Beauty Beauty Favorites

Op Herhaling | Lady Speed Stick Pro 5 in 1 & Secret Invisible Solid Spring Breeze

Het is verschrikkelijk pijnlijk om een dikke koorslip te hebben en naast de pijn is het ook niet zo heel fraai op foto’s. En je zal het altijd zien dat ik een koortslip krijg als ik make-up looks en reviews in de agenda heb staan. Nog een groot nadeel van koortslip is het  deprimerende effect op alledaagse dingen, het is zo belemmerend en vervelend, bah! Dus schuif ik mijn make-up reviews gewoon op en vertel ik jullie vandaag even over twee super anti-transiprant producten, beide op herhaling bij ons thuis. En zoals je weet, neem ik zweet heel serieus, no laughing matter wat mij betreft. 

IMG_5510 IMG_5513

Als eerste de Lady Speed Stick, deze keer de Pro 5 in 1 stick. Dry, Fresh, Soft, No white stains, Dermatologically tested. Ja dat zijn er vijf, naast dat alles is het een hele fijne en goed werkzame stick. Daarom is deze ook op herhaling, althans, de Lady Speed Stick met een meerdaagse werking. Wij hebben er inmiddels al verschillende op zitten, deze is ook heel fijn qua geur, enorm roze en bloemig. Dat doen ze goed bij Lady Speed Stick, de geuren zijn meestal heel intens en meeslepend. De No white stains is een beetje onzin, het vlekt wel degelijk bij het aankleden, maar het veegt heel gemakkelijk uit, gewoon met een vochtige washand. Jammer, maar dat is wel vaker zo, geen probleem, het laat verder geen permanente vlekken achter, alles wast uit.

IMG_5514 IMG_5516 IMG_5519

Dan de Secret Invisible Solid Spring Breeze, de favoriet van mijn man, de enige anti-transpirant waar hij helemaal geen last van heeft op langere termijn. Deze ruikt ook zo heerlijk, het is witte schone was die je buiten hebt gedroogd op een zomerse dag. De werking is super goed en ook deze geeft bij het aantrekken van je kleding wat witte vlekken. Ook weer zeer gemakkelijk te verwijderen, geen punt, want het is niet permanent en wast gewoon uit.

IMG_5520

Deze schoonheden zijn tegenwoordig gewoon te bestellen in Nederland, daarom laat ik ze ook terugkomen in de herhaling. Ik heb ze besteld bij Exclusive Scents, het leuke van deze webshop is dat ze ook Yankee Candle verkopen en nog wat uitheemse deodorant merken zoals Suave en C-THRU. Secret Invisible Solid is in ieder geval een enorme aanrader, vooral voor mensen met een gevoelige huid of die last hebben van eczeem of allergie.  Door ons thuis en door een collega van mij uitvoerig getest en totaal goedgekeurd.

IMG_5522 IMG_5526

Zoals je ziet heb ik twee van elk gekocht en fyi, wij zijn er al bijna doorheen. Alle zwetende oksels gebruiken deze twee heerlijke milde okselfrisse producten. En wat is mijn favoriet? Lady Speed Stick Pro 5 in 1 is lekker zwoel en bloemig en de Secret Invisible Solid Spring Breeze is betrouwbaar en zacht, subtiel zeg maar. Nee, ik laat de keuze aan jou, ze zijn goed en ze ruiken heerlijk. Ik ga in ieder geval zeer binnenkort meer bestellen, ik heb al stiekem even gekeken naar een andere geur, of eigenlijk de geurloze versies. Ze hebben weer alles op voorraad, dus bestel snel.

IMG_5508

Je moet rekenen op € 5,- tot € 8,-, voor een Lady Speed Stick, het hangt van de uitvoering af. De Secret producten gaan van € 5,- tot € 10,- ongeveer en reken maar dat ze goed zijn. Het is echt heel fijn dat het assortiment uitgebreid is, dan zijn er genoeg geuren en producten om uit te kiezen. Wij zijn voorlopig nog wel even zoet met het bepalen van onze absolute favoriet.

Doe jij ook al mee met het gebruiken van uitheemse deodoranten en anti-transpiranten?

Liefs,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top