Beauty BeautyBucketList Ods & Ends

Opgemaakt & IN or OUT – met twee super verrassende favorieten

Opgemaakt & IN or OUT, met twee super verrassende favorieten. Een hele berg producten zijn op gegaan en het is tijd voor een post, dan kunnen de legen flessen en potjes de deur uit. Op vakantie vliegen de producten er ook doorheen, die verpakkingen heb ik natuurlijk niet meegenomen, die zijn daar gebleven. Laat ik beginnen met een product waar ik helemaal gek op ben, welke ik ook zeker nog eens ga halen, de werking en de geur zijn super fijn!

Mijn Sea Salt Texturising Spray van Toni & Guy London is opperdepop, tot de laatste druppel en zodra mijn andere fles zoutspray op is ga ik deze van Toni & Guy weer halen. Werkt goed, ruikt lekker en geeft mijn haren volume en een mooie glans.

IMG_3997

Op vakantie hebben wij super genoten van Scottish Fine Soaps Shampoo en Conditioner. De Sea Kelp Shampoo & Conditioner waren vooral favoriet bij mijn dochter, zij vond ze heerlijk. Helaas bleek de conditioner niet helemaal genoeg voor haar mooie bos met haar, welke elke dag de hele dag in de zee en het zwembad heeft gehangen. Maar verder super fijn spul en deed wonderen met strandzand op de hoofdhuid. 

IMG_3574

Dan uiteraard nog een berg SPF producten, daar vlogen wij doorheen en maar goed ook, want het is heel belangrijk om een aantal keren per dag de huid te beschermen met SPF.

De Lovea 50 SPF crème voor kids, deze was onze grote vriend, wij en kids zijn hier heel erg tevreden over.

Corine de Farme Manoi producten zijn wij nog steeds dol op, deze flessen opmaken heb ik het grootste aandeel in gehad, ik heb gelukkig nog een nieuwe fles mee kunnen nemen, ik gebruik het ook als ik ga hardlopen. Factor 50 is wel mijn ding, zeker als ik langer dan 20 minuten in de zon ga.

Bioderma Photoderm Bronz ging ook snel leeg, daar heb ik ook een nieuwe van gevonden en gekocht, vooral mijn man vindt deze lekker. De olie smeert heel gemakkelijk, plakt niet en ruikt super lekker.

Superdefense SPF 20 Age Defense Eye Cream van Clinique is ook op, ik had het niet verwacht, ik dacht dat ik nog wel genoeg had, bleek dus van niet. Hier komt ook nog wel een nieuwe van, maar eerst kijken of ik niet van een ander merk iets kan proberen.

IMG_4001

Onze verslaving aan heerlijke geuren zorgt ervoor dat wij heel veel producten hebben staan in de badkamer, daardoor gaan de producten minder snel op, dus wij hebben de laatste maanden even gewerkt aan de douche-producten-opmaak- actie. Wij doen het goed kan ik trots melden en in deze categorie hebben wij de volgende producten opgemaakt.

Only You Fig Plum Body Scrub & Shower Cream, twee producten die alleen ik heel lekker vond ruiken, dit omdat het nogal geparfumeerd is. Het ruikt fruitig, maar dan naar sterke parfum, zo eentje die kinderen hun hand over de neus laat leggen. De scrub stelt niet zo heel veel voor, ik houd meer van de wat grovere scrub, verder is het meer iets voor in de winter, zomers geurt het zo enorm. Ik zou het zelf dus ook niet zo snel nog een keer kopen, vooral omdat mijn kleine man mij vies vond ruiken als ik dit had gebruikt.

Onze Sanicur Vitaal bad- en douchecrème voor de rijpere huid is op, ik had niet verwacht dat wij er zo snel doorheen zouden gaan, maar het is op. De Viraal heeft vooral zijn weg in de badkuip gevonden, de mini’s waren niet te stoppen. Het is dan ook een hele zoeten frisse fruitige geur, vooral de kids vonden deze heel erg lekker. Een vriend die wij zeker nog eens zullen kopen.

Dan twee meisjes waar mijn kinderen nog steeds verliefd op zijn, Melk Meisje, Douche Foam Magnolia & Sandelhout en Waterlelie & Zeemineralen. Ze willen eigenlijk niet anders, het schuimt zo lekker onder de douche, koop ze nou mama. Deze komen er ook snel weer, eens kijken of er nog nieuwe geuren bij zijn gekomen.

Sweetie Pie & Whoosh Jelly van Lush… ik hoef niks meer te zeggen toch?! Ik vind ze heerlijk, de kinderen vinden ze lekker en nu vindt mijn man ze ook beide lekker. Whoosh moest hij even aan wennen, maar eenmaal gewend is hij fan. Ze staan al op mijn Lekker-Een-Dagje-Amsterdam-Boodschappenlijst, soon very soon staan zij weer in onze douche!

The Body Shop Olive Body Scrub…. neeeeee! Toch wel helaas, de bodem is bereikt, ik had een grotere pot moeten kopen!

Wederom twee Yes To Carrots producten op, Shampoo & Conditioner, een winnende combinatie, mijn dochter gebruikt deze echt heel erg vaak. Voor nu hebben wij iets anders in de test, daarna gaan wij braaf weer over op Yes To.

Clinique Clarifying Lotion Mild een perfecte lotion en ik was echt heel teleurgesteld dat hij op was. Deze lotion komt er ook echt wel weer, zeer fijn en oh zo goed voor mijn huid.

Het blijft gewoon een super eye serum, dus ik gebruik deze er altijd bij, Dr. Organic Bioactive Skin Care – Organic Virgin Olive Oil Eye Serum. Ik heb er gewoon weer eentje gekocht en die is ook in gebruik, ik kan er niks aan doen, het is gewoon erg fijn spul.

En als laatste twee kleine mega geweldenaren van Etat Pur, Hyaluronzuur LW [100 mg] en de Salicylzuur 70. Super spul! Ik heb voor de test nog een nieuw product gekocht, daar later nog meer over, dat moet eerst eens goed worden getest en er is er eentje op herhaling salic-je zeggen ;-).

De grote verrassingen zijn toch echt Whoosh van Lush en de Clinique Clarifying Lotion Mild, dat ik die zo lekker zou vinden en zo fijn om te gebruiken, had ik echt niet verwacht. Ook is Whoosh dubbel favoriet, omdat mijn man en kids deze ook zo fijn vinden. Tja, zo zie je maar weer dat je wat beauty betreft gewoon even in the zone moet komen soms. Wel leuk dat man nu ook om is, kids had ik al in the pocket!

Laat jouw favoriete product achter in de comments, misschien dat ik er een paar op mijn lijstje kan zetten, ik heb weer een beetje plek in de badkamer.

Liefs,

Wojis

2 thoughts on “Opgemaakt & IN or OUT – met twee super verrassende favorieten

  1. Jij hebt lekker veel opgemaakt!De yes to carrot shampoo en conditioner ga ik zeker halen, hebt hiernaar zo nieuwsgierig gemaakt! Ik ben zelf vier weken op vakantie geweest maar heb bij lange na niet zoveel zonnecreme opgemaakt…moet toch vaker smeren…ben er zelf zo slecht in( ook omdat ik puistjes krijg bij het gebruik van spf op mijn gezicht)

    1. Ik snap het, niemand wil puistjes, wellicht is er een product waar jij geen puistjes van krijgt. Ik vind Clinique, Corine de Farme & Lovea heel fijn en ik krijg er geen pukkeltjes van. X

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top