Beauty Nieuw/New Ods & Ends

Mijn favoriete producten voor het snoetje, for shizzle dizzle

Mijn liefste liefjes voor het snoetje, geen moeilijke keuze deze keer, ik heb het wederom vooraf beperkt tot zes producten, maar het zijn er zeven geworden, er moest nog een extra liefje bij. En deze is niet voor de snoet, deze is voor de nageltjes, maar die hoort er ook gewoon bij. De producten van vandaag zag je al op de foto bij de van gister van de Body Beauties. Dus vandaag ga ik verder waar ik gister ben gebleven, maar eerst nog even een kleine toevoeging op mijn Body Beauty Almost the Real Thing Self-Tanning Gel van Paula’s Choice, deze is helaas niet meer te koop zoals je al kon lezen, maar er is gelukkig wel een product voor in de plaats gekomen. 

IMG_3455

Almost the Real Thing is vervangen door 365 Selftanning Mousse, dus als mijn Almost the Real Thing op is, ga ik de 365 Selftanning Mousse proberen. Deze kost € 18,50 en is te bestellen bij de Paula’s Choice webshop, mocht je nu al interesse hebben. Ik hoor dan ook graag wat jij voor ervaringen hebt en hoe geweldig je tan is natuurlijk.

IMG_4587

Nu verder met mijn lievelingen van de afgelopen weken en ik wil graag beginnen met Naked, Naked Basics van Urban Decay! Het Naked Basics palette is een schoonheid, echt waar, ik blijf mij verbazen over deze heerlijke kleuren en de kwaliteit van deze oogschaduw. En ik kan niet wachten tot het Naked Basics2 palette er is, I must have her too. Mijn schatje is nog steeds zo goed als nieuw, op het hoekje uit Crave na dan.

IMG_3453

Dan een oude vriend, die mij nog nooit in de steek heeft gelaten, welke door letterlijk dik en dun is gegaan met mij, door wind en regen. Mijn aller fijnste trouwe Chanel Base Lumière Illuminating make-up base. De bodem is gelukkig nog niet bereikt, maar die is wel in zicht en ook deze is niet meer verkrijgbaar. Ik heb het vervangende product nog mogen proberen, Le Blanc de Chanel verheldert direct de teint met een subtiele gloed van licht en egaliseert de huidstructuur perfect, zeggen ze. We zullen het zien, of misschien niet, het gaat soms heel erg snel met het vervangen van producten bij Chanel.

IMG_3451

Dan wil ik graag een heel hard applaus voor de perfect complection twins, de Stay Matte Foundation van Clinique. Ik heb er twee, de 06 Ivory (VF-N) en de 11 Honey (MF-G), in de winter gebruik ik Ivory, in de zomer eigenlijk het meeste Honey, tussendoor als de kleur niet helemaal goed is een mix tussen die twee. Zijn zijn geweldig, mijn gezicht blijft mat en het voelt heelrijk aan, niet plakkerig en blijft vet vrij. Ook mix ik mijn Stay Matte wel eens met andere foundation, SPF crème of met mijn dagverzorging, gaat allemaal perfect.

IMG_3454

Our next gorgeous product is Mineral Care Elements Face & Eyes Makeup Remover van Mineral Skin Cosmetics. Deze is een tijdje op de plank blijven liggen, het testen is door de vakantie verstoort, maar na de vakantie ben ik weer aan de slag gegaan en ik blijf deze elke keer weer gebruiken. Dit omdat het een mild product is waar ik gezicht en ogen mee kan reinigen, het is werkt goed en is zeer prettig in gebruik. Details komen nog, maar ik wilde deze graag met jullie delen. Kan je niet wachten of de uitgebreide review, kijk dan eens Mineral Skin Cosmetics, hier kan je deze beauty bestellen.

IMG_3443

Dan nog een nieuw product waar een uitgebreide review van onderweg is, de Clear Ultra-Light Daily Mattifying Fluid SPF 30+ van Paula’s Choice. Ik kan zeggen dat mijn vette snoetje heel blij is met deze fluide en de SPF 30+ factor die erin zit. Deze gebruik in nu een week of vier en ik ben er super tevreden over en… de rest hoor je snel. Mocht je enorm gefrustreerd zijn, net als ik, dat de Clinique superdefense SPF 25 age defense moisturizer uit het assortiment is, bestel deze gewoon meteen!

IMG_3449

En als laatste de nagellak, mijn Maybelline Express Finish in White Dream, herontdekt afgelopen tijd, door het mooie weer, mijn mega mooie (uit de tube) tan en mijn liefde voor sok-loos door het leven gaan. Het is een fantastische kleur voor mijn nagels, White Dream staat heel mooi bij mijn huidskleur en ik vind dat voor een Quick Dry nagellak deze een hele mooie finish heeft.  Express Finish droogt echt heel snel, glanst mooi, dekt heel goed in twee keer en blijft echt heel lang zitten, zelfs zonder topcoat.

IMG_3450

Goed is gewoon goed en meer heb ik niet te zeggen. Ik hoop dat jij ook zo kan genieten van jouw liefjes en mocht je in de verleiding zijn gekomen door mijn beauties, hoop ik met heel mijn hart dat jij er net zoveel plezier van hebt als ik. Heb je nog vragen post ze in de comments, dan beantwoord ik deze zo snel mogelijk.

Liefs,

Wojis

2 thoughts on “Mijn favoriete producten voor het snoetje, for shizzle dizzle

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top