Nieuw/New Ods & Ends

Sanicur is vernieuwd! En ik mag alle vier de geuren testen

Sanicur is vernieuwd en ik mag ze alle vier testen. Wij zijn al jaren fan van Sanicur Original, al meer dan 20 jaar en nu mag ik alle vier de varianten proberen en testen. Nou ik kan je vertellen dat een fles van een liter gevuld met bad- en douchegel bij voorbaat al veel plezier oplevert bij de mini’s. Bij het zien van de vier flessen gingen zij door het lint… wauw mama, mogen wij daar ook mee in bad?!

Ze wisten niet welke kleur eerst te proberen en het is mega veel fun om ze te zien hannesen met een mega reuze fles. Ze doen zo hun best niet al teveel product te gebruiken. Enfin, wij gingen meteen van start, want ze moeten allemaal uitvoerig getest worden uiteraard. Ik en de kids zijn met deze liefjes in bad en onder de douche geweest en met heel veel plezier mag ik wel zeggen.

IMG_0791

Zijn ze niet beeldig en te bedenken dat er vier liter van dit heerlijke spul staat bij ons in de badkamer, een liter per smaakje en dat voor € 3,49 per fles, dat is geen geld. En je kunt nu kiezen uit vier variaties; Sanicur Original [ongewijzigd en terecht deze was al perfect] voor alle huidtypes, Sanicur Dermo olie [verbeterde formule] voor de droge huid, Sanicur Sensitive [nieuw] voor de gevoelige huid en Sanicur Vitaal [nieuw] voor de rijpere huid.

Laten wij beginnen met Sanicur Original, deze kennen de meeste van ons wel en deze is nog steeds net zo fijn en goed als altijd. De geur is super en deze milde bad- en douchegel is super zacht voor de huid en laat de huid heerlijk zacht achter. Ik ben wat bevooroordeeld, ik vind dit al zo lang hele lekkere en fijne douchegel.

IMG_0783

Sanicur Original bad- en douchegel is niet gewijzigd. De vertrouwde milde formulering met extra vochtregulerende bestanddelen is geschikt voor de dagelijkse reiniging en verzorging van alle huidtypes. Door de additionele antibacteriële werking heeft Sanicur Original ook een grotere huidbeschermende functie. Dermatologisch getest en pH-huidneutraal. Bovendien zorgt de frisse, milde geur van Sanicur Original voor een goed begin van de dag! Geschikt voor alle huidtypes.

IMG_0784

Sanicur Dermo Olie kende ik nog niet, deze ruikt ook fris, maar anders dan de Original, het is een wat mildere geur. Deze vinden mijn kindjes lekkerder ruiken dan de Original, het komt omdat Sanicur Original ze erg doet denken aan handzeep en schoonmaakmiddel [waar ik zelf dus ook een zwak voor heb]. Ook dit is een heerlijke voor in bad en onder de douche, het geeft een heerlijk gevoel op de huid en zorgt voor een verkwikkende ervaring. Verrijkt met jojoba olie en naar mijn idee heel erg geschikt voor in bad.

IMG_0780

Sanicur Dermo Olie bad- en douchegel is speciaal ontwikkeld voor de droge huid. Sanicur Dermo Olie helpt de huid te hydrateren en haar veerkracht te behouden. Sanicur Dermo Olie is nu verrijkt met jojoba olie en andere verzorgende bestanddelen, voor een betere vochtbalans en een nog zachtere huid zonder dat het vettig aan voelt. Dermatologisch getest en pH-huidneutraal. Bovendien zorgt de frisse, milde geur van Sanicur Dermo Olie voor een goed begin van de dag! Geschikt voor alle huidtypes, met name voor de droge huid.

