Beauty Ods & Ends

Opgemaakt staat netjes, het vliegt erdoor in de zomer

Ja de vakantie is ten einde, het was echt helemaal te gek, wat was het heerlijk. En meteen maar een opgemaakt, anders duurt het weer veel te lang voordat ik er aan toe kom.

In de zomer smeren we allemaal wat meer SPF en dat is ons gezin goed aan te zien, er is wat SPF doorheen gegaan, ik heb al voorgesteld om er een hele ton van aan te schaffen, dan kunnen we onszelf er gewoon in dompelen.

IMG_8021

Mijn favoriete SPF ever is die van Corine de Farme en natuurlijk die van Lovea en we hebben ze ook deze vakantie heel erg veel gebruikt. De SPF 15 face & body cream van Clinique beviel mijn man prima en hij heeft deze dan ook helemaal op gebruikt zelf.

IMG_7994

Uiteraard mag de SPF spray van Kruidvat niet ontbreken, deze is zo gemakkelijk in gebruik, zelfs mijn zoontje kan zich zelf redden. We hebben er nu nog eentje staan met een restje, deze maak ik nog wel op, handig in de ochtend als je haast hebt om de deur uit te komen. De volgende batch producten is ook al aangebroken, we kwamen net een beetje tekort op vakantie en ik heb daar wat dingen gekocht, dus kom maar op met het mooie weer.

Verder is er natuurlijk een hoop douche-shizzle doorheen gevlogen, ook mede door het gebruik van SPF, dat moet je natuurlijk goed van je huid af boenen is hier in huis de consensus.

IMG_7995

Mijn laatste beetje The Body Shop Ginger Sparkle Shower Gel, deze was zo lekker! Ik hoop dat ze ‘m deze winter ook weer uitbrengen, of anders een goede vervanger. Ook is de J Beverly Hills Hand & Body Wash opgegaan, het laatste beetje als handzeep, mijn jongste wilde zo graag zijn handen ermee wassen. Het is echt een schande dat Rituals de Zensation Doucheschuim niet uitbrengt in een flacon van een liter, dit is zo ontzettend favoriet hier in huis. En nu wij een eigen Rituals Shop hebben hier in het centrum, zal deze niet snel meer ontbreken. Twee Kneipp beauties zijn op, we hebben ze met veel liefde gebruikt, de Patchouli en de Passievrucht – Grapefruit. Deze zullen er zeker nog een keer komen, we vonden ze allemaal erg lekker. En de Dove Winter Care douche cream is op, we hebben ‘m weer als handzeep gebruikt. Mijn zoontje is dol op heel sterk geurende handzeep en deze is tot nu toe zijn favoriet.

IMG_8020

Deze T’ai Chi foaming shower gel van Rituals is op vakantie opgegaan en snel ook. Het was een kleine flacon, maar erg populair dus binnen een week poef op. Ook deze zal ik zeker vaker kopen, we zijn dol op de frisse geur en het schuim blijft leuk.

Naast dat alles heb ik het smoeltje, lijf en haren ook goed verwend, dus die categorie is ook goed gevuld.

IMG_8023

Deze twee zakjes kreeg ik via de John Beerens Webshop, een shampoo en een conditioner van Waterclouds. Ik ga hier nog een review over schrijven en zoals je ziet zijn ze op.

IMG_7996

De Dove Intense Repair shampoo is ook op, deze hebben mijn dochter en ik samen gebruikt, vooral mijn dochter. Ze vindt het lekker ruiken en het werkt heel goed tegen knopen en klitten en daarom zal deze shampoo misschien zijn weg nog wel eens naar de badkamer kunnen vinden. Dan L’Oreal Elvive Re-Nutrition Shampoo voor droog haar, deze beauty gebruik ik echt al heel erg lang, samen met de conditioner. Wat een geweldige geur en het resultaat is er ook naar. Werkt ook wonderen om het haar van mijn dochter, dus deze komt er echt zeker weer en weer en weer en weer.

IMG_7997

Laat ik het meteen maar even melden, de Aloë Vera is een miskoop geweest. Ik dacht Aloë Vera gel te hebben gekocht in grootverpakking, welke ik gebruik voor mijn gezicht, maar helaas dit bleek een dikke drap met stukjes die je moet drinken. Op mijn gezicht voelde het prima hoor, maar het plakte een beetje en het is gewoon te dik en die stukjes erin helpen ook niet. Dus dan maar drinken dacht ik, maar helaas is dat ook niks geworden, ik vind het niet lekker, ook niet door iets anders heen. Uiteraard heb ik het opgemaakt, maar dan als basis voor badolie. En dat kleine witte verschrompelde dingetje is natuurlijk mijn geliefde Konjac spons en ja er ligt alweer een nieuwe in de badkamer. Misschien dat ik hierna even niet nieuw bestel, omdat ik nu mijn VisaPur gebruik, maar ik zie nog wel even.

IMG_7998

Ook een oude bekende die ik niet meer wil missen is de DO2 Anti-Transpirant, gewoon een erg prettig product, wat helemaal niet ruikt en afgeeft. Hier ligt altijd een back-up voor klaar, dit is zeker een favoriet.

IMG_7999

And another one bites the dust… Dr. Organic Eye Serum Organic Olive, ik blijf deze zeker kopen, het is een heerlijk product voor een zeer redelijke prijs. Moisture Rescue for ever zeg ik.

IMG_8001

Voltare Badolie voor overbelaste spieren met jeneverbes, een merk wat ik niet vaak heb gebruikt, maar waar ik zeker vaker naar zal kijken door deze badolie. Ik heb deze een aantal keer gebruikt in bad na het hardlopen (klein flesje) omdat ik last had van mijn kuiten en het verlichte het nare gevoel naar mijn idee echt. Misschien was het alleen de geur en het warme bad, maar ik heb het als erg prettig ervaren, een grotere fles staat op mijn wish list.

IMG_8003

En dan als laatste weer een pot Sakura Scrub van The Body Shop en dat is niet zo raar want er zit maar 200 gr. in een pot. Rituals mag hier wel kilo potten van maken, ik zou ze zeker kopen, wat een weelde en goedheid is dit voor de huid. Als je niet van suiker scrub houdt, neem dan een ander product uit de serie, de geur is goddelijk. En ja, deze blijft zeker terugkomen, favoriet!

En dat was het geloof ik wel, op de home made stuff na, dat gaat er natuurlijk ook elke keer weer doorheen, maar om dat oneindig te laten zien lijkt me overbodig. Misschien dan weer eens een post over wat ik dagelijks gebruik? Ik ga er eens over nadenken, heb nog een aantal dingen die zeker voor moeten gaan.

Zitten er ook favorieten van juou bij, of wil je misschien jouw favorieten met mij delen?

Toodles,

Wojis

6 thoughts on “Opgemaakt staat netjes, het vliegt erdoor in de zomer

  1. De Zensation doucheschuim van Rituals gebruik ik de laatste tijd ook veel. Hij is zo onwijs lekker! Je hebt wel veel opgemaakt!

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top