Beauty Beauty Favorites Ods & Ends

Opgemaakt & IN or OUT | Maart mondjesmaa[r]t

Het zijn er niet heel veel deze maart, het zijn wel allemaal super fijne producten die ik heb opgemaakt. Of ze allemaal een IN krijgen… dat moet je maar lezen. Er zit ook een product bij wat ik niet zelf opmaak, een hele speciale deodorant/antitranspirant. De ‘Opgemaakt & IN or OUT’ van maart neem ik met jou door. Je kunt het wel raden deze keer, het is niet zo heel spannend. Mijn opgemaakte producten van maart op een rijtje. 

IMG_8923

Daar gaan we dan, vijf mooie producten in de ‘Opgemaakt & IN or OUT’, ik zet er meteen achter of ze IN of helemaal OUT zijn. Dat scheelt een hoop tijd, mocht je willen weten waarom, lees dan verder.

Instant Light Lip Balm Perfector van Clarins – OUT

DO2 Deo Crystal Spray – IN (uiteraard)

Secret Invisible Solid Powder Fresh IN (kunnen niet meer zonder)

Clinique Liquid Facial Soap Extra-Mild IN

Origins Zero Oil Pore Purifying Toner IN

De kop is er af en het is heel duidelijk, de speciale deodorant is die van Secret. Je hoort zo meer, ik zal het allemaal [oksel]haar fijn uitleggen.

IMG_8921

De Instant Light Lip Balm Perfector van Clarins is heel mooi, maar wat gaat deze snel op en nog een minpunt is dat de formule zorgt voor heel snel breken. Hierdoor een OUT, dus niet omdat ik niet content ben met het resultaat. Gelukkig is er een perfect alternatief, de Clarins Instant Light Natural Lip Perfector in tube. Deze is een stuk zuiniger en breekt niet, hier is het wel zaak de zachte applicator te reinigen.

De DO2 Deo Crystal Spray, nog steeds mijn favoriet en ik gebruik deze nog steeds zo goed als dagelijks. Maar het is niet de speciale deodorant, dat had je al begrepen. Ik kan niet zeggen dat de rest thuis zo enthousiast is, ze gebruiken liever andere producten, maar ik zweer bij de DO2… true love.

Secret Invisible Solid Powder Fresh is de deodorant waar wij niet meer zonder kunnen, omdat dit nog steeds de enige deodorant of antitranspirant is waar mijn echtgenoot geen allergische reactie op heeft. Het gaat met andere producten soms even goed, maar uiteindelijk krijgt hij last. Er zijn verschillende soorten Secret, ik koop alleen maar de solid versies en als het even kan die zonder geur.

IMG_8920

Clinique Liquid Facial Soap Extra-Mild, echt een hele milde heerlijke facewash. Deze heb ik met heel veel plezier gebuikt en ook dit Clinique product is meer dan welkom. Ook mijn dochter heeft deze gebruikt, ze vindt het een gedoe [gebruikt liever een all in one], maar haar gezichtje reageerde er prima op. Jammer dat ik die laatste klodder er met geen mogelijkheid uit kan krijgen, wellicht toch de pottenlikker toepassen [moet niet gekker worden].

Origins Zero Oil Pore Purifying Toner, lekker! En oh zo werkzaam, het heeft mijn kin echt weer naar clear geholpen en mijn nek wat zachter gemaakt [ook niet onbelangrijk]. Hij is nu op en ik ben inmiddels weer wat anders aan het testen, maar deze blijft op mijn lijstje staan, deze is zeker weer welkom.

IMG_8922

Dit zijn ze dan, de DO2 is al vervangen en de Secret is onderweg. Er staat een hoop opgemaakt te worden in April, dus tot de volgende ‘Opgemaakt & IN or OUT’.

Heb jij nog een must try toner, let me know!

Xo,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top