Beauty Beauty Favorites Ods & Ends

Mijn favorieten van januari | What’s in my makeup bag

Een dubbele post vandaag, het zijn mijn favorieten van januari en tevens de inhoud van mijn on the go makeup bag. Het ene is het gevolg van het andere, ik heb mijn make-up tasje gevuld met veel favorieten en hier heb ik wat nieuwe en oude liefjes aan toegevoegd. Naast deze producten heb ik wat reiskwasten mee en een wimperkrultang. Geen grote verassingen, oude vertrouwde vrienden, absolute schoonheden en geheel per ongeluk een colour-coordinated geheel. Kijk snel en lees welk product echt een must have is in jouw makeup bag on the go.   

IMG_8367

Het was tijd om mijn on the go make-up tasje te updaten, omdat ik de laatste tijd zo graag een ‘No make-up’ make-up Look draag. De basis van die look is toch vaak mijn Bourjois Healthy Mix Serum Gel Foundation en daarom zit deze foundation in mijn tasje. Deze foundation blijft zelfs zonder primer heel goed zitten en is erg prettig om te gebruiken rond de ogen. Je zou de primer en concealer ook weg kunnen laten, it’s up to you.

IMG_8366

Zoals ik al zei heb ik mijn reiskwasten mee, een deel van mijn Les Minis de Chanel Travel Set. Het fijne van deze set is dat ik goeie compacte kwasten bij mij heb en een super compact tasje waar nog genoeg ruimte in zit voor mijn makeup en voor mijn wimperkrultang.

Primer; het is de Prime Time foundation primer van bareMinerals. Deze is goed, compact en wekt mooi samen met deze foundation. Het grote voordeel is dat je er heel weinig van nodig hebt. Ik kom prima weg met alleen een geprimde T-zone.

Foundation; De Bourjois Healthy Mix Serum Gel Foundation, een ieder wel al bekend. Het blijft een mooie foundation, ik gebruik nummer 52 Vanille, echt gewoon helemaal perfect.

Concealer; Deze is inmiddels uit de collectie verdwenen, jammer hoor, het is een heel fijn product. De Bourjois Healthy Mix Serum Gel Foundation, een zeer compact verpakking met een heerlijke concealer.

Blush; De blusher die ik gebruik is van Clinique, het is een sample, de 01 Aglow, een Blushing Blush Powder Blush. Het is een perzik roze met een gouden ondertoon, een kleur die ik heel lang heb laten liggen. Wat kan ik hiermee, helemaal niks dacht ik. Eenmaal op was ik om, het is zo subtiel en werkt zo goed voor een minimale makeup look. Deze is in ieder geval bij IciParis te verkrijgen.

Oogschaduw; Dit is een oudje, de Catrice Eye Colour in 340 Ooops… Nude did it again. Een zacht roze beige kleur met een hele fijne shimmer. Bijna niet te zien op mijn oogleden, maar genoeg om mijn blik op te halen. Deze gebruik ik ook als highlighter, kan prima en blijft redelijk zitten.

Mascara; My trusty old friend de Clinique High Impact Mascara, nog steeds een favoriet voor in mijn makeup bag to go. Deze mascara heeft een prettig kwastje, een prettige formule, separeert mijn wimpers heel mooi en geeft net even wat meer volume. Niet extreem, maar prima voor elke dag en past goed bij een dagelijkse en natuurlijke look.

Lips; Dan de kussers, hiervoor heb ik twee producten bij mij. Eerst een lipbalsem, hiervoor heb ik gekozen voor de Clarins Instant Light Natural Lip Perfector. Verzorgd mijn kussers goed en geeft precies de kleur die ik wil bij mijn look. Wil ik iets meer, of is het een hele grauwe dag dan pak ik een lipstick. Dat is voor nu de Clarins Paris Joli Rouge Brillant in Sweet Plum, the Briljant Perfect Shine Sheer Lipstick. Ik ben groot fan, zo mooi, zo fijn en de Joli Rouge voelt zo goed aan op de lippen.

Dit zijn ze, mijn geheime schatten die ik in mijn tas meeneem. Genoeg voor een perfecte natuurlijke loop en goed voor een comfortabele look.

Heb jij ook zoveel mee, of meer, of minder?

Xo,

Wojis

2 thoughts on “Mijn favorieten van januari | What’s in my makeup bag

    1. Hahahaha eigenlijk heb je niks nodig [op lipstick na] als je met make-up de deur uit gaat, maar ja, ik ben er zo eentje die graag alles bij zich heeft en dus on route als het moet een full make-up kan maken. De reden dat ik vaak een grote tas mee heb die vol zit met tasjes gevuld met shizzle dizzle 🙂

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top