Beauty Looks Nieuw/New

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector

Een paar maanden geleden kocht ik de Instant Light Natural Lip Perfector in de kleur 03 – Nude Shimmer van Clarins, een verzorgende balsem met een gloss finish. Er zit een milde zoete geur aan en de Lip Perfector kan alleen op de lippen of over je lipstick.

De Lip Perfector zit in een tube, met een balm alplicator, maar een zachte versie. Ik vond het in het begin een beetje gek, maar het werkt heel goed en is lekker zacht. Er zit 12 ml. product in en er zijn drie kleuren in totaal.

Hier kan je de kleur zien, het is een neutrale kleur met een shimmer erin, een fijne kleur die eigenlijk bij elke look past. Ik gebruik mijn Lip Perfector dan ook heel vaak en bij verschillende soorten looks.

Zelf heb ik het nog niet over een lipstick geprobeerd, dit omdat ik de applicator schoon wil houden. Het is echt een heel erg fijn product en met deze gure dagen gebruik ik het zelfs als balsem, het werkt heel goed en houdt mijn lippen in goede conditie. Je hebt de afgelopen tijd verschillende looks kunnen zien waar ik de Instant Light Natural Lip Perfector op heb, het is een beetje mijn go to product voor de lippen.

In gebruik is het ook best zuinig, de verpakking is erg praktisch en de kleur blijft redelijk goed zitten. Ik merk dat als de kleur al helemaal verdwenen is, mijn lippen nog steeds besmeerd voelen en dat is echt heel fijn als het koud is buiten. Er zit onder andere minerale olie, shae boter en zonnebloemolie in, welke dus voor een lang voedende formule hebben gezorgd.

Ik vind het zo een prettig product, dat ik de andere twee kleuren wil hebben. Nog even een klein puntje over de tube, deze is echt heel stevig maar toch van flexibel materiaal gemaakt, waardoor je er echt heel gemakkelijk product uit krijgt. Dus het product, de verpakking, de geur/smaak en kleur is super en wat mij betreft een echte must have. Zeker als je een all-in-one product zoekt voor in je tas.

Uiteraard is het bonnetje al lang weggegooid, dacht dat ik er foto’s van had gemaakt, maar helaas. Ik weet wel dat de Lip Perfector ongeveer € 15,- is en te koop bij de Douglas, verder heb ik ze zelf nergens eerder gezien.

Was er al iemand mee bekend, of is dit de eerste keer dat je van de Instant Light Natural Lip Perfector hoort?

Toodles,

Wojis

5 thoughts on “Clarins Instant Light Natural Lip Perfector

  1. Nooit van gehoord. Ziet er leuk uit. Ik ben de laatste tijd wel geinteresseerd in de producten van Clarins. Ze zijn zo fijn!

  2. Deze heb ik ook, plus de roze variant. Ik gebruik ze juist wel vaak over een lipstick heen en maak daarna de applicator weer schoon 😉

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top