Beauty Ods & Ends

Mijn favoriete producten voor de body, for shizzle dizzle

Vandaag neem ik een aantal body beauties met je door, my absolute favorite for shizzle dizzle! Ik gebruik tussendoor ook nog wel het een en ander, maar dit zijn toch wel de mega beauties, mijn go to liefjes. Wellicht een aantal op herhaling, maar ook zeker een onverwachte bezoeker deze keer. Eentje is extra favoriet, deze is niet meer, dus als mijn flacon leeg is, moet ik op zoek naar een andere lieveling. 

IMG_3455

Je ziet ze al natuurlijk, ik begin daarom maar meteen met mijn geliefde Sakura Spring Shower Oil en natuurlijk de Sakura Scrub. Ik gebruik ze nu weer heel erg veel, samen met de Laughing Buddha Fortune en de overheerlijke Good Luck Scrub. Het zijn super fijne combo’s na het hardlopen en die dagen gebruik ik ze ook samen, oilie & scrub, super buddies. Houd je niet van suiker scrub, dan zou ik deze van Rituals skippen, ik zelf blijf ze lekker gebruiken zolang ze nog in het assortiment zitten.

IMG_3441

Ze zijn niet alleen heel erg lekker, ze zien er ook heel erg mooi uit zo. Het is elke keer weer een weelderige ervaring en nee ik kan niet kiezen welke lekkerder is. Ze zijn anders, maar oh zo super lekker allebei.

IMG_3440

Van deze Rituals liefjes heb ik ook de body cream, maar ik gebruik op het moment bijna elke dag de Lovea Nature Papaya Pulp Toning Gel. De heerlijke citrus geur en het fantastisch frisse gevoel op de huid zijn nu nog favoriet. De geur gaat heerlijk samen met eigenlijk alles. Het zit tussen de peach en grapefruit in, met een vleug papaya. Super fijn en heerlijk zacht voor de huid, zolang de sensatie op de huid niet te koud is blijf ik trouw smeren.

IMG_3448

Dan over naar een super über product, waar ik nu al met angst en beven op de laatste druppel zit te wachten… omdat het zo fijn is en ook om het feit dat ik dan waarschijnlijk niet alles heb kunnen insmeren (30% bruin of zo voor een week). Mijn aller liefste, mooiste, geweldigste bruin in een tube; Almost the Real Thing Self-Tanning Gel van Paula’s Choice. Wat kan ik zeggen het is en blijft een beauty, mijn toet doet goed, mijn benen blijven bruin en mijn schouders zijn zomers sexy, I love you Almost the Real Thing Self-Tanning Gel.

IMG_3446

Voor zover de body beauties, deze week nog een overzicht van mijn toeten-toppers. Dus check af en toe in, daar zit ook weer een liefje bij die niet meer te koop is.

Gebruik jij altijd hetzelfde of wissel jij jouw favorieten ook af?

L8er beauties,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top