Beauty BeautyBox/GoodieBox/HelloFreshBox BeautyBucketList LifeStyle Ods & Ends

Wat heb ik opgemaakt en blijft het IN of gaat het OUT?

Het is weer tijd voor een opgemaakt en blijft het IN of gaat het OUT! Er zijn nog wat items op gegaan maar die heb ik niet verwerkt in deze post:]

  • Shae Boter
  • Amandelolie
  • Aloe Vera gel
  • TBS body butter chocomania

Daar heb ik de verpakkingen niet van, omdat ze zijn hergebruikt, maar het zijn allemaal IN producten en daar komt vast snel weer wat van online.

opgemaakt

Het is best wel wat en ik zal meteen even noemen waar ik al een vervanger voor in huis heb of al in gebruik:

Dat zijn allemaal IN producten, maar dat mag duidelijk zijn als je mijn blog erop naleest.

opgemaakt

The Body Shop Passion Fruit Facial Cleansing Gel, is een en cleanser die ik enorm vind uitdorgen en dus heb opgebruikt al handzeep. Rook erg prettig en de kids waren er dol op, dus gingen we er snel doorheen. Als het ooit nog te koop is voor anderhalf euro, dan neem ik deze zeker mee, maar dan wel weer om als handzeep te gebruiken.

Coco Chanel Eau de Parfum, mijn favoriete geur ging ook op, maar er ligt altijd wel een back-up klaar. Hier kan ik gewoon niet genoeg van krijgen, het blijft mijn favoriete geur en het is altijd verdrietig als de laatste pufjes uit het flesje komen. Uiteraard is dit een IN product, zelfs al komt de lente en de zomer er aan, een nieuwe fles staat klaar.

opgemaakt

Yes to Carrots Hydrating Shower Gel, één van mijn favoriete douche producten, samen met de Tomato. Gewoon zo lekker en zo troep-loos, wij gebruiken deze shower gel heel erg veel en het vliegt er doorheen. IN IN en nog eens IN, per liter koop ik deze in bij wijze van spreken.

Dove Hair Repair Shampoo is ook op gegaan, mijn dochter en ik hebben deze shampoo deze winter in no time verbruikt. Deed onze haren toch veel goeds in combinatie met een heerlijk masker wat dient als conditioner. Vooral mijn dochter vindt het erg lekker ruiken en vind het een erg prettige shampoo. En toch is het geen IN voor mij, het is een OUT, er zijn gewoon veel te veel prettigere producten en de voorkeur gaat toch uit naar SLS vrij.

opgemaakt

H&M duo kwastje voor de oogmake-up, you are OUT-a there! Echt zo OUT, meteen eigenlijk al na een paar keer wassen, de kwast werd zo gammel en brak na de laatste wasbeurt gewoon af. Het bolle kwastje was erg fijn, maar ik heb het kwastje alles bij elkaar misschien 10 x gebruikt… koop ik dus ook nooit meer bij de H&M.

Mijn favoriete mascara de Essence Maximum Definition, deze kost echt een paar euro en is zo mooi en fijn, ik blijf erbij! Dikke vette IN en natuurlijk heb ik de nieuwe al in gebruik.

opgemaakt

De ROC Dermatologic – Enydrial Emolient Shower Cream & Emolient Body Balm is een lastige, tja ik blijf erbij dat het niet genoeg was om goed en lang te testen, heb echt maar 1,5 keer kunnen smeren zeg maar. Aan de ene kant is het een fijn product, aan de andere kant wat duur voor wat het is… het is een IN mits in de aanbieding.

Mijn Konjac sponsje was weer helemaal op verbruikt, dus meteen aan de volgende begonnen, zeker een IN en dat zal voorlopig nog wel zo blijven.

opgemaakt

Dr. Organic Virgin Olive Oil Eye Serum, ja ik gebruik deze al een paar jaar en ik blijf mijn geliefde serum kopen. Het fijne van dit Eye Serum is dat ik het en in de zomer heel prettig vind, maar dat het ook heerlijk zijn werk doet in de winter. Ook deze is een dikke IN en dat blijft lekker zo.

Ginvera Green Tea Exfoliating Marvel Gel zat in mijn GlossyBox enige maanden gelezen en in eerste instantie vond ik het maar een beetje raar spul. Mijn collega attendeerde mij er op dat het heel fijn werkte en dat ik het nog eens moest proberen en dat heb ik toen gedaan, maar dit keer wel helemaal volgens de aanwijzingen [daar zat het probleem, ik deed het niet goed]. Voor mij een IN, omdat het voldoende was om goed te proberen en ik er zeker nog wel eens een full size van zou willen kopen bij Ginvera, deze gaat dan ook op de Wish List.

opgemaakt

Als laatste komt de Lady Speed Stick Invisible Dry nog voorbij en dit is ook een favoriet, wat ruikt dit lekker en wat is het fijne deo. Uiteraard een dikke IN zeker deze variant, er liggen wel nog wat Lady Speed Sticks klaar, maar helaas niet de Invisible Dry.

opgemaakt

Het is zo leuk om dingen op te maken, zeker als het fijne producten zijn en ze goed werk leveren. Het is ook leuk om weer andere producten te gaan gebruiken, nieuwe dingen te ontdekken. Maar voor mij blijven er altijd een paar favoriet, waar ik dan elke keer weer van bij koop.

Wat heb jij opgemaakt en koop jij je favorieten altijd weer, of staat er al een back-up van klaar?

Toodles,

Wojis

9 thoughts on “Wat heb ik opgemaakt en blijft het IN of gaat het OUT?

  1. Heb jij daar toevallig een review van, de essence mascara? Als ik op de link klik dan krijg ik hem alleen te zien in een shoplog.

  2. Je hebt veel opgemaak. Ik vind het altijd leuk om te zien wat andere hebben opgemaakt. Geeft ook zo een fijn gevoel! Ik ben ook bezig om producten op te maken. Ik koop ook echt effe niets meer aan verzorgingsproducten tot ik alles op heb gemaakt. Wil waarschijnlijk dan producten gaan bestellen van Paula’s Choice. Hetzelfde geld voor parfum, ik heb verschillende, maar mag pas een nieuwe kopen als er weer een op is. Ik ga die Coco Chanel een keer ruiken, ken ik niet. Wel coco chanel mademoiselle en die was echt heerlijk. Die mascara van Essence ga ik ook een keer proberen.

    1. Ik ben dol op Coco, gebruik minder van ik de zomer. Had ik Mademoiselle voor de zomer afgelopen jaren, ook lekker. Ja ik probeer nu ook wat parfum op te maken, heb de laatste maanden aantal gekocht. Paula’s Choice wil ik ook graag wat van proberen.

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top