Beauty Beauty Favorites

Mijn favorieten van februari | Efficiënt & Elegant

Mijn favorieten van februari stonden in het teken van efficiënte en elegante make-up. Tijd is soms gewoon heel schaars en dan moet je toch wat bochten afsnijden, een quick win is mijn make-up tijd beperken tot een minimum. Dat deed ik in februari vaak en ik gebruikte daar de volgende producten voor. Ik beloof dat de favorieten van maart niet zullen gaan over efficiëntie, maar meer over ‘lente fris’. Ik laat je zien welke schatten zich favoriet mogen noemen en ik leg kort uit waarom dat zo is. 

IMG_8673

Daar is ie weer de Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place-Makeup, een foundation waar ik echt verliefd op ben. De Double Wear foundation brengt zo gemakkelijk aan, dat snel opmaken met een gegarandeerd mooi effect een makkie is. Ook is de kleur perfect, waardoor het geheel heel natuurlijk oogt zonder al teveel poespas. Zelfs zonder gebruik van enig camouflage-product geeft deze foundation mij voldoende dekking.

En dan nog een foundation, de Bourjois Healthy Mix Serum Gel Foundation. Deze zag je al uitgebreid in de ‘No make-up’ make-up Look voorbij komen. Ik gebruik een enkel pompje, welke ik met mijn vingertoppen uitsmeer en in de huid werk. Echt het is easy does it. Deze foundation is zo luchtig, de finish zo natuurlijk, dat je het gevoel hebt dat je geen make-up draagt. De formule, de textuur, de finish, de dekking, alles is zo ontzettend mooi en natuurlijk, de perfecte foundation.

Dan een budget buddy, de Essence Maximum Length Volume Mascara. Een mascara van nog geen drie euro, eentje die perfect is voor een natuurlijke look en perfect is voor de onderste wimpers. De Maximum Definition Mascara van Essence is een favoriet, maar daar vertel ik een andere keer wel weer over.

IMG_8668

Dan de kussers, ik drie producten uitgekozen welke ik heel veel heb gebruikt. Ik begin met de Clarins Instant Light Natural Lip Perfector. Deze balm is zo fijn om de lippen mee te verzorgen en qua kleur zo mooi, ik ben weer gevallen voor de tube perfector. Dit omdat de Instant Light Lip Balm Perfector in stick vorm veel te snel op gaat en erg breekbaar is. Dat is tevens mijn tip van vandaag; koop de tube niet de stick! Deze balm wel wat prijzig voor een balsem, maar is zo zacht voor de lippen dat ik ze blijf ze pakken.

[Tip: Koop van de Clarins Instant Light Lip Perfector de tube variant en niet de stick!]

De twee lipsticks die ik wil laten zien zijn de magische Estée Lauder Signature Hydra Lustre Lipstic in Cinnamon en de zoete Clarins Paris Joli Rouge Brillant in Sweet Plum. Ik blijf het zeggen, dit zijn twee prachtige kleuren die je altijd kunt dragen. Ik gebruik Sweet Plum veel voor overdag en gebruik dan de Cinnamon graag voor de avond, feestjes en gelegenheden. Beide formules verzorgen de lippen, hebben een prachtige glans en blijven lang genoeg zitten om er veel plezier van te hebben. Ook vind ik de geur heel prettig, wat de lipstick-ervaring alleen maar ten goede komt.

IMG_8669

Als we het hebben over een mooie, snelle en fijne highlighter, dan komt deze set snel naar voren. Ik heb het natuurlijk over mijn theBalm theManizer Sisters Mary-Lou, Cindy-Lou & Betty-Lou [aka “the luminizers” palette]. Een palette met drie kleuren waar ik alle kanten mee op kan en waarvan ik weet dat de finish heel mooi is. Deze poeders werken fijn samen met mijn foundation en zijn heel goed met de vingertoppen aan te brengen en te bleden. Het fijne van de set is dat ik uit drie kleuren kan kiezen en de drie kleuren kan mengen.

IMG_8671

En dat zijn [dan eindelijk] mijn favorieten van februari, geen verrassingen voor mij in ieder geval. De maand maart staat echt in het teken van de lente, de zon en een frisse snoet, tot die tijd smeer ik lekker verder.

Ik wil het wel eens weten, tube of stick?

Liefs,

Wojis

3 thoughts on “Mijn favorieten van februari | Efficiënt & Elegant

    1. Ja, dit zijn prachtige producten, zo prettig, echte liefde. Moet zeggen dat vooral de foundations krachtig werk verrichten.

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top