IMG_0781

Sanicur Sensitive is bedoeld voor de gevoelige huid, ik ben altijd wel fan van sensitive producten, ze zijn vaak wat milder voor de huid en hebben ook een wat fijnere geur. De geur van deze is echt aangenaam, deze vonden de kinderen ook het lekkerste ruiken van alle vier. Zeer prettig voor onder de douche, ook voor de mini’s, maar prima ook in bad, de geur werkt heel goed met een heel lang en heet bad.

IMG_0786

Sanicur Sensitive bad- en douchegel is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Sanicur Sensitive is zeer mild en zacht, hypo-allergeen en goed voor de dagelijkse reiniging van de gevoelige huid. Bevat een allergreenvrij parfum. Sanicur Sensitive is verrijkt met natuurlijk kamille extract. Kamille heeft een ontstekingsremmende en kalmerende werking.Dermatologisch getest en pH-huidneutraal.Geschikt voor alle huidtypes, met name de voorde gevoelige huid.

IMG_0787

Dan als laatste nog de Sanicur Vitaal, geschikt voor alle huidtypes, maar vooral voor de wat rijpere huid. Maar stiekem vinden wij deze allemaal ook gewoon heel goed, de geur is wat meer fruitig, het doet mij denken aan yoghurt toetjes. Een heel fijn rijk creamy product, super lekker om mee te douchen vooral.

IMG_0776

Sanicur Vitaal bad- en douchecrème is speciaal ontwikkeld voor de rijpere huid. De rijpere huid verdient wat extra aandacht. De crème formule van Sanicur Vitaal heeft een wat vollere structuur die de huid een extra verzorgend gevoel geven. Bovendien bevat Sanicur Vitaal natuurlijk granaatappel extract. Granaatappel is een anti-oxidant. Anti-oxidanten helpen de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De verzorgende bestanddelen zorgen voor een stralende en vitale huid. Dermatologisch getest en pH-huidneutraal. Bovendien zorgt de frisse, fruitige geur van Sanicur Vitaal voor een goed begin van de dag! Geschikt voor alle huidtypes, met name voor de rijpere huid.

IMG_0777

Nog even in het kort over de fles, het is dan wel een hele liter, maar de flessen zijn echt heel handzaam, voor volwassenen. Voor de kids is het wel zwaar en groot, maar mijn kids kunnen het redelijk, kleintjes onder de vijf jaar zullen echt wat hulp nodig hebben. Het zijn wellicht niet de meest mooie flessen, maar ik denk dat het design voor een liter fles een stuk moeilijker is dan voor een 200 milliliter fles.

Kids zijn heel duidelijk, de geur van Sensitive is echt favoriet, maar voor de rest maakt het ze niet uit. De producten schuimen lekker, ruiken lekker, voelen lekker en ze kunnen kiezen uit vier verschillende smaakjes. Mijn voorkeur gaat uit naar Dermo Olie, deze voelt heel erg prettig in bad en onder de douche, qua geur blijf ik mijn Original trouw, die vind ik gewoon heel erg lekker. Vernieuwd en verbeterd, ja dat denk ik wel, ze voelen heerlijke en zijn inderdaad geweldig om onder de douche en in bad te gebruiken. Verder heb ik geen uitdroging geconstateerd bij mij, de jongste heeft geen last gehad van de Sensitive en de Dermo Olie, dus wat onze huidjes betreft gaan wij voor Sensitive en Dermo Olie.

Sanicur heeft puik werk geleverd, twee nieuwe geuren en een verbeterde formule en een product ongewijzigd, want waarom zou je iets wat al geweldig is veranderen. Wat mij betreft krijg je een hele berg kwaliteit voor een hele milde prijs, alle vier zijn lekker om te gebruiken en voelen fijn op de huid. Je kunt deze beauties gewoon kopen bij supermarkten en drogisterijen, maar wil je ze alle vier en heb je geen zin om ze te tillen, kijk dan even op de Sanicur website, daar kan je ze ook gewoon bestellen.

Heb jij de nieuwe varianten al geprobeerd en ken je de twee bestaande al, ik ben benieuwd of jij ook een favoriet hebt.

Toodles,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top