Beauty Food is Good Fun

A week in the life of | Is de koek op?

De weken vliegen mij om de oren, jullie vast ook. Maart alweer en ik kan de lente ruiken, ik heb er zin in. De vogeltjes zingen, er zijn tulpen in overvloed, de zon laat zich regelmatig en langdurig zien, het begint er echt op te lijken. Week 10 was prachtig, het weer zat enorm mee en wij vierden feest! Nu kan ik zeggen dat het donkerste deel van het jaar voorbij is en wat mij betreft niet snel genoeg. De koek was echt bijna op, bijna zeg ik, want gelukkig nog niet helemaal. Een volle week met maar weinig foto’s, week nummer tien, wie niet weg is, is gezien. 

IMG_8692

Een groot deel van de week ben ik bezig geweest met de planning van het feestje en het afmaken van de kamer van mijn inmiddels grote prinsessekind. Er was weinig tijd voor veel meer dan dat, vandaar dat ik niet heel veel foto’s heb gemaakt.

Dinsdag

IMG_8625

DIY knolselderij salade met tomaat op brood, een heerlijke lunch. Deze heb ik gemaakt met zoete perzik in plaats van rozijnen, het zoete van de perzik is perfect als contract, het haalt de citroensap en de citroenmayonaise helemaal op. Deze mag blijven, ik ga deze ook maken met kool, ik ben benieuwd of het dan ook zo lekker is.

Woensdag

IMG_8630

Het heeft even geduurd, maar ik ben inmiddels helemaal happy met mijn haar. Het is wel weer tijd voor de kapper, maar wees gerust de lengte blijft. Ik ga het niet weer kort knippen, het is nu de kleur die niet bevalt. Ik wil weer eens iets anders, het kriebelt… het kriebelt naar chocolade.

Donderdag

IMG_8648

Dit is mijn nieuwe Monet-Makeup-Mirror. Deze schoonheid kreeg ik van Mirjam, helemaal uit Parijs, voor in mijn handtas. Deze komt vast nog wel een keertje voorbij, ik moet hier iets mee, wat een prachtige kleuren.

IMG_8652

Ook werden er donderdag 36 muffins gebakken, voor mijn grote vriend zijn verjaardag. Het ging allemaal heel soepel, ik was binnen het uur helemaal klaar en er helemaal klaar mee. Maar wat rook het lekker in huis, bijna min twee muffins zo lekker [niet gedaan hoor, ik heb mij ingehouden].

Vrijdag

IMG_8655

Vrijdagochtend heb ik glazuur gemaakt en met mijn zoon de muffins versierd, nu rook het nog lekkerder in de keuken en zagen de muffins er nog lekkerder uit.

IMG_8657

Zijn ze niet schitterend! Mijn vriendje was blij en de kindjes vonden het heel erg lekker. Vorig jaar wilde hij ook muffins, toen waren het hele blauwe muffins, ik vind ze eerlijk gezegd dit jaar mooier en ze waren ook veel lekkerder.

Zaterdag

IMG_8683

Nog een keer feest en nog een keer 36 muffins, dit keer alleen met een citroen glazuur en gekleurde suiker. Ik vond deze batch nog veel mooier dan die van de dag ervoor en het glazuur was ook nog eens veel lekkerder.

IMG_8682

Natuurlijk moest ik pannenkoeken bakken voor het eten, ik had poffertjes gedacht, maar mijn mannetje koos voor pannenkoeken… en macaroni [dus maak je dat ook uiteraard].

IMG_8686

Daarnaast was er soep, een verse goed gevulde groentesoep van mijn hand en de overheerlijke tomatensoep van mijn schoonmoeder. Er gaat geen soep boven verse soep.

IMG_8656

En toen was de koek echt op, dit was het, er zat niet meer Wojis in deze week, dus rest mij jullie allemaal een heerlijke zonnige week te wensen.

Xo,

Wojis

4 thoughts on “A week in the life of | Is de koek op?

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top