Beauty Ods & Ends

Reloaded Love | Instant Light Lip Balm Perfector van Clarins

Jommes jommes, make up your mind already woman! Dat dacht ik van mijzelf toen ik mijzelf betrapte op niks dan lof over textuur en de kleur van de Instant Light Lip Balm Perfector van Clarins. Waarom heb ik deze geschaard onder de Beauty Duds?! Dus ik moest dit tot de bodem uitzoeken, wat vind ik nou echt en hoeveel van mijn negatieve ervaring heeft te maken met mijn negatieve ervaring. Ik heb de Instant Light Lip Balm Perfector heel veel gebruikt de laatste tijd en ik vind de kleur echt ongelofelijk mooi. De werking is zo goed, dat deze Eclat Minute in mijn tas zit. De finish is ook heel fijn, als een echte volle balm, maar dan zo mooi als een lipstick. Door het koude weer en de behoefte aan een mooie natuurlijke kleur op de lippen is deze weer uit de la gehaald. 

IMG_7929

De Instant Light Lip Balm Perfector van Clarins [aka. Eclat Minute Baume Embellisseur Lèvres] is een heerlijke balm, daar kan ik geen speld tussen krijgen. Een echte volle voedende balm die mijn kussers heel goed beschermd, voed en in top conditie houdt. Maar ja, het is geen goedkoop product, je vliegt er echt doorheen… ook het afbreken is geen pretje, echt niet. Maar dat zijn dan ook weer de dingen die deze balsem zo goed maken. Ja… niet het breken en het snelle verbruiken natuurlijk. Het zijn de bestanddelen die de kussers zo goed verzorgen, maar de Eclat Minute ook snel op doen gaan. Helaas ook snel doen breken, wat mijn grootste teleurstelling is. De reden dat ik ook niet over was gegaan tot nog een aankoop. Maar zoals ik al zei, het zeer is enigszins vervlogen en nu zie ik alleen de textuur, de werking en de kleur en ik ben zo blij dat deze nog in de la lag. De kleur blijft fenomenaal. Heel natuurlijk op mijn lippen, zeer sprankelend en parelmoer zonder teveel shimmer.

Ondanks dat ik het als ‘Beauty Dud’ heb genoemd, ben ik deze blam ook wel een groot compliment schuldig. Het is een geweldige balsem, maar ook wel een hele fijne gloss/lipstick qua kleur en finish. En ja, je kunt natuurlijk het alternatief in tube kopen, dat weet ik, maar Instant Light Natural Lip Perfector in tube is meer een zeer transparante gloss/balm dan een lipstick. Lastig hoor, ik kan je dan ook geen advies geven wat beter is, het is gewoon kiezen uit de kleurtjes en de finish die jouw voorkeur heeft. Je kunt het tube vs. stick verhaal mee laten wegen, weet dan dat je meer waar voor je geld hebt met de tube.

Foto’s van de looks met de Instant Light Lip Balm Perfector zijn reeds gepost op InstaWojisOnGram. De hele look en uitgebreide producten komen snel langs op mijn blog, working on it.

De Instant Light Lip Balm Perfector in lipstick vorm blijft nog even een ‘Beauty Dud’, maar ik ben toch hele bij dat de in ‘Rose [no. 01]’ nog steeds in mijn bezit is. Volprijs zal ik er niet zo snel meer voor betalen, maar met een extra korting… zou zomaar weer overstag kunnen gaan. Credit where credit’s due!

Het is een soort liefde/haat verhouding, heb jij dat ook wel eens met een make-up product?

Xo,

Wojis

2 thoughts on “Reloaded Love | Instant Light Lip Balm Perfector van Clarins

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top