Beauty Beauty Favorites Nieuw/New

Update & Review: Origins Zero Oil Pore Purifying Toner & Clean Energy Cleansing Oil | Pukkels away!

Het is tijd voor een update en een uitgebreide review van de Origins Zero Oil Pore Purifying Toner en Clean Energy Cleansing Oil. Een heerlijk milde reiniger op oliebasis en een zeer verfrissende toner met salicylzuur. Twee producten die elkaar feilloos aanvullen en mijn gezicht doen stralen. Geen onderhuidse ontstekingen, geen doffe snoet, geen pukkeltjes en een stuk minder comedonen. Alles wat ik had gehoopt en veel meer dan ik had verwacht, ik vertel je uitgebreid over mijn nieuwe vrienden.

IMG_6385

Voordat ik deze producten kocht had ik zelf helemaal geen ervaring met dit mooie merk. Ik had natuurlijk wel al gehoord van Origins, sterker nog ik had een mooi masker op mijn to- buy-lijst staan, maar meer dan dat niet. Ook had ik nog niet geroken, gevoeld of getest bij de Douglas, nog geen tijd voor gehad. Toen ik voor een cadeautje ging kijken bij Douglas raakte ik aan de praat met een dame die heel erg enthousiast was over de Clean Energy Cleansing Oil en mij verzekerde dat het wel iets voor mij zou zijn. En zo is mijn liefde voor deze twee producten en Origins aangewakkerd.

IMG_5238

De toner heb ik gekocht nadat ik de olie al in gebruik had, vrij snel al want mijn eigen toner was op en na mijn zeer prettige kennismaking met Origins besloot ik ook dit producten te kopen. Ik “moet” iets hebben met salicylzuur, daar reageert mijn huid heel goed op. De keuze is daarom gevallen op de Zero Oil Pore Purifying Toner, een toner speciaal voor de vettige huid, welke glans en vettigheid tegengaat.

IMG_5182

Deze cleanser is fantastisch, zo mild en zo prettig om je gezicht mee te wassen, ik geniet er elke dag van. Ik haal mijn makeup af met deze cleanser, door mijn huid eerst in de olie te zetten, goed in te masseren en dan af te spoelen met warm water. Ik gebruik iets anders voor mijn ogen, maar de snoet en hals reinig ik met de Energy Cleansing Oil. Het voelt zo lekker zacht aan en mijn huid voelt super schoon zonder droog aan te voelen. En de geur, deze heerlijke geur van grapefruit, sinaasappel en citroen is echt hemels. Ik kan mij niet voorstellen dat iemand dit niet lekker vindt ruiken. Ik schrok wel de eerste twee weken, het leek wel of mijn gezicht ontplofte, ik had meer ontstekingen en bulten in mijn gezicht… maar ik heb doorgezet, ik heb dat wel vaker als ik van product wissel. En gelukkig na een week of twee drie was alles weg en voelde mijn gezicht aan alsof ik net op vakantie was geweest. Schoon, glad, zacht en stralend!

IMG_5183

De Zero Oil Pore Purifying Toner moest ik even aan wennen, erg sterk spul en de geur is vrij penetrant, maar wat een beauty zeg. De toner werkt gewoon goed en geeft heel snel zichtbaar resultaat. Mijn huid doet het er erg goed op deze frisse toner en nu ik eenmaal aan de zeer frisse geur van munt gewend ben, vind ik het super fijn. Inmiddels is de toner bijna op, dit gaat best hard, maar ik gebruik ‘m dan ook bijna elke dag twee keer. En zoals ik al eerder vertelde, er zit geen pompje bij. Die ga ik denk ik toch maar halen in het kader van minder verspilling, zo uit de fles gebruik ik denk 30% teveel per keer.

IMG_5242

Dat is dan tevens ook het enige minpuntje wat ik kan verzinnen, het niet bijleveren van de pomp. En neem van mij aan dat je bij de olie hoe dan ook een pompje moet aanschaffen, anders gaat het ongelofelijk hard. Ik ben zeer blij dat ik ben begonnen met deze producten, ik wil voorlopig niks anders meer. Ook wil ik nog veel meer van Origins proberen, ik ben helemaal weg van de feeling en de geur, echt uniek.

Ken jij Origins al en heb jij er al wat van geprobeerd? Heb jij iets waarvan jij vindt dat ik het moet proberen?

Xo,

Wojis

One thought on “Update & Review: Origins Zero Oil Pore Purifying Toner & Clean Energy Cleansing Oil | Pukkels away!

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top