Beauty Beauty Favorites Nieuw/New

BIOMED organic medical skin care | BEAUTIFUL BROW eyebrow enhancing serum & LUSHES LASHES eyelash enhancing serum *winactie*

Tijd voor het tweede deel van mijn BIOMED producten review. Vandaag presenteer ik op WojisOnBeauty [eindelijk]; het BEAUTIFUL BROW eyebrow enhancing serum en het LUSHES LASHES eyelash enhancing serum! Voor de dames die mij volgen via de verschillende social media, het is geen filter wat je de laatste weken ziet. En ja ladies, echt waar… hold your horses, de winactie komt er ook aan [of je scrollt meteen naar onder]… zoals ik al eerder heb aangekondigd, mag ik de producten die ik heb getest weggeven. Maar eerst de twee serums in de test, hun werking en mijn bevindingen, lees mee en houd de vinger op de =bestelknop. 

IMG_8898

Jij zult inmiddels ook wel hebben gegoogeld naar Biomed, een nieuw cosmetica merk met een uitgebreid assortiment aan producten en ​98,9% puur natuurlijk. Zelf mocht ik de CHIN UP firming neck and décolleté cream, de BEAUTIFUL BROW eyebrow enhancing serum en het LUSHES LASHES eyelash enhancing serum testen. Vandaag draait alles om de ogen, kijk ze maar eens goed uit.

IMG_6810

Beautiful Brow is een wenkbrauw versterkend serum welke de natuurlijke ingrediënten XBrow Peptide en BrowDiol B20 bevat. Test wijzen uit dat er 83% verbetering optreed in vergelijking met de placebo testgroep. Een zichtbaar vollere wenkbrauw in slechts 60 dagen. Dit wenkbrauwserum is speciaal ontwikkeld met XBrow Peptide, een pentapeptide die klinisch getest is en het aantal haren in de groeifase verhoogd. Dit betekent dus gewoon dat er meer haar gaat groeien. Zeer goed nieuws voor ons die plekken hebben waar geen wenkbrauw meer wil groeien.

IMG_6808

Naast een geweldig doordacht assortiment heeft BIOMED ook goed nagedacht over de verpakking. Het ziet er niet alleen clean en crispy uit, maar alles staat ook op de oververpakking [leesbaar]. Er zit nog een keurige zeer overzichtelijk en leesbare bijsluiter bij, heel goed. De Beautiful Brow zit in een mascara huls zeg maar, het is een zilverkleurige verpakking met een spoelie. Een ieder die mascara gebruikt wel bekend, zo niet, het kan niet missen, het is een klein kammetje waarmee je het serum aanbrengt.

IMG_6812

Het ziet er echt heel mooi uit, maar de werking is interessanter om over te vertellen. Jij denkt zeker dat ik Bert-brauwen heb gekregen, nee hoor, don’t worry.

IMG_6814

Het is echt ongelofelijk, ik dacht dat er niet hel veel te verbeteren viel aan mijn wenkbrauwen, maar dit serum heeft goed werk gedaan. De spoelie is niet alleen om ze in model te brengen of te kammen, het serum werkt! Mijn wenkbrauwen zijn echt veel voller en ze groeien net even iets langer door. Het ondenkbare is gebeurd, daar waar mijn wenkbrauwen niet meer groeide, groeien ze nu door. De haren zijn niet langer, er zijn er gewoon veel meer. Zelfs het stukje huid waar haar mist aan mijn rechter wenkbrauw is minder, let it grow!

IMG_6813

Je brengt het serum één keer per dag aan op de huid onder de haren van jouw wenkbrauwen. Laat dan de Beautiful Brow even inwerken voordat je de rest van jouw verzorging aanbrengt. Gemakshalve heb ik het elke dag aan het einde van de dag, na het reinigen aangebracht. Het eerste zichtbare resultaat zie je ongeveer na vier weken en het maximale resultaat bereik je op rond de 60 dagen.

