Beauty Nieuw/New

Shoplog(je)@Douglas – Clinique Redness Solutions, Stay Matte Foundation, Butter Shine Lipstick, GoodSkin Labs Z-Pore & Lipcote The Original Lipstick Sealer

Zoals ik had bedacht van de week, ging ik naar de Douglas, ik moest en zou er snel bij zijn om wat artikelen van mijn wish list te schrappen (met 20% korting). Benieuwd met wat ik thuis ben gekomen?!

Clinique Redness Solutions daily protective base SPF 15 – Beschermt de huid tegen de UVA/UVB blootstelling die een huid met rosacea of reactieve roodheid kan irriteren. Werkt zonder chemische zonnefilter. Verzachtende, vetvrije make-up primer met een transparante groene tint, corrigeert zichtbare roodheid en egaliseert de huidkleur.

Clinique Stay Matte oil-free make-up in Honey nr. 11 – Zelfs de meest fanatieke tegenstandsters van vloeibare foundations zullen verrukt zijn over Stay-Matte Oil-Free Makeup, vanwege de lichte formule op basis van een gepatenteerde technologie die de talgproductie en het glanzen van de huid effectief tegengaat. De make-up is zweetbestendig en garandeert dus de hele dag door een perfect resultaat en optimaal comfort.

Clinique Butter Shine Lipstick in Parisian Red nr. 434 – De romigste, rijkste, gladste lipkleur die je je maar kunt voorstellen. Onze revolutionaire gelformule biedt de glans van gloss maar het comfort van lippenstift. Dompelt lippen onder in een vochtige, weelderige kleur, die zo zacht als boter aanbrengt, en luxueus glad aanvoelt.

Parisian Red is een licht transparante rode kleur met een hele warme wijnrode tint erin, een mooie fruitige kleur.

GoodSkin Labs Z-Pore Pore Refiner – Om de strijd tegen poriën aan te gaan, introduceert GoodSkin Labs zijn nieuwste innovatie op gebied van huidverzorging: Z-PORE™ Onmiddellijk Fijnere Poriën. Het product bestaat uit een lichte formule die poriën verfijnt, de huid onmiddellijk glad maakt en maskeert – voor een natuurlijke, fluweelzachte en smetteloze finish – onmiddellijk en de hele dag.

Lipcote The Original Lipstick Sealer and Secret of Lasting Lipstick – Lipcote is een uniek schoonheidsproduct, dat gemaakt is van een geheime samenstelling van natuurlijke harsen, alcohol en een vleugje parfum. Met een dun laagje van deze lippenstift-sealer blijft uw lippenstift de gehele dag zitten zonder te vervagen of af te geven. De vloeistof is transparant en snel drogend. Lipcote wordt verkocht in een handig flesje met een aan de dop bevestigd kwastje.

Zo mijn wenslijst ik een enorm stuk korter nu, ik ben er blij mee. Ik wilde heel graag de Clinique Pore Minimizer Refining Serum, maar die blijkt niet meer te koop. Er komt waarschijnlijk wel een nieuw product voor in de plaats, maar de dames wisten met niet te vertellen wanneer.

Reviews volgen zo snel mogelijk en ik kan jullie vast vertellen dat ik al heel enthousiast ben de lipstick en de foundation, ik heb ze in de winkel geprobeerd.

[Tip: de Lipcote is dus gewoon bij de Douglas te koop] 

Gr.,

Wojis

One thought on “Shoplog(je)@Douglas – Clinique Redness Solutions, Stay Matte Foundation, Butter Shine Lipstick, GoodSkin Labs Z-Pore & Lipcote The Original Lipstick Sealer

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top