Beauty Beauty Favorites Nieuw/New

Re-reviewed: DO2 Deo Crystal Spray | Even better

Alweer de DO2 Deo Crystal Spray in the picture. Ik kocht vorige week een nieuw flesje bij de natuurwinkel bij ons in het winkelcentrum en eenmaal thuisgekomen viel mij op dat de fles toch net iets anders is dan de vorige. Daarom heb ik de twee flesjes eens naast elkaar gelegd en jawel hoor ik had het goed gezien. De belettering is vlotter, frisser en moderner. Het ziet er echt veel beter uit, prachtig nieuw logo I like it. En zo ben ik verder gegaan, business as usual. En wat denk je, toen ik eenmaal mijn nieuwe DO2 ging gebruiken?

Hij is niet alleen qua uiterlijk verbeterd, de DO2 is nu uitgevoerd met een nog veel betere spay. Het viel mij bij het eerste puffje al op, de spray is fijnmaziger, dus de spray is nog zuiniger, nog zachter en verdeeld daardoor nog beter. Een groot pluspunt hoor, het droogt daardoor ook allemaal wat sneller en beduidend minder druipers. Ik kan niet zeggen hoe geweldig dit is! Het gekke alleen is dat ik op de verpakking niks kon vinden van deze verbetering. Correct me if I’m wrong, maar dat zouden ze er met grote letter op moeten zetten. Zo een verbetering is een key feature voor een product in spray flacon.

IMG_6552

Ik was al een grote fan, maar ik ben nu een nog grotere fan dit hebben ze heel goed gedaan bij DO2. En ik blijf er nog steeds bij, het is een heerlijk producten, ik gebruik elke dag en er is geen reden het niet te doen. Ik test her en der nog wel eens wat, als ik zin heb, maar verder gebruik ik DO2. En een kleine tip van mij, spray deze af en toe eens in de schoenen van de kids, vooral de sportschoenen. Het voorkomt vieze luchtjes en het werkt net zo goed, zo niet beter dan een schoendeodorant.

Geurloos, geen ongemak, geen gore zweetluchtjes, aan te vullen met water en een fantastisch fijnmazige spray. Do I need to say more? De DO2 kost rond de € 7,50 deze prijs verschilt per winkel en zo nu en dan is deze in de sale bij Kruidvat. Ik blijf bij mijn DO2 en jij?

Spray, roller, stick, cream of spuitbus?

Xo,

Wojis

2 thoughts on “Re-reviewed: DO2 Deo Crystal Spray | Even better

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top