Beauty BeautyBucketList Nieuw/New

Basically Naked with Urban Decay’s Naked Basics Palette

Naked Basics Palette van Urban Decay is echt heel erg mooi, ik kan er maar niet genoeg van krijgen. Het past heel goed bij mij, omdat ik graag donkere lipstick draag, vooral rood vind ik mooi en dan een rustige oog-look vaak heel mooi. Dus voor mij is het Naked Basics niet echt basics, ik zou het eerder Bare Necessities noemen. Enfin, ik ging ermee aan de slag en ben eigenlijk niet meer gestopt, ik gebruik mijn kleine beauty bijna elke dag. Combinaties met andere oogschaduw zijn ook mooi, maar ik vind de looks met alleen de basics meer dan schitterend. Vooral Walk Of Shame en Naked 2 zijn beauties, Faint en Crave zijn heel erg geschikt voor een avond look. Eigenlijk zijn alle kleuren heel erg mooi en zijn ze allemaal geschikt voor elk moment van de dag. 

Het is snel, simpel en gorgeous, ik houd wel van een rustige oog-look, al moet ik mijzelf heel vaak inhouden, want ik ga snel weer naar een wat dramatischere look. Voor sommige gelegenheden moet je heel basic, althans wil ik heel basic. Zo ook een bruiloft die wij hadden, dress code was wit en dat vond ik best lastig. Eenmaal een jurk gekozen ging ik voor een basic look met rode lippen.

IMG_4316

Rode lipstick vraagt om rode nagels en wat gaat er altijd mooi bij rood, geel natuurlijk, dus ik koos voor een gele stola/sjaal en mijn wit met gele tasje. Het geheel was helemaal compleet met de matte oog-look, het versterkte mijn outfit en het deed niet af aan mijn geweldig mooie Rouge Allure Velvet, La Précieuse, van Chanel.

IMG_4373

Geloof mij dat het een geweldig palette is voor een bruiloft, het blijft goed zitten en je zou als je zou willen tegen de avond de look iets dramatischer kunnen maken. Voor een beach wedding vond ik dat niet nodig, ik koost voor Venus, Walk of Shame, een klein beetje Crave als eyeliner en oogpotlood en een snufje Faint om de ogenleden wat aan te zetten.

IMG_4296

De vijf minuten look, met Naked 2 het ik het bewegende ooglid aangezet en Faint heb ik gebruikt als oogpotlood en eyeliner. En onder de wenkbrauwen wat Foxy, super snel en heel simpel.

IMG_4156

Hier heb ik mijn ogen iets zwaarder opgemaakt dan de vijf minuten look, iets meer Faint en in plaats van Foxy heb ik Venus gebruikt onder wenkbrauwen en een klein beetje op het midden van het bewegende ooglid, om het wat op te halen. Naked Basics gaat echt heel goed met mooie rode, roze en oranje tinten lipstick en vergeet niet de blush, daar kan dan ook wel een beetje meer bij.

Het is een genot om te werken met dit palette, het is mooi, het blijft goed zitten, er zijn echt een hoop looks mee te maken en de fall out is minimaal. Dit is echt qua fall out het beste palette van UD wat ik heb gebruikt. Het enige minpunt vind ik het gebrek van een kwastje, daar had ik graag een iets groter doosje voor over gehad. Gelukkig doen ze dat wel in Het Naked Basics2 palette, maar voor nu is het gewoon kwastje mee indien nodig. Maar als je handig bent met je pinken, kan je prima kalken on route, it works!

Ladies het is echt een pareltje, zeker als je dol bent op oogschaduw en al wat oogschaduw in huis hebt. Ben je (nog) niet zo een oogschaduw fan, is het echt leuk om hiermee te beginnen de matte en satijn finish van deze natuurlijke kleuren is fantastisch mooi. En als je nagaat dat je per kleur maar ongeveer € 4,70 betaald is het niet eens heel duur.

Mijn liefde voor Naked is lang niet over en mijn vriendschap met mijn Naked Basics palette has just started!

Liefs,

Wojis

2 thoughts on “Basically Naked with Urban Decay’s Naked Basics Palette

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top