Beauty Nieuw/New

Dove Intense Repair & Hair Therapy Shampoo Review

Enige tijd geleden heb ik gemeld dat ik de Dove Intense Repair & Hair Therapy Shampoos in de badkamer heb staan. Daar zou ik nog even op terug komen, want het zijn eigenlijk hele fijne shampoos.

Nu is het zo’n product wat je eigenlijk heel fijn en goed vind, maar om wat voor reden niet heel vaak gebruikt en dus ook niet heel vaak in je opkomt dat het wel OK is. Dat heb ik met deze shampoos, ze staan in mijn badkamer onder de douche en als ik ze nodig heb dan kan ik ze gebruiken, alleen gebruik ik ze niet vaak. Dit komt omdat ik mijn haar zo min mogelijk was, het liefst max 2 keer per week. Mijn shampoo die ik altijd gebruik gaat dus ook niet zo hard. De Dove shampoos gebruik ik misschien 1 of 2 keer per maand.

De Intense Repair is heel fijn en zorgt ervoor dat mijn haar heel zacht en glad is waardoor het soepel valt en heel gemakkelijk kamt. De shampoo ruikt heel lekker, beetje geparfumeerd, maar desalniettemin heel lekker. De shampoo is ook zuinig in gebruik, althans ik gebruik er heel weinig van en het is zacht voor mijn hoofdhuid en dat vind ik ook belangrijk.

De Hair Therapy is ook erg fijn, deze pak ik nog net iets vaker dan de Intense Repair, omdat ik deze prettiger vind ruiken en ik het nog niet even wat meer vind doen voor mijn haar. Vaak als ik in de zon heb gezeten of ik heb mijn haar veel geföhnd dan pak ik deze voor wat extra verzorging. Verder is deze ook heel zuinig in gebruik en verzorgd mijn hoofdhuid ook goed. Mijn hoofdhuid droogt snel uit en dat is zo verschrikkelijk, dan heb ik de hele dag jeuk en ik krijg er schilfers van en dat is weer zo lelijk.

Wat de shampoos claimen met betrekking tot langdurig gebruik kan ik niks over zeggen, ik ga ze ook zeker niet vaker gebruiken dan dat ik al doe, want ik geloof in het “don’t change a winning team” principe en de combo die ik nu heb is perfect. Misschien is het wel een leuk idee om nog eens een foto sessie te doen in de douche met alle haarproducten in de hoofdrol?!

Gr.,

Wojis

One thought on “Dove Intense Repair & Hair Therapy Shampoo Review

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top