Beauty

Wat heb ik opgemaakt en blijft het IN of gaat het OUT?

Het werd tijd voor een stukje over wat ik de laatste tijd heb opgemaakt. Ik zelf vind het  nooit zo interessant als ik iets heb opgemaakt, maar het is wel leuk om te vertellen wat ik meteen nieuw heb gekocht (of zou kopen) en wat ik niet meer zou kopen.

Hier heb ik alles bij elkaar, in ieder geval alles waar ik de verpakking nog van heb. Een aantal producten heb ik op vakantie opgemaakt en weggegooid in verband met ruimtebesparing.

Hier mijn pompjes met DIY gezichtsreiniger en mijn lotion (rozenwater), de reiniger maak ik van amandelolie en rozenwater en die flesjes vlieger er doorheen bij ons thuis. Ik gebruik het ook voor het maken van badolie voor de kids. Dus deze zijn enorm IN!

De Earthlovers apricot & basil is op, hier hebben we enorm van genoten allemaal, nu zijn we bezig met de laatste restjes van de andere twee geuren. Wij vinden deze serie heerlijk en lekker ruiken dus IN. De coconut shower cream is ook op, deze is vervangen door een grote verpakking en die is enorm IN. En Yes to Carrots is ook op gegaan laatst en er staat al een nieuwe fles van in de douche, IN.

Mijn DIY body scrub van kokosolie & bruine suiker, deze is voor de tweede keer op, dat zegt genoeg denk ik, dus IN. Mijn Mango Whip Body Lotion (klein flesje) was op, deze is ook meteen vervangen door een grote fles met pompje, erg handig. De kleine fles gebruik ik om kleine hoeveelheden mee te nemen als we weg gaan, IN. Dr. Organic Skin Lotion Royal Jelly, daar had ik er twee van gekocht, omdat ik het zo lekker vond ruiken. Helaas ging de geur mij tegenstaan en ben ik ze gaan gebruiken als scheerlotion en daarvoor een OUT!

Hier mijn favoriete oog serum de Estee Lauder Night Eye Repair, deze staat altijd in de kast en dat blijft voorlopig ook zo, IN. De Organics eye serum van TBS heb ik opgemaakt maar is toch niet helemaal wat ik zoek, het voelt gewoon niet lekker, dus een OUT. En een deodorant van Dr. Organic, het is fijn spul en deze versie ruikt heerlijk (granaatappel) of ik het nog eens zou kopen weet ik niet, eerst maar eens op zoek naar iets anders dus voor nu een OUT.

Er zijn twee flessen Lovea PSF 30 doorheen gegaan en twee tubes van GreenPeople PSF, een 15 en een 25. Lovea is gemakkelijk te verkrijgen en is langer houdbaar, Gezien onze huidjes beide producten kunnen hebben is het een gemakkelijke keuze. Lovea IN en GreenPeople OUT.

Kruidvat nagellakremover pomp fles, tja het is wel handig maar het lekt ook. De geur van deze remover is erg overheersend, niet erg populair bij mijn man en kinderen. Ik maak mijn tweede flesje op en dan is het toch echt OUT! De flesjes zijn wel her te gebruiken, dus wellicht dat ik er een andere nagellakremover in doe. Mijn geliefde Guhl perzik-olie shampoo is op, heeft toch bijna een jaar geduurd, maar nu is het zover. Deze heerlijke en fijne shampoo gebruiken wij al jaren en jaren en dat blijft zo, een dikke IN.

Cashmere Mist van Donna Karen, een overheerlijke geur die ik altijd wel in de kast heb staan, al vanaf 1998 toen ik deze voor het eerst rook. Deze fles is nu ook weer echt op-er-de-pop, maar nog steeds een IN.

Deze is er op vakantie helemaal doorheen gegaan en we vonden het fantastisch spul, een verdiende dikke IN!

Waar ik verder geen foto’s van heb maar die ik toch nog even wil noemen:

  • Estee Lauder Night Repair Serum voor het gelaat
  • Dr. Brandt UV SPF 30 (not tinted)
  • Shiseido Bio Performance
  • Shiseido Relaxing Fragrance (top 10 geur van mij, helaas niet meer te koop en spijt dat ik het flesje heb weggegooid)
  • GreenPeople No Sent Cleanser make-up remover

Volgens mij is dat alles en wel leuk aan dit overzicht is dat er een aantal favorieten in zitten, maar dan ook echt all time favorites. Als er nog iemand is die een Relaxing Frangrance heeft staan en kwijt wil, ik hoor het graag.

Gr.,

Wojis

 

 

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top