Beauty BeautyBucketList

SeeBuyTry: Rituals T’ai Chi White Lotus & Green Tea Foaming Shower Gel Sensation

Menig maal heb ik de T’ai Chi White Lotus & Green Tea foaming shower gel sensation van Rituals cadeau gegeven. Vaak in combinatie met heerlijke body crème of handlotion, omdat het van dat heerlijke spul is. En tijdens het verbrassen van één van mijn vele waardebonnen, besefte ik dat ik zelf nog nooit deze variant van de Foaming Shower Gel heb geprobeerd. Dus heb ik ‘m lekker voor mijzelf gekocht!

Het is net als scheerschuim, een fles met een pomp waar schuim uit komt. Heel makkelijk en helemaal waterdicht. Het schuim is zo zacht en zo lekker vol en dik dat je helemaal geen puf nodig hebt om je in een weelderige substantie te wassen. Ik gebruik er nooit heel veel van, echt een heel klein pompje en dan is het echt heel zuinig in gebruik.

Toch zeg ik het er nog maar even bij, als je SLS wilt vermeiden of parfum, sla dit product over. Zelf vind ik het geen probleem, zeker niet als de producten heerlijk zijn en ze mijn huid niet uitdrogen.

Na vier dagen gebruik kan ik zeggen dat ook deze Foaming Shower Gel mijn huid niet uitdroogt, wel vind ik het prettig om te smeren na het douchen, al hoeft het niet per se. De geur is super lekker, doet me denken aan een kopje Jasmijn & Groene Thee thee, lekker fris en bloemig.

Ik heb € 8,- betaald voor 200 ml bij de MOOI Parfumerie, Rituals is in verschillende winkels te koop in verschillende webshops.

Hey pssssst jij daar, ook de T’ai Chi White Lotus & Green Tea Foaming Shoer Gel variant is heerlijk!

Wat is jullie favoriete Rituals Foaming Shower Gel?

Toodles,

Wojis

3 thoughts on “SeeBuyTry: Rituals T’ai Chi White Lotus & Green Tea Foaming Shower Gel Sensation

    1. Ja die witte ga ik ook nog eens halen, die heb ik eens aan mijn schoonzus gegeven, sms-te helemaal hoe lekker die is. Heel mooi gezegd Faat, het is echt een feestje onder de douche.

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top