Beauty

Shopping Surprise: Maybelline Express Finish, Color Tattoo & 3-pack wattenschijfjes voor € 6,52

Afgelopen weekend ben ik bij Kruidvat geweest, ik moest wat spullentjes hebben voor thuis en ik mocht niet weer watterschijfjes vergeten [mental note gemaakt: wattenschijfjes, wattenschijfjes, wattenschijfjes], want die waren bijna op! En wattenschijfjes heb ik gekocht zeg, ze waren in de aanbieding.

Een 3-pack voor maar € 1,75, geweldig, hoef ik voorlopig even geen wattenschijfjes te kopen.

En bij de Maybelline counter hing een bordje met 1 + 1 gratis, dus heb ik even gekeken of er nog iets tussen lag voor mij. Ik heb deze Color Tattoo in de kleur Permanent Taupe (nr.40), de naam zegt het al. Geweldige kleur om als basis te gebruiken en deze had ik nog niet.

Nog even een swatch gemaakt, je kan het zien hoe mooi de Color Tattoo blend en jongens wat blijven ze mooi zitten. Super blij met deze kleur, ik heb ook al een heleboel ideeën om uit te proberen.

Naast de Color Tattoo heb ik een nagellak gekocht van de Express Finish lijn, sneldrogende nagellak in de kleur White Dream (nr. 15). Een witte kleur met een parelmoer finish, erg mooi vind ik ‘m.

Totaal onverwacht liep ik tegen mijn koopjes aan en dat vind ik altijd zo leuk.

  • Maybelline Express Finish € 8,12
  • Maybelline Color Tattoo € 10,16
  • Kruidvat Wattenschijfjes 3 stuks € 2,70

Nu voor dit alles maar € 6,52 :-P, dat noem ik nou een koopje!

Toodles,

Wojis

 

 

8 thoughts on “Shopping Surprise: Maybelline Express Finish, Color Tattoo & 3-pack wattenschijfjes voor € 6,52

  1. Toevallig heb ik twee weken terug ook maybelline color tattoo gekocht in permanent taupe. Echt een hele mooie kleur. Ik heb ook de gouden kleur gekocht(1+1gratis). Ik heb ze sindsdien bijna elke dag gedragen. Ze blijven zo ontzettend goed zitten! Ik draag ze gewoon zo. Ben benieuwd naar een ooglook van jou hiermee, kan ik inspiratie opdoen,haha.

    1. De gouden lagen er niet meer, anders had ik die ook meegenomen. Taupe is een fijne kleur, vandaag ook op met beetje roze shimmer oogschaduw en wat mascara, super mooi en snel. Heerlijke oogschaduw en fijne basis. Ga snel aan de gang met een look voor se site 😀

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top