Beauty BeautyBox/GoodieBox/HelloFreshBox

Back from yonder: The Beautybox, juni 2014 – Happy girls are the prettiest!

The BeautyBox is back, althans bij mij thuis… de box is natuurlijk nooit weg geweest, maar ik heb al een poosje geen box meer. Nu had ik er wel weer zin in, nieuwe producten ontdekken en weer wat inspiratie opdoen. Daarom bestelde ik weer eens de prachtige BeautyBox. ik was benieuwd wat ik zou krijgen en ik wilde natuurlijk heel graag de zomer edities meemaken, die zijn altijd zo leuk. Het was niet moeilijk, ik logde in met mijn bestaande account en activeerde die weer, presto! Gelukkig was ik op tijd, het was de laatste dag om nog de juni box te kunnen ontvangen, pfieuw. Ik moest nog wel even wachten, maar toen kwam mijn box dan eindelijk, het was net zo leuk als al die keren ervoor, het voelt als verjaardag, je krijgt gewoon een doosje vol cadeau’s. In de juni box zitten de volgende dingen, kijk even mee?

IMG_3195

Rituals – Infinity Handlotion; omdat je nooit genoeg kan krijgen of hebben van Rituals. Een verzorgende handlotion met een zeer lichte textuur en die snel intrekt, dat is natuurlijk wel zo prettig in de zomer. Natuurlijk is deze het hele jaar door te gebruiken, maar zeer geschikt voor nu vanwege de textuur en smeren moet je, ook in de zomer als je handen niet droog voelen. Vooral als je geniet van de zon, zee en strand kunnen de handjes wel wat meer gebruiken. Deze Infinity handlotion is een full size en kost bij de winkel en counters € 10,-, hier kan je wel een zomer mee doen.

Een heerlijke geur en een zeer lekker product, het trekt inderdaad heel erg snel in en plakt helemaal niet. Ik vind ‘m fijn, in de koffer die gaat.

IMG_3204

Scottisch Fine Soaps – Sea Kelp Conditoner; wij gaan op vakantie en nemen mee… travel size is dan ideaal. Zo ook deze conditioner, deze 50 ml. die stop je zo in je koffer en je hebt er waarschijnlijk meer dan genoeg aan. Je haar heeft tijdens de zomer en zeker tijdens je vakantie wat meer verzorging nodig, deze Sea Kelp Conditioner doet wonderen voor je haarpunten, ze gaan glanzen, worden goed doorvoed en je haren zijn super doorkambaar. De BeautyBox summer favorite! De flacon is 50 ml. en kost € 4,- als je deze los zou kopen, perfect maatje ook om te proberen.

Samen met de shampoo en super cobinatie, de conditioner is licht en luchtig en mild voor de huid, dus je kan lekker smeren en kliederen. Fijn spul en het maakt mij haren echt super doorkambaar, heel glad en soepel. Dat alles geeft een wat futloos effect, ik heb heel fijn haar, don’t worry, niks wat een beetje zoutspray niet op kan lossen.

IMG_3209

Scottish Fine Soaps – Sea Kelp Shampoo; wij gaan op vakantie en nemen mee… travel size again, want je hebt natuurlijk ook een shampoo nodig. Deze shampoo in een flacon van 50 ml. is het perfecte maatje voor de Conditioner. Een shampoo die ook perfect is voor de zomermaanden, want deze shampoo heeft een zuiverende werking en is ook een ware therapie voor je hoofhuid. Niet alleen je haren, maar ook je hoofdhuid kan lijden onder de zon, zout zeewater en zand wat overal en altijd blijft zitten. Hier is dit shampootje heel goed voor, reiniging en bescherming, samen met de conditioner een perfect duo. Ook deze komt in een flesje van 50 ml. en kost los € 4,-.

Deze shampoo reinigt heel goed en is inderdaad heel mild voor haar en huid, ik voel meteen bij het wassen dat er een zeer verzorgend goedje in zit. Mijn haren zijn zacht en mijn hoofdhuid is niet geïrriteerd. Het resultaat is zeer glanzende haren, glad en gevoed, beetje futloos na de conditioner, maar wat een geur en wat een super mooi glad en glanzend effect, net even wat extra.

IMG_3205

Zeer oranje, maar het wel the new black toch?! Ik ga deze enorm proberen, ik heb nog geen tijd gehad, maar ik ga het zeker doen. Eerlijk is eerlijk, ik heb er wel een beetje een hard hoofd in.

IMG_3215

Lookx – Caribana Lip & Blush Stick; goed voor de WK-gekte en natuurlijk gewoon voor wanneer je het mooi vindt. Caribana is oranje, zeer zomers en WK oranje en je kan je lippen en wangen kleuren met deze luxe Lip & Blush stick. Klaar voor de finale en voor een fleurige vakantie met deze beauty. Oranje is helemaal hot deze zomer, het geeft je instant warmte en een vrolijke touch. En niks is prettiger dan een product met dubbele werking om mee te nemen op vakantie. Op je lippen, wangen of jukbeenderen, pirma om mee te shapen, smudgen en te stiften. Het is een full size potlood en kost € 14,95 per stick.

IMG_3199

Anatomicals is leuk, de verpakkingen zijn mooi, degelijk en super funny, ook deze raakte de funny bone goed. De flacon is stevig en… wel, dat bewaar ik voor later, ik ga er nog een uitgebreide test mee doen. En ook deze gaat in de koffer, hier moet ik meer van weten en gebruiken.

IMG_3211

Anatomicals – Tanning Lotion; “A tan without looking like your gran… Say What?!”De mantra op de verpakking, het heerlijke gekke Engelse merk Anatomicals. Een bruine kleur is ook weer in deze zomer, bronzig en bruin, maar dat is natuurlijk niet zo gemakkelijk en best wel ongezond voor de huid. Nou daarom is een fake tan ideaal, voor een mooie zomerse glow deze Tanning Lotion. Pigmentvlekken, verlies van elasticiteit en natuurlijk de grillplaat ter hoogte van de decolleté bij sommige dames. Om dit te voorkomen kan je beter kleur halen uit een potje, maar wel subtiel graag en dat kan met deze beauty. Begin met een beetje en bouw de kleur een beetje op, door het te mengen met een bodylotion kan je deze tanning lotion prima doseren. Subtiel resultaat gegarandeerd! Deze Anatomicals Tanning Lotion komt in een full size flacon en kost € 8,60.

Een doosje vol happiness for pretty girls & boys, ik ga mij wel vermaken met mijn nieuwe aanwinsten. Mocht je meer willen weten of net als ik je account weer willen activeren, druk gewoon even op The BeautyBox.

Vind jij de inhoud net zo enig en een beetje spannend als ik?

Farewell,

Wojis

2 thoughts on “Back from yonder: The Beautybox, juni 2014 – Happy girls are the prettiest!

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top