Beauty

Update | Clinique Liquid Facial Soap Extra-Mild, Clarifying Lotion nummer 2

Het is inmiddels ruim twee maanden geleden dat ik jullie vertelde over de Clinique liquid facial soap extra-mild en de clarifying lotion nummer 2. En zoals beloofd krijgen jullie van daag een update, mijn ervaring, de resultaten en hoe ik de producten gebruik. Soms is iets op het eerste gezicht niet zoals je verwacht en moet je doorzetten om de resultaten te zien en het product te gaan waarderen. Soms is iets gewoon een totale waist of time and money, kan ook gebeuren. Soms is iets totaal een geheel on the money en wil je niet meer zonder. En soms, soms is het veel ingewikkelder. 

IMG_3775

De uitgebreide informatie kan je lezen door op deze link te klikken en ander lees je nog even mijn resumé. Als eerste de  Liquid Facial Soap Extra-mild, deze reinigt terwijl de juiste balans tussen lipiden en vocht in de huid behouden blijft. Zit in een handige pomp en is voor elk huidtype geschikt. De Clarifying Lotion nummer 2 veegt het teveel aan dode huidcellen en vuilrestjes weg na het reinigen. Een zachte stralende huid en kleinere poriën. De huid wordt meer weerbaar tegen onzuiverheden. blijft gezonder en jonger.

IMG_3776

Over de Clinique Liquid Facial Soap Extra-Mild kan ik kort zijn, deze is heelrijk. De formule is niet vettig en erg mild. Mijn make-up vliegt er zelfs mee af, maar ook mijn gezicht wordt heel goed schoon en voelt heel prettig aan. Ik gebruik deze onder de douche, om make-up te verwijderen, om mijn gezicht mee te reinigen, een all round reiniger wat mij betreft. Zelfs mijn ogen heb ik ermee gereinigd, geen ongemak ervaren en het reinigt prima. Mijn oogmake-up verwijderen vraagt wel om twee behandelingen, maar het zeker niet onverdienstelijk.

Clarifying Lotion nummer 2, een heel ander verhaal. Deze doet zijn werk er goed, maar mild is het niet, het viel mij enigszins tegen. Het prikt toch wel wat op de huid, zeker als ik wat wondjes heb of een wat onrustige droge huid. Misschien had ik toch een andere lotion moeten nemen, voor het gevoel op huid. Verder ben ik wel heel blij met de werking, porien zijn zichtbaar fijner en mijn algehele uitstraling is helderder. Alleen gebruik ik deze lotion inmiddels niet altijd, omdat ik denk dat het averecht werkt als ik een wat drogere huid heb. Wat mij ook valt is dat na een beetje zon, de lotion extra heftig is, dus dat doe ik ook niet meer. Op dit moment alleen ‘s avonds na het reinigen van mijn huid en als ik denk dat deze to much is, pak ik gewoon wat anders.

Mijn advies zou zijn, neem de reiniger die geschikt is voor jouw type huid, de lotion, vraag om een sample en probeer het eens, het zou zomaar te heftig kunnen zijn. Ondanks het ongemak op mijn huid werkt de lotion goed. Die overweging moet je zelf maken, ik zou de volgende keer toch eerder een nummertje lager nemen, puur voor het gevoel.

Ik hoop dat dit helpt en dat je niet meteen afschrikt als iets een beetje heftige werking heeft, het kan zijn dat je het te vaak gebruikt en dat je gewoon de frequentie moet verlagen. Daarom is goed advies heel belangrijk en samples zo fijn. Ik denk dat de producten van Clinique uit het drie-stappen-plan wel degelijk kunnen helpen bij een onrustige huid, het is alleen even zoeken wat en hoe vaak je het moet gebruiken. Mochten er nog eer bevindingen boven water komen, horen jullie het meteen.

Heb jij wel eens iets gebruikt waarvan je twijfelt of het wel goed is?

Liefs,

Wojis

One thought on “Update | Clinique Liquid Facial Soap Extra-Mild, Clarifying Lotion nummer 2

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top