Beauty BeautyBucketList Nieuw/New

Een favoriete combinatie The Body Shop Olive Body Butter & Scrub

Elke dag nadat ik de Olive Boddy Butter van TBS heb gekocht heb ik ‘m gebuikt en wat is deze butter lekker, dus deze review is meer een rave. Daarom kocht ik vrij snel daarna de Olive Scrub en wat is deze scrub lekker. Het is echt een gouden combinatie, beide zijn echte favorieten en ik snap niet dat ik ze niet meteen heb gekocht. Maar ja zoals het wel vaker gaat, koop je iets anders wat al langer op je lijstje staat, althans dat doe ik vaak.

IMG_7310

De butter is heel zacht en mild en glijdt over de huid als echte olijfolie, deze trekt zo snel in en laat helemaal geen plakkerige laag achter. Echt perfect voor elke moment van de dag, de geur is ook heel mild, dus deze gaat niet conflicten met je parfum of andere geurende producten. De cacaoboter en sheaboter zorgen voor een heerlijke zachte huid een lange werking.

Product:

Een intensief werkende, romige bodycrème, die gemakkelijk door de huid wordt geabsorbeerd, verzorgend en verzachtend werkt en de huid beschermt tegen vochtverlies, tot wel 24 uur lang. Speciaal voor zeer droge huid.

Ingrediënten: Aqua (water), Olea europaea (olijfolie), Cyclomethicone, Butyrospermum parkii (sheaboter), Theobroma cacao (cocoaboter), Glycerin (glycerine), Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Cetearyl Alcohol, Lanolin Alcohol, Phenoxyethanol, Parfum, Methylparaben, Propylparaben, Xanthan Gum, Benzyl Alcohol, Disodium EDTA, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Geraniol, Citral (citrus), Sodium Hydroxide, Eugenol, Caramel (kleurstof), CI 77288 (kleurstof).

IMG_7020 IMG_7021 IMG_7308

De scrub is ook heel zacht, het doet mij denken aan geprakte avocado, zacht en romig. De scrub structuur is ook heel mild op basis van rijst, niet grof en voelt gewoon heel zacht aan op de huid. Als je dus niet van scrub houdt op basis van suiker is dat een goed alternatief.

Product: Voor normale tot droge huid. Een milde scrub die dode huidcellen verwijdert en je huid zacht en glad maakt. Een verzorgend product wordt daarna ook beter geabsorbeerd. De masserende bewegingen waarmee je hem gebruikt, zorgen voor een verkwikkend gevoel.

Ingrediënten:  Aqua (water), Olea europaea (olijfolie), Oryza sativa (rijst), Cetearyl Alcohol, Juglans regia (walnootschilpoeder), Dimethicone, Sorbitan Stearate, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Benzyl Alcohol, Carbomer, Phenoxyethanol, Xanthan Gum, Helianthus annuus (zonnebloemolie), Methylparaben, Silica, Parfum, Sodium Hydroxide, Propylparaben, Isopropyl Myristate, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Disodium EDTA, Hexyl Cinnamal, Daucus carota (wortelextract), Citronellol, Beta-Carotene, Citral, Limonene, Tocopherol (vitamine E), Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone, kleurstoffen: Caramel, CI 77288.

IMG_7022 IMG_7023 IMG_7309

Terug naar de geur, de geur van olijven die net van de boom komen. Toevallig ben ik eens op vakantie door de olijven gaarden gereden en hebben we mogen ervaren hoe een olijf groeit, ruikt en smaakt nog zo aan de boom. Nou de geur is heel fris en groen, alsof je in een pas gemaaid veld staat. Eigenlijk heel neutraal, biologisch, groen, puur dat komt in mij op en het ruikt helemaal niet als olijfolie uit de fles.

Helaas is de scrub niet bedoeld voor dagelijks gebruik, 2 tot 3 keer per week is maximaal. De butter kan je daarentegen wel lekker elke dag de hele dag gebruiken, maar de combinatie van de twee is echt helemaal perfect. Als ik ze combineer gebruik ik ook niet altijd parfum en geniet ik van de heerlijke frisse geur. Ja allemaal ik ben zo tevreden met de combinatie dat ik ook nog een combo heb gekocht, deze houd ik nog even voor mijzelf totdat ik deze lekker heb getest.

Conclusie is duidelijk, The Body Shop Olive Body Butter & Scrub vind ik geweldig en ik kan ze zeker aanraden. Wel zou ik even ruiken aan één van de twee, om zeker te zijn dat het je ding is.

Heb jij al iets geprobeerd uit de Olive serie, of gaat je voorkeur uit naar een andere smaak van The Body Shop en welke is dat dan?

Toodles,

Wojis

3 thoughts on “Een favoriete combinatie The Body Shop Olive Body Butter & Scrub

  1. Ik heb ook de Olive Body Butter van TBS, heerlijk! De scrub heb ik nog nooit gehad van deze lijn, maar zo te lezen moet ik die toch eens gaan proberen.

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top