Beauty Fun LifeStyle Looks Nieuw/New Ods & Ends

Random Summer Shizzle July

Het is eindelijk zomer en de kids hebben zomervakantie, wat kan je dan anders doen dan genieten en ontspannen. Nou daar zijn wij dan ook erg druk mee bezig en we genieten van elke heerlijke dag.

IMG_7290

De VisaPure kwam binnen en ik had moeite met het maken van een mooie foto, toch vind ik het goed gelukt. En dan testen maar.

IMG_7291

Ik loop nog steeds drie keer per week hard, het is soms gewoon extreem lastig met het warme weer en soms gaat het wel super gemakkelijk. Een zonnebril draag ik altijd, maar  als de zon nog erg fel is draag ik er nog een cap bij. Je moet je hoofd beschermen en het werkt heel erg preventief tegen rimpels.

IMG_7292

Er moet na het lopen natuurlijk ook goed worden gegeten, ik zorg voor gevarieerde voeding, zeker nu met dat warme weer is het belangrijk dat je blijft eten ook al heb je geen trek.

IMG_7348

De OPI GelColor zit er nog steeds mooi op, dat wilde in nog even laten zien, no chips! Eens kijken hoe gemakkelijk het er weer af gaat, maar ik laat het wel zo lang mogelijk zitten.

IMG_7383

Yes To douchegel gebruiken we allemaal graag hier in huis, ik heb daarom maar gewoon de Carrots en de Tomatoe gehaald dan kunnen we weer kiezen.

IMG_7389

Deze maand heb ik eindelijk mijn Le Pliage besteld en wat ben ik er blij mee zeg, elke dag hangt hij aan mijn schouder. Misschien dat ik op weg naar onze vakantiebestemming nog ga kijken voor een andere kleur, of ander model… maar dat duurt nog even *zucht*.

IMG_7406

Gewoon een foto, no make-up just SPF!

IMG_7480

Hier zijn wij in de tuin bij mijn schoonouders, lekker koel en er is altijd wel iets te doen. Mijn mini-man ging ijverig aan de slag en hij werd beloond met een heerlijke BBQ.

IMG_7487

De kids en ik hebben alweer twee van deze flacons leeg, wat een fijn spul en hoe goed blijft het zitten. Ideaal deze Sunspray, zo praktisch met het verdelen en uitsmeren, de kids kunnen de was doen.

IMG_7488

Hier een foto van moi die erg in haar nopjes is met een beetje kleur die ze heeft opgebouwd met het mooie weer en besloot daarom twee dagen in haar bikini te vertoeven in een smoor hete achtertuin, om de rest van het lijf ook wat kleur te geven. Wel een heerlijk koud zwembad opgezet om af en toe ook af te kunnen koelen, heerlijk…

IMG_7490

Ons favoriete recept van de laatste paar maanden, gehaktballen in tomatensaus met courgette. En elke keer als ik klaar ben of half onderweg bedenk ik me dat ik geen foto’s heb genomen van alle stappen. Dat houden jullie nog van mij tegoed, het is zo snel en gemakkelijk. En wat is het lekker met brood en een salade of gewoon met wat pasta en verse parmezaanse kaas.

IMG_7546

Je kan het goed zien op deze foto, de regenbuien van vorige week, ik heb wel twee keer met was gelopen wat weer naar binnen moest, ik was ook beide keren maar net op tijd. Het was gezellig met de deuren open, over het balkom de lucht in kijken en wachten op onweer en bliksem. Helaas viel het hier enorm tegen, het meeste is net voorbij Amsterdam opgelost en wij moesten het doen met wat knallen in de verte en een hoop water.

IMG_7548

Lekker aan de gang met mijn bareMinerals en wat is het toch mooi en wat krijg je een prachtige look… meer later.

IMG_7559

Niks moeilijks aan: primer, bareMinerals, oogschaduw, oogpotlood, mascara en lipstick. In totaal denk ik 10 minuten.

IMG_7564

Zoals ik al zei moet je wel blijven eten 🙂

IMG_7567

De kop heeft het wat zwaar te verduren gehad de laatste week of twee, heel erg druk, erg mooi weer en heel weinig slaap. Desperate times call for desperate measures, dus het was tijd voor mijn Hollywood GlamGlow masker, tjonge jonge wat prikt dat toch in het begin, maar wat een boost voor de huid.

IMG_7369

En natuurlijk nieuwe dingen testen en ik moet eerlijk zeggen dat ik een aantal dingen in gebruik heb genomen en dat gewoon lekker elke dag gebruik. Mijn test werkzaamheden lopen ietsje achter, maar ja daar is het zomer voor.

Zijn jullie nog extra aan het genieten van deze zomervakantie of is het business as usual?

Toodles,

Wojis

5 thoughts on “Random Summer Shizzle July

  1. Heerlijk die vakantiemodus, wij genieten hier ook optimaal! Wat knap dat je drie keer per week hardloopt, zeker met de warmte van de afgelopen week.

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top