Repairwear Laser Focus Wrinkle Correcting Eye Cream en de Repairwear Uplifting Firming Cream (samples van 7 ml.) bij gebruikt, ik had ze liggen. In combinatie met elkaar zijn ze heerlijk, super fijn en mijn huid is zeker wat voller nu ik deze twee producten ook gebruik, wat voller en steviger. De Uplifting Firming Cream (nachtcrème) is zelfs zo fijn, dat ik eens ga kijken of de Repairwear Uplifting Firming Cream SPF15 (dagcrème) niet een vervanger kan zijn voor mijn Superdefense SPF 25 age defense moisturizer.

IMG_9611

Of het mijn geliefde Advanced Night Repair van Estee Lauder kan vervangen, nee dat dan weer niet. Het zijn twee verschillende producten die verschillende voordelen hebben voor mijn huid en ze zijn alletwee heerlijk op mij toetje. Wat ik ook heel belangrijk vind is dat ik er niet al teveel van hoef te gebruiken en het geen mega laat op mijn huid achterlaat. Nadat het serum is ingetrokken voel ik er helemaal niks van en smeer ik het volgende verzorgingsproduct er overheen. Geen irritatie op mijn huid, geen trekkerig gevoel na gebruik, geen ongenade of sterke geur, geen plakkerig gezicht, een licht serum voor elke dag.

De huid rond mijn ogen, mijn gezicht en mijn decolleté genieten echt heel erg van de voordelen van het Repairwear Laser Focus Serum.

Gebruik jij wel eens een serum en voor welk serum kies jij dan?  

Signing out,

Wojis

2 thoughts on “Update: Repairwear Laser Focus Serum van Clinique – Smooths, Restores, Corrects

  1. Wat een fijne review, vind je reviews altijd wel prettig om te lezen, dit lijkt me een geweldig product bij bestaande pigmentvlekken. Momenteel gebruik ik geen serum, heb er ook geen dus dit zou hem best een kunnen worden 🙂

    1. Dank je wel mop :-). Ik gebruik sinds mijn eerste zwangerschap serum, bijna het jaar rond, maar vooral in de wintermaanden. Zomers vaak niet, omdat ik veel olie gebruik, meer dan anders. Maar met ouderdom komen gebreken, zeker mijn huid.

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top