Beauty Nieuw/New

SeeBuyTry: Even Better Lotion SPF20 van Clinique

Een dagje later dan dat je gewend bent voor een SBT, maar hier is er dan weer eens eentje; deze week kocht ik de Even Better Lotion SPF20 van Clinique. Deze zal ik in de loop van de komende maanden uitgebreid gaan gebruiken, eens kijken wat ik voor resultaten kan boeken en wat ik vind van deze lotion. De keuze is op de Even Better Lotion SPF20 gevallen, omdat deze speciaal is ontwikkeld voor de gemengde en vette huid.  En dat heb ik, althans, voornamelijk en ik vind producten die ontwikkeld zijn voor een vettere huid vaak veel fijner voor overdag. Ik zal eens zien of de Even Better ook bevalt als nachtcrème, gezien dit kleintje twee maal per dag gebruikt dient te worden.

Ook zorgt deze lotion na verloop van tijd voor een fraaiere, egalere tint en gaat donkere vlekken en verkleuringen tegen. Dat wil ik wel en ik kan dat ook goed gebruiken. Mijn wat oudere kop heeft her en der wat verkleuringen, als dat zou vermindern zou dat heel mooi zijn en die egalere tint wil ik ook graag. Ook beschermt Even Better de huid tegen de belangrijkste oorzaak van hyperpigmentatie, namelijk UVA/UVB-straling. En zoals je wel weet ben ik een ontzettend voorstander van het gebruik van SPF, all year round. De vlekken die ik heb rond mijn ogen en voorhoofd zijn iets minder, de vlek op mijn kin is echt een stuk minder geworden, maar dat kan allemaal beter. Dus in mijn strijd tegen verkleuringen in het gelaat kocht ik de Even Better Liotion SPF20, past heel goed.

IMG_4160

  • Merk binnen vier weken een zichtbare vermindering van fijne lijntjes, rimpels en een verbeterde structuur. 
  • Na twaalf weken, komt de zichtbare rimpelverminderende werking dicht in de buurt van een dermatologische laserprocedure. 63%, om precies te zijn.
  • Verschillende toewijding, verschillende resultaten. En toch zijn indrukwekkende resultaten gegarandeerd.

Ik was snel om nadat ik dit allemaal had gelezen kan ik je vertellen, dat wil ik allemaal, al moet ik er zes maanden voor smeren. Verder komt het product in een flesje met een pompje, heel gemakkelijk en wel zo fijn vind ik altijd en het ziet er erg leuk uit. Het is een flesje van 50 ml. waar je rond de € 58,- voor betaald, dus gebruik aanbiedingen of kortingspassen, het scheelt aanzienlijk.

IMG_4164

Tip: Ik kocht mijn Even Better Lotion SPF20 bij de Douglas deze week, er is 20% korting op Clinique.

Samen met mijn Repairwear Laser Focus Serum, ook van Clinique, moet het wel goed komen met die gevlekte snoet van mij. Ik heb nog een paar producten in mijn hoofd, maar daar later meer over, onderzoek loopt nog.

Heb jij al iets uit de Even Better lijn van Clinique gebruikt? 

Liefs,

Wojis

2 thoughts on “SeeBuyTry: Even Better Lotion SPF20 van Clinique

    1. Klinkt zeker goed, als het alles is wat ik hoop, is het wellicht nog beter dan mijn geliefde Clinique superdefense SPF 25 age defense moisturizer, als dat zo is… oh baby! We zullen het zien, er is veel te testen, dus snel aan de slag.

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top