Beauty LifeStyle WojisOnBeauty.com

LOVEA BIO Sun Sprays & After Sun Milk *absolute favorite with the kids*

Absolute favorite with the kids, nog steeds en ze hadden er genoeg over te zeggen, ook dit jaar weer. Liefjes, we moeten een paar producten testen en uitproberen, laten jullie mama weten wat jullie er van vinden?! En dat hebben ze gedaan, er is uitgebreid en veel gesmeerd, er is aan geroken en gevoeld, de meningen verschillen niet heel erg. Ook papa en mama hebben zo hun mening over deze Lovea producten. We hebben ze alle drie in Nederland getest en uitvoerig op onze vakantie in Portugal. 

IMG_0682

Wij zijn al wat jaren fan van de Lovea producten, ze zijn goed, natuurlijk, lekker smeerbaar. De reden dat ik ooit Lovea heb gekocht is omdat Lovea BIO 100% natuurlijk is en het  zonbescherming op basis van minerale filters i.p.v. chemische filters biedt. Ook voldoet Lovea Bio aan de allerhoogste Europese SPF eisen en is voorzien van het CosmeBIO en ECOCERT keurmerk. Lovea BIO is vrij van parabenen, siliconen, PEG, synthetische kleurstoffen en  parfums, zeker een must als je kindjes een gevoelige huid hebben. Mijn kleine man heeft zelfs af en toe last van eczeem, heeft een hele droge huid, maar met Lovea heeft zijn huid geen problemen.

Laboratoires Biocos, de producent van Lovea, heeft een innovatieve formule ontwikkeld die wel hoge minerale bescherming biedt zonder een witte waas te geven. De witte waas, waar ouders en kinderen een hekel aan hebben. Bij de Lovea technologie worden de minerale deeltjes verkleind tot een grootte waarbij de formule goed smeerbaar wordt en geen witte strepen geeft. Je ziet wel wit bij het aanbrengen en smeren, maar als je goed blijft smeren en niet teveel product gebruikt, is er geen witte waas meer over. De beschermingsfactor in de Lovea BIO producten is dusdanig stabiel dat deze niet terugloopt gedurende de dag zoals het geval is bij de meeste andere zon producten. In principe is 1 keer smeren met Lovea BIO dus voldoende voor een hele dag bescherming, maar Lovea raadt aan vaker te smeren.

Wij mochten de LOVEA BIO Sun Sprays SPF 15, LOVEA BIO Sun Spray Kids SPF 50 Disney en de LOVEA BIO After Sun Milk proberen.

IMG_0701

LOVEA BIO Sun Sprays SPF 15 deze smeert super gemakkelijk, zo gemakkelijk dat mijn zesjarige er geen moeite mee heeft. De spray is wel wat lastig, maar ik vind het dan ook beter zelf de spray te bedienen. Ze hebben evengoed wat hulp nodig bij het smeren, maar ze komen zelf een heel eind. Ook is deze wat vloeibaarder dan de SPF 30 en 50, waardoor er veel minder wit zichtbaar is, dus minder lang uitgesmeerd hoeft te worden.

IMG_0700

LOVEA BIO Sun Spray Kids SPF 50 Disney, super spul, hier kan je als ouder echt op rekeken. Als de kids zijn ingesmeerd zijn ze ook echt goed beschermd, wel moet je helpen bij het smeren, het is wat dik, maar de witte waas gaat echt weg, trekt heel snel in. Het mooie van dit product is dat het heel goed blijft zitten, ook na een paar uur zee of zwembad.

IMG_0702

LOVEA BIO After Sun Milk, ook onmisbaar op vakantie of na een dagje in de zon. Je kan natuurlijk ook een ander product gebruiken, maar after sun werkt vaak verkoelend en is wat meer vloeibaar zodat het goed uit te smeren is. Het heeft ons van heel wat jeukende momenten bevrijd.

De mini’s; vinden de Lovea SPF producten heel fijn, het smeren met een SPF product is dan lang niet zo erg, jammer dat ze de pomp nog niet kunnen bedienen. Omdat Lovea lekker smeert vinden ze het prettiger dan andere producten, maar wat ook heel belangrijk is, het plakt niet. Mijn zoon vooral is blij dat het niet plakt, dat is de reden dat hij eigenlijk alleen Lovea wil gebruiken. Ook de witte waas van andere producten vinden de kinderen niet fijn.

De ouders; vooral ik ben heel blij met Lovea omdat de kindjes zich zonder problemen willen insmeren. Mijn man vind de SPF 15 erg fijn, omdat deze soepel smeert en lekker voelt, maar ook hij heeft de SPF 50 gebruikt in portugal, vooral op zijn gezicht en schouders.

Uiteraard is de werking het belangrijkst, maar er mag ook een compliment worden gegeven aan de verpakking. Deze is zeer stevig, de pomp werkt altijd, let alleen goed op de dopjes, die zijn zo weg. Over de geur kan ik kort zijn, de SPF producten ruiken neutraal en de after sun ruikt fris, maar ook helemaal niet sterk of te aanwezig.

  • LOVEA BIO Sun Sprays SPF 15 – rond de € 16,99.
  • LOVEA BIO Sun Spray Kids SPF 50 Disney – rond de € 22,99.
  • LOVEA BIO After Sun Milk – rond de € 11,99.

Lovea producten zijn via verschillende websites te bestellen, ook De Tuinen en Etos verkopen Lovea producten. Voor wat extra informatie kan je kijken op de site van Lovea, daar staan ook nog andere producten van Lovea op. De flesjes bevatten 125 ml. product, de SPF flacons hebben een spray, de after sun niet.

Heb jij ook een favoriet en ken jij de Lovea producten al?

Ciao,

Wojis

2 thoughts on “LOVEA BIO Sun Sprays & After Sun Milk *absolute favorite with the kids*

  1. Leuk om te lezen! Het spreekt me heel erg aan dat minerale filters gebruikt worden in de plaats van chemische! Klinkt toch al heel wat gezonder!

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top