IMG_6815

Het Lushes Lashes wimperverlengend serum bestaat uit de natuurlijke ingrediënten XLash Peptide en LashDiol L20. De XLash Peptide verlengt en verdikt de wimpers. Klinische testen hebben een groei van 72+% laten zien, meer lengte en een grotere dichtheid van de wimpers in slechts 42 dagen. Na slechts 28 dagen al een groei van 66+%. Door het XLash Peptide toe te passen op haar, stijgt het aantal haren in de groeifase. XLash stimuleert ook de keratinegenen om meer keratine te produceren, waardoor meer haar groeit en haar meer groeit.

IMG_6816

Voordat je Lushes Lashes gaat aanbrengen met je zorgen dat de huid olie-vrij is. De huid rond de ogen moet ook gereinigd zijn. Breng het serum één keer per dag aan. Het beste is dit net voor het slapen gaan te doen. Breng het serum aan op de bovenste wimperlijn en wacht enkele minuten voordat je eventuele andere verzorgingsproducten aanbrengt. Het eerste zichtbare resultaat zie je normaal al na 4 wekenen het maximale resultaat bereik je rond dag 60.

IMG_6818

Het Lushes Lash serum heeft bij mij voornamelijk de wimpers voller gemaakt en niet een beetje ook. Mijn bovenste- en onderste wimpers zijn über vol. De lengte is zeker verbeterd, maar ik vind vooral het aantal haren verbluffend veel groter. Ik moet je zeggen dat dit zorgt voor een zeer mooie en natuurlijke oogopslag. En ik ben helemaal niet teleurgesteld dat ik niet mega veel lengte erbij heb. Weet je, mijn wimpers zijn van zichzelf al vrij lang. Wel is de structuur van de haartjes aan het einde verbeterd, dat merk ik aan het aanbrengen van mascara en het resultaat. Het lijkt er sterk op dat het serum spinnenwebben-mascara voorkomt, and I love it.

IMG_6821

BIOMED organische medische huidverzorging streeft ernaar om alle gevaarlijke en schadelijke stoffen weg te laten uit haar producten om een ​​98,9% puur natuurlijk en biologische product te kunnen bieden. Dit doet BIOMED door onder andere geen parabenen, fenoxyethanol, natriumlaurethsulfaat en minerale oliën te gebruiken. Ook worden er geen dierproeven gedaan. Daarnaast streeft BIOMED naar chique, natuurlijke huidverzorgingsproducten die zichtbare resultaten geven en volledig ondersteund zijn door klinische testen. En als dat niet genoeg is wil BIOMED dit alles doen voor een redelijke prijs. Het enige wat BIOMED niet voor je kan regelen en toepassen is discipline, het gebruik van deze producten vergt discipline. Je moet het gewoon echt elke dag braaf doen volgens de aanwijzingen en echt waar, je zult zo versteld staan van het resultaat. De serums zorgen voor een langzame verbetering, maar oh wat is die verbetering zichtbaar.

Screen Shot 2016-02-09 at 14.40.26 (1)

Voor alle producten en uitgebreide informatie kijk op de website van BIOMED. Volg je BIOMED nog niet, druk dan op de BIOMED FaceBook Link en wil je meteen bestellen, klik dan snel door naar de Viata.nl Apotheek, binnen handbereik dames en heren.

En wil jij jouw gelukt eens testen en meedoen aan de winactie, het enige wat je hoeft te doen is in de comments melden dat je mee wilt doen en de FaceBook pagina van BIOMED liken! Volgende week maak ik dan de winnaar bekend en die krijg zo snel mogelijk de CHIN UP firming neck and décolleté cream, BEAUTIFUL BROW eyebrow enhancing serum en het LUSHES LASHES eyelash enhancing serum toegestuurd.

Ken jij dit prachtige merk al en heb jij wel eens iets gebruikt van BIOMED en zou jij dit prachtige pakket producten willen winnen?

Xo & knipoog,

Wojis

DEZE REVIEW BEVAT PRODUCTEN DIE IK VAN EEN MERK OF BEDRIJF HEB ONTVANGEN

9 thoughts on “BIOMED organic medical skin care | BEAUTIFUL BROW eyebrow enhancing serum & LUSHES LASHES eyelash enhancing serum *winactie*

  1. Ik volg ze al een tijdje. En ook veel van gehoord, gelezen en nu wil ik de BioMed feeling ook ervaren. Ja,… Ik had het ook kunnen kopen. Ik beken, ik ben een zeef en vergeet het!

